03-09-2019 14:48

W TYM WĄTKU NALEŻY SKŁADAĆ
WNIOSKI O DZIERŻAWĘ
|
[OFICJALNE] Wnioski o dzierżawę
|
|
03-09-2019 14:48
![]() W TYM WĄTKU NALEŻY SKŁADAĆ
WNIOSKI O DZIERŻAWĘ
05-09-2019 17:32
Wnoszę o przekazanie mi w dzierżawę działki na wyspie "Sadii" na której umieszczę swoją wakacyjną rezydencję oraz hotel. Chciałbym, żeby działka znajdowała się na wybrzeżu, jak najbliżej Bantu.
Wnoszę o wydzierżawienie mi malutkiej Wyspy Kamisa... to ta taka oddalona, wtsynięta na południe, bardzo mała... na tyle mała, że została nawet pominięta na mapce gdzie nanoszono nazwy miast.
05-09-2019 18:27
![]()
Panu Rononowi Dexowi dzierżawię Wyspę Kamisa, ustalając czynsz na 65 BLN Miesięcznie. Panu Andrzejowi Swarzewskiekum dzierżawię działkę na wyspie Sadi, ustalając czynsz na 50 BLN Miesięcznie.
Czynsz przyjmuję... ale skoro obiecywałeś swego czasu jakieś 1000 BLN za robotę, którą wykonałem to zacznę go płacić za 15 miesięcy. Pasuje?
05-09-2019 21:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-09-2019 12:49 przez Kamil Veriopin.
Powód edycji: Ortografia.
)
Panie, co tak drogo, mam chorą córkę i ona musi mieszkać w hotelu. Daj pan za 25.
NOTATKA MODERATORA: Poprawiono ortografię.
05-09-2019 21:45
Widzisz Łukaszu... ja się przynajmniej nie targuję o drobne.
06-09-2019 06:37
Odpisze, szczegółowo około 14:00
Oczywiście... nie pali się.
Tak czy inaczej dopóki trwają dopiero dyskusje nad kwestiami wprowadzenia rozwiązań gospodarczych, innych niż tylko narracyjne i nie ma jeszcze żadnego aktu prawnego, który by te kwestie regulował - to musimy kwestie rozliczeń finansowych i tak odłożyć na przyszłość. Ma chwilę obecną to powinniśmy tylko po dżentelmeńsku pamiętać kto, komu i ile jest winny lub/i rozwiązywać takie sprawy ma zasadzie "handlu wymiennego" czy wymianie przysłóg. Proponuję ponadto: - stworzenie planu stolicy (bo mapę wysp zrobię państwowo), który będzie można umieścić na wolnej przestrzeni arkusza mapy WP, - dostawy z RAT dla gwardii WP, - dostawy ze stoczni w Razornie dla gwardii WP, - pomoc w organizacji gwardii, - mogę dopracować graficznie kwestie symboliki na WP. Do momentu powstania systemu gospodarczego, za pomocą tych przysług będę opłacał swoje działania na WP.
06-09-2019 12:47
Oczywiście przyjmuję, symbolikę w sensie gwardii?
|