• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Za jakim Bialeńczykiem najbardziej tęsknisz?
Reaktywuję wątek z starego forum. Ja najbardziej tęsknię za moim dziadkiem, Adamem Aleksandrem. Był dobrym Carem Brodrii, i z pewnością mógłby się przydać zarówno w Brodrii jak i w Bialenii.
Feliksie Spirkinie, gdzie jesteś?
Osobiście najbardziej tęsknię za Maciejem Kamińskim - człowiekiem, który gdy się czegoś podejmował to nie można było się na nim zawieść. Jeśli pełnił jakąś funkcję to można było liczyć, że będzie robił to sumiennie i systematycznie. Jeden z najbardziej zasłużonych Bialeńczyków.
(20-02-2022 16:52)Hewret z Gerwenu napisał(a): Feliksie Spirkinie, gdzie jesteś?
Coś mu przekazać? Tongue

A co do Macieja Kamińskiego, to się w pełni zgadzam. Oby kiedyś powrócił. Smile
Chyba kiedyś Maciej zarejestrował konto na obecnym forum.
(20-02-2022 17:57)Tymoteusz Dostojewski napisał(a): Chyba kiedyś Maciej zarejestrował konto na obecnym forum.
Tak przybył na nasze zaproszenie z okazji jakiegoś święta. Niestety, chyba dał sobie naprawdę spokój z mikronacjami, szkoda...
Za Burbonem, Krasnodębskim i Haflepafem.

Z Albertem mi się bardzo dobrze współpracowało. Poza tym Ali by się przydało jako zwierzchnik ZK.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
(20-02-2022 17:19)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Coś mu przekazać? Tongue

Niech wróci.
(20-02-2022 18:44)Karol Medycejski napisał(a): Haflepafem

Ja do dziś pamiętam sytuację, gdy młody Haflepaf, wówczas jeszcze Christian Flachbett, porównał Siedmiogród do nazistów bazując na tym, że flaga Siedmiogrodu przypominała mi flagę Niemiec (w sensie obecną). A później zmienił nazwisko na Stutthof.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości