• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manifest Koallicji Antygarmańskiej
MANIFEST KOALICJI ANTYGARMAŃSKIEJ
My, sygnatariusze Koalicji Antygarmańskiej, wobec

niezaprzeczalnych dowodów na występowanie zjawiska masowego klonningu w Federacji Garmanii,
zagrożenia dla dobra Nordaty i Mikroświata wypływającego z istnienia Garmanii,
wspólnych interesów i wspólnej troski o bezpieczeństwo ucieśnionych narodów,

decydujemy się zawiązać oficjalną współpracę i formalny sojusz między nami,
który dążyć będzie do wymazania Garmanii z map Brodrii, Nordaty i całego Pollinu.

1.
Sygnatariusze traktatu natychmiastowo zawieszają broń w konfliktach trwających między nimi i zobowiązują się do nie stosowania względem innych sygnatariuszy przemocy w jakiejkolwiek formie.

2.
Sygnatariusze zobowiązują się do przeprowadzenia wspólnej inwazji zbrojnej na terytorium Federacji Garmanii.

3.
Po osiągnięciu celów niniejszej koalicji, sygnatariusze zobowiązują się do sprawiedliwego podziału ziem dawnej Federacji Garmanii.

(-) Vejlo Päts, Tymczasowy Prezydent Walczącej Republiki
(-) Nikkołaj Æzov, Jenerał Wojsk Kiriańskich w Brodrii
/-/ August de la Sparasan
Sagan Amatorii
August de la Sparasan de Harlin
Przybysz z Insulii
/-/ Leonid Repulijski
w imieniu Klindońskiej Republiki Technokratycznej

(~) Kamiljan de Harlin
w imieniu Insulijskich Sił Zbrojnych
>zagrożenia dla dobra Nordaty i Mikroświata wypływającego z istnienia Garmanii,

Niech mi ktoś wyjaśni, jakie zagrożenie wynika z istnienia kraiku Piechoty który prawdopodobnie i tak padnie zaraz po 15 listopada XD
Szanowni Panowie,
Z całym szacunkiem do powstałej tutaj organizacji, której sam byłbym sygnatariuszem. Chciałbym tylko wtrącić swoje 3 słowa jako jeden z Ojców tej wskrzeszanej i umierającej raz za razem Brodrii. Znając Pana Piechotę i jego podejście do mikroświata, które jest nad wyraz bardzo nieodpowiedzialne, mogę tylko rzec, że takie podejście które robimy i tak nie ma sensu. Prędzej czy później Herr Piechota kolejny raz utworzy kolejnego kolona i będzie działał 40-stoma klonami w całym mikroświecie… Każde działania przeciwko niemu nie mają większego celu, bo i tak za moment znudzi mu się to państwo, zostawi to w kącie i pójdzie dalej.

Jeżeli jednak chodzi nam tylko i wyłącznie o akcje czysto roleplayową, to też jestem w stanie podpisać się pod tym Paktem.
[Obrazek: FlYScNM.png]
Ani mi się ważcie. Już przygotowuję armię, a z was nie pozostanie nic.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

Podpisać tego oczywiście nie mogę, ale chętnie wpiszę się jako obserwator.
(02-07-2023 20:33)Aleksander (Czerepach) napisał(a): Ani mi się ważcie. Już przygotowuję armię, a z was nie pozostanie nic.

Nie macie szans, towarzyszu! Nasze połączone wojska rozgromią wasz zbrodniczy reżim!
[Obrazek: pod.png]
/ <3 / Voxland i Westland

Spróbujcie tylko, a na was polecą moje pociski balistyczne.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

> Spróbujcie tylko, a na was polecą moje pociski balistyczne.

Spróbujcie, a tow. Czerepach kupi parę renderów samolotów od Ronona!

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości