• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wniosek o przyznanie folwarków Prezydent Akrypie.
W związku z przypadającym dzisiaj Świętem Państwowym wnioskuję by Rada Republiki przyznała Prezydent Akrypie Ali Shariati 25 folwarków.

Proszę o sprawne głosowanie, aby można było to zrobić jeszcze dzisiaj.

Oczywiście głosuję ZA.
ZA, pod warunkiem podbicia liczby do 38 lub więcej.
Liczba folwarków wynika z posiadanej przeze mnie wiedzy o wielkości dzisiejszych nadań, wiedzy którą się oczywiście nie podzielę... nadania ogłosi Prezydent.
> Liczba folwarków wynika z posiadanej przeze mnie wiedzy o wielkości dzisiejszych nadań

U mnie liczba folwarków wynikała z posiadanej przeze mnie wiedzy o dotychczasowej wielkości nadań.

Po prostu chciałam, żeby Akryś dobiła już do następnego tytułu, no.
ʿĀlija zawdżat Akrypa napisał(a):U mnie liczba folwarków wynikała z posiadanej przeze mnie wiedzy o dotychczasowej wielkości nadań.
Tak czy inaczej mam Twoją zgodę na nadanie i zwiększenie planowanej liczby. Bez względu na to czy Jan zagłosuje za czy przeciw i czy w ogóle zdąży oddać głos to większość w RR jest za nadaniem, a Ty dałaś mi możliwość zwiększenia ilości folwarków.

Poczekamy na oficjalne nadania i ich wielkość, a wtedy Rada Republiki nada Prezydent folwarki w ilości odpowiedniej/proporcjonalnej do wielkości dzisiejszych nadań.

POSTANOWIENIE
RADY REPUBLIKI BIALEŃSKIEJ

Rada Republiki z okazji Święta Patrona nadaje Prezydent Akrypie Ali Shariati - 25 folwarków.

Przewodniczący Rady Republiki

[Obrazek: 3_28_03_20_4_51_48.png]

Pragnę dodać uroczyście, że wniosek został przyjęty jednomyślnie.
Dziękuje Radzie Republiki za tą nagrodę. Będę pamiętać do końca mojej prezydentury o wszystkich z was a najwięcej o Alijii i jej pięknej twarzy.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości