• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prośba o zreferowanie
Szanowne Państwo,

chciałbym wytłumaczyć się z mojej nikłej obecności w ostatnich dniach. Tak się zdarzyło, że jakieś dwa tygodnie temu pojechałem na konferencję, na której chlałem złapałem kińską dżumę. Choroba jak choroba, miewałem gorsze, ale tydzień siedzenia w domu był dla mnie. No i pech chciał, że się to pokryło z długotrwałą awarią internetu (wciąż trwającą), którego mogłem używać tylko w komórce. Na szczęście już wyzdrowiałem i znowu większość dnia roboczego spędzam w bibliotece, gdzie już internet mam także w lajtopie.

W związku z tym będę bardzo wdzięczny za zreferowanie mi tego, co mnie minęło. Cieszę się z powrotu powietrza do tej zapomnianej przez jakiś czas przez Sternika krainy.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Żeśmy z Akrypą wrócili, odzyskali obywatelstwa i założyli partię Ruch na rzecz Dżamahiriji. Wbrew pozorom za dużo się nie działo i tych kilka wątków można szybko przejrzeć.
Zielony Kościół rozpoczął czas terroru i wymordował wszystkich odszczepieńców.
Ci co zdołali przetrwać budują Front Wyzwolenia Bialenii w Rotrii.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

To dobrze, że mnie nie było.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości