• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I bialeńsko-sarmackie bunga bunga
[Obrazek: jan-hrebicek-5.jpg?1558555279]

I bialeńsko-sarmackie bunga bunga

Szanowne Państwo, Kochani Moi,

czegoś takiego jeszcze nie było! Z okazji wielkiej przyjaźni bialeńsko-sarmackiej, która trwa od wieków, a także z okazji wizyty tak znamienitych gości zapraszam na pierwsze, bialeńsko-sarmackie bunga bunga!

Tańczymy, różnymi częściami żwawo kręcimy! Pijemy, wciągamy, wielbłąda ruchamy głaskamy!

Czy moje przećpane zmęczone oczy dobrze widzą? To Antoni Burbon-Conti kręci dupą w rogu! Tańczy jak gdyby miał to być jego ostatni taniec przed rozstrzelaniem za zdradę wakacjami na tropikalnej Kamisie!

To teraz czas na jakieś samundyjskie rytmy:

Czas na muzykę rotryjską!

A na koniec trochę specjałów z gorącego Emiratu!

No i dziękuję uguem za to bunga bunga!

To ja zacznę tradycyjnie:

prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Teraz coś z Wilajetu!

Ode mnie kiński razuryjski funk magiczny

Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Jeszcze kilka miesięcy temu nie pomyślałbym, że będę na bunga Bunga z Sarmatami, na szczęście światłe rządy Księcia Arkadiusza Maksymiliana i Prezydenta Ametysta Faradobusa zbliżyły nasze narody. Niech żyją Książę i Prezydent! Gorzko, gorzko, gorzko...!

Ametyst Faradobus

Reset po bialeńsku:

Ametyst Faradobus

Orkiestra z Gwardii Hasselandzkiej stawia się z kawałkami, którymi żegnamy gwardzistów zesłanych delegowanych na placówki na dalekim południu:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości