30-01-2023 19:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-01-2023 19:42 przez Aleksander (Czerepach).)
Dziś Metropolita Wolnogradzki i całej Bialenii pracował w swej Rezydencji, pochylając się nad wieloma dokumentami. Po zakończeniu pracy Metropolita odpoczywał, modląc się w kaplicy.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii
Ja zawsze mam nagli czas.
Aleksander Czerepach
Dzisiaj Metropolita powrócił z urlopu.
Aleksander Czerepach
Byłem w Porcie Arthurberg, gdzie wypoczywałem nad Cieśniną Bialeńską. Później po drodze odwiedziłem Monaster św. Sergiusza na Pustyni Bengazkiej, gdzie spotkałem się z mnichami. Sam urlop przebiegł spokojnie, zarezerwowałem sobie wcześniej pokój hotelowy za 200 bialenów. Po prawie pięciodniowym urlopie powróciłem do swojej rezydencji, by pełnić dalej obowiązki.
Aleksander Czerepach
Dziś Metropolita Wolnogradzki i całej Bialenii Aleksander wstał wcześniej niż miał w zwyczaju o godzinie 04:42. Miał bowiem pilne sprawy do wypełnienia, oraz inne obowiązki. Z obowiązkami zapoznawał się w swoim gabinecie, przy pomocy swojego sekretarza ks. mitrata Aleksieja Buńczyka. Po zakończeniu obowiązków Metropolita usiadł na ławce w ogrodzie za swoją rezydencją, zachwycając się pięknem przyrody.
Aleksander Czerepach
Dziś Metropolita Wolnogradzki i całej Bialenii Aleksander odpoczywał wśród swoich współpracowników. Rozmawiał z wszystkimi i popijał kawę. Następnie wziął się do obowiązków, i zaczął zapoznawać się z dokumentami. Wyraził też solidarność z Brodryjczykami, którzy pragną zakończenia wojny domowej, która, jak liczył szybko się zakończy.
Aleksander Czerepach