• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Działalność Metropolity

[Obrazek: 97ab359cc88564a5ab9c59c2669acca1.png]

Dziś Metropolita Wolnogradzki i całej Bialenii pracował w swej Rezydencji, pochylając się nad wieloma dokumentami. Po zakończeniu pracy Metropolita odpoczywał, modląc się w kaplicy.

Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

Spasi Hospodi. Czas widzę nagli.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Ja zawsze mam nagli czas.
Aleksander Czerepach

Dzisiaj Metropolita powrócił z urlopu.
Aleksander Czerepach

Cieszy mnie to.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Czy będzie jakaś relacja z urlopu? Proszę się bardziej rozpisać Wielce Błogosławiony Aeksandrze, opinia publiczna jest zainteresowana działalnością i codziennością Metropolity Wolnogradzkiego i całej Bialenii.
Byłem w Porcie Arthurberg, gdzie wypoczywałem nad Cieśniną Bialeńską. Później po drodze odwiedziłem Monaster św. Sergiusza na Pustyni Bengazkiej, gdzie spotkałem się z mnichami. Sam urlop przebiegł spokojnie, zarezerwowałem sobie wcześniej pokój hotelowy za 200 bialenów. Po prawie pięciodniowym urlopie powróciłem do swojej rezydencji, by pełnić dalej obowiązki.
Aleksander Czerepach

Dziś Metropolita Wolnogradzki i całej Bialenii Aleksander wstał wcześniej niż miał w zwyczaju o godzinie 04:42. Miał bowiem pilne sprawy do wypełnienia, oraz inne obowiązki. Z obowiązkami zapoznawał się w swoim gabinecie, przy pomocy swojego sekretarza ks. mitrata Aleksieja Buńczyka. Po zakończeniu obowiązków Metropolita usiadł na ławce w ogrodzie za swoją rezydencją, zachwycając się pięknem przyrody.

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcSWMgylC5B00IRFXpopzPt...Q&usqp=CAU]

Aleksander Czerepach

Dziś Metropolita Wolnogradzki i całej Bialenii Aleksander odpoczywał wśród swoich współpracowników. Rozmawiał z wszystkimi i popijał kawę. Następnie wziął się do obowiązków, i zaczął zapoznawać się z dokumentami. Wyraził też solidarność z Brodryjczykami, którzy pragną zakończenia wojny domowej, która, jak liczył szybko się zakończy.

[Obrazek: bnePeople_Russia_Patriarch_Kirill_of_the...hurch.jpeg]

Aleksander Czerepach

A czy ten krzyżyk na czapce to ma Władyka składany?
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości