• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dżamahirija w MUP?
Co sądzicie drodzy Towarzysze o tym by spróbować dołaczyć po v-mundialu do MUP? W wielu krajach regiony autonomiczne i silne prowincje wystawiają swoje kadry narodowe, a tradycje piłkarskie DB są niezaprzeczalne.
~baronessa Maria von Primisz

drugi prezydent Republiki
wielokrotna posłanka i marszałkini, założycielka i liderka partii Jedna Bialenia
założycielka i właścicielka klubu Galacticos Wolnograd
selekcjonerka reprezentacji Republiki Bialeńskiej w piłce nożnej
Nie pomyślałabym o tym nigdy a to w sumie świetny pomysł. ^^
Mamy 2 trenerów póki co, mnie i Feliksa i jeśli Feliks się nie zgłosi ja chętnie zrobię to za niego.
Niestety wcale nie wiem jak to wygląda więc będziesz musiała tutaj wytłumaczyć.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Dobry pomysł, byłaby to okazja, żeby szerzej wypromować kulturę szyicko-socjalistycznej BRLD północnej Bialenii. Oczywiście nazwiska piłkarzy obowiązkowo arabskie. Wink
Pewnie podstawowe tak ale chętnie pododaje potem inne narodowości z DB by było prawdziwiej. W Drużynie FC Bengazi np. bramkarz jest Teutończykiem.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Wydaje mi się, że dobrze byłoby formalnie założyć jakiś Związek Sportowy, a jak skończy się Mała Liga Mikroświatowa to przedstawię kandydaturę. Też nie do końca wiem jak to teraz działa.
~baronessa Maria von Primisz

drugi prezydent Republiki
wielokrotna posłanka i marszałkini, założycielka i liderka partii Jedna Bialenia
założycielka i właścicielka klubu Galacticos Wolnograd
selekcjonerka reprezentacji Republiki Bialeńskiej w piłce nożnej

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości