• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reichszeitung - oficjalna gazeta Rzeszy
Moi myly,

od jakiegoś czasu zastanawiałem się, jak w atrakcyjnej formie relacjonować skrótowo życie Rzeszy. Mam bowiem świadomość, że nie każdemu chce się czytać wszystko. Wpadłem na pomysł, aby rozwiązanie tego problemu połączyć z pobudzeniem martwego od jakiegoś czasu bialeńskiego rynku wydawniczego. Tym sposobem już jutro rano na ulicach miast i innych miejscowości w Rzeszy będzie można bezpłatnie nabyć pierwszy numer Reichszeitung - oficjalnego organu prasowego władz Kolosalnego Związku. Jest to oczywiście numer roboczy, ale jeśli formuła się przyjmie to moją ambicją jest publikacja takiej ulotki mniej więcej raz na tydzień.

Miłej lektury!

[Obrazek: 85_08_09_20_9_01_08.png]
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Mnie się bardzo podobało i czekam na kolejne odcinki.
Zapraszam też do nadsyłania własnych tekstów.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Kolejny nummer jakoś w weekend. Cały czas zapraszam do współpracy.
Ametyst Faradobus

Już jest nowy numer Reichszeitunga! Do nabycia na ulicach wolnych miast oraz miast Rzeszy (wciąż jeszcze bezpłatnie).

[Obrazek: 85_19_09_20_12_25_14.png]
Ametyst Faradobus

Nie wiem czemu przegapiłem tę gazetę - zupełnie nie wiedziałem, że istnieje. Dobra inicjatywa. Może uda mi się pomóc rozruszać format w październiku, jak już dokończę różne upierdliwe kwestie w realu.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości