• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
19 Południk

Ciof!

Polecam obejrzeć każdemu, ten już dość wiekowy teatr Telewizji Polskiej. Jestem ciekaw, czy już ktoś miał okazję go obejrzeć, i jakie miał refleksje? Nie jest dzieło, które wymaga specjalnie dużo myślenia, dlatego można śmiało sobie włączyć w tle, do wieczornego piwka. Mnie osobiście przypadł do gustu, ale nie chcę spojlerować.  Smile
Tyle lat a wszystko nadal aktualne Big Grin.
Nie pamiętam jak na niego trafiłem...
Ajatollah Ali ibn Abi Talib
Ja oglądałem, bo mnie do tego zmusiłeś dawno temu. Big Grin Ale nie żałuję, interesujący film.
A wkrótce Grabowski znowu wcieli się w postać polskiego przywódcy. Wink

Trochę zmieniając temat, biografię którego polskiego przywódcy chcielibyście obejrzeć w serialu np. Netflixa? Kto Was najbardziej fascynuje? + Możecie zgadnąć, jakiej ja udzieliłbym odpowiedzi.
> Możecie zgadnąć, jakiej ja udzieliłbym odpowiedzi.

Jaruzelski?
Też o nim pomyślałem ale jest jeszcze Gomułka i Bierut. Big Grin
Cytat:Możecie zgadnąć, jakiej ja udzieliłbym odpowiedzi.
 Podejrzewam, że chodzi Ci o Lecha Wałęsę.  Tongue
To było łatwe pytanie, Polyna zgadła. Poza generałem ciekawym materiałem na dramat byłby też margrabia Wielopolski oraz Stanisław August.
Wielopolski to tak... wgl on jest świętym w naszym Kościele ? Jak nie to musimy to nadrobić xD
Swoją drogą, zna ktoś może jeszcze jakiś interesujący teatr telewizyjny? Ostatnimi czasy stwierdzam, że naprawdę są one ciekawe do oglądania i warto się nim przyjrzeć bliżej.
Jedyny wątek o filmach, więc napiszę tutaj. Wink Obejrzałem dziś na netflixie film o Szukalskim. Polecam z całego serduszka.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości