Cytat:Właśnie nie mogę znaleźć tej starej mapy z regionami, jeśli masz, to mógłbyś wstawić w wolnej chwili.
Już pisałem do Bajtusia, aby wykombinował jak ją wrzucić - przekracza rozmiarami Galerię i inne możliwości. Czekam aż Bajtuś coś wykombinuje...
Cytat:A Jahołdajewszczyznę w zasadzie można zostawić, obecnie żadne regiony nie są ustalone prawnie.
Mapa którą mam ma już zniesioną Jahołdę... są zaznaczone ruiny Bałdaraszu i chyba czegoś jeszcze - oraz teren skażony. Tylko w formie granic regionów jeszcze jest... ale cały teren jest wyczyszczony, ze śladów Jahołdy. Jej granice były zresztą bez sensu... w zasadzie obejmowały tereny gór, a wiochy były wyprodukowane na siłę.
Oczywiście można wprowadzić Jahołdę jako region, ale moim zdaniem mniejszy i w okolicy dawnego Bałdaraszu, żeby nam w sumie pięknych gór nie paskudziło. W sobotę pokombinuję nad mapą i coś zaproponuję.
Niech tylko Bajtuś wykombinuje jak wrzucić grafikę mającą wymiary 6500 x 5000 pikseli.
Historycznie to... Jahołda się zbuntowała, chciała się oderwać od RB i nasze Siły Zbrojne to spacyfikowały, a nasze lotnictwo i wojska lądowe zmiotły ich z powierzchni ziemi. Chcieli pod ziemią, bawić się w Metro, ale nie wyszło.
Ale minęły lata... skażenie może przecież ustąpić, a na ruinach Bałdaraszu można odbudować miasto-stolicę. Nie widzę przeszkód by wydzielić niewielki teren na "Nową Jahołdę" - wokoło ruin Bałdaraszu. Jak się znajdzie chętny to może odbudowywać Jaholdę, na razie w malej skali a potem się zobaczy.