W ogóle trzeba by to zrobić inaczej... jest to przeładowane i mało czytelne (nie pamiętam kto się tym wtedy bawił... chyba Andrzej), w dużej części nieaktualne. Pewnych zmian sam dokonać nie mogę (do grzebania w samym pasku nie mam dostępu), tylko muszę prosić o interwencję Bajtusia. Chyba po prostu przemyślę jak to rozwiązać inaczej, przygotuje się stronki, a Bajtuś je podmieni... Ogólnie to ten element naszej strony w ogóle mi się nie podoba.
Jak to mówią "zapisane w kalendarzu", do wykonania w miarę dysponowania czasem.
Przy okazji jeżeli macie jakieś pomysły jak powinna wyglądać nasza strona w dziale "władze" to proszę się nie krępować. Na razie kilka luźnych pomysłów ode mnie...
To miejsce moim zdaniem powinno informować:
- o systemie sprawowania rządów,
- o osobach
aktualnie pełniących funkcje państwowe,
- o najważniejszych elementach państwa.
1. Nowy rejestr nadań lennych zrobiłem swego czasu i jest aktualny - trzeba tylko podmienić.
2. Rejestr przedsiębiorstw w takiej formie jest bez sensu - taki rejestr powinien mieć bezpośrednie przejścia do odpowiednich miejsc na forum, sam spis z numerkami mija się z celem. Tutaj widziałbym to w taki sposób, że byłyby to przyciski prowadzące do przedsiębiorstw. Wykonam bez problemu poprzez edycję tego co jest.
3. Biuletyn ustaw - w formie przycisków do aktów prawnych, do wykonania przez prostą edycję tego już jest.