Piotr Pawłowicz napisał(a):Mogę powrócić do Armii jeżeli będzie Ci potrzebna pomoc.
Pomoc jest zawsze potrzebna... bo jak długo to można ciągnąć samemu? W innym temacie miałeś pewien pomysł i wiemy co robisz w realu. No to stwórz Pułk Reprezentacyjny z prawdziwego zdarzenia.
Jesteś pułkownikiem, to jutro mogę Tobie powierzyć dowództwo takiego pułku, który stworzysz. Grafikę mogę jakby co zrobić, zaczątek mundurów już mamy, możemy to rozwinąć też dla takowego pułku reprezentacyjnego. Możesz opracować Regulamin Musztry Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej oraz Ceremoniał SZ RB. Jak chcesz to obrazki pod twoje pomysły się porobi... opracuj etat pułku, sposoby stosowania symboliki itd.
Mikronacja to nasza wyobraźnia i nieograniczone możliwości - stwórz taką jednostkę, w sposób jaki uważasz za właściwy i idealny... w realu tego nie doświadczysz, ale tutaj możesz w tej materii zrobić wszystko. W końcu Bialenia to państwo zmilitaryzowane, może jeszcze nie proporcjonalnie na poziomie realowego Izraela, ale gdyby nawet to jeszcze nie byłoby przegięcie... przy naszej liczebności i poziomie armii, to taki pułk sobie możesz stworzyć dowolnie.