09-09-2019 16:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2019 16:28 przez ʿĀlija zawdżat Akrypa.)
Ja, Polyna β, zwracam się do Prezydenta Republiki Bialeńskiej z prośbą o nadanie mi obywatelstwa bialeńskiego. Numeru paszportu nie znam bądź nie posiadam.
Przysięgam bronić interesów Republiki Bialeńskiej, wspierać Ją, starać się o rozwój państwa oraz być wiernym prawom i ideałom Republiki Bialeńskiej.
> Ja, Polyna β, zwracam się do Prezydenta Republiki Bialeńskiej z prośbą o nadanie mi obywatelstwa bialeńskiego
LMAO, ledwie co wyszła ze szpitala to się rzuciła na obywatelstwo bialeńskie, lel xDDDDDDD.
> LMAO, ledwie co wyszła ze szpitala to się rzuciła na obywatelstwo bialeńskie
Ejno, chyba sama po to właśnie sobie robiłaś tą operację, c'nie?
> Ejno, chyba sama po to właśnie sobie robiłaś tą operację, c'nie?
No ale już kurła no, bez przesady. Mogłabyś przynajmniej poczekać aż nie wiem, Pupka ogłosi wybory czy co.
> Mogłabyś przynajmniej poczekać aż nie wiem, Pupka ogłosi wybory
NOPE
Przysięgam bronić interesów Republiki Bialeńskiej, wspierać Ją, starać się o rozwój państwa oraz być wiernym prawom i ideałom Republiki Bialeńskiej.
> Ja, Polyna β, zwracam się do Prezydenta Republiki Bialeńskiej z prośbą o nadanie mi obywatelstwa bialeńskiego
LMAO, ledwie co wyszła ze szpitala to się rzuciła na obywatelstwo bialeńskie, lel xDDDDDDD.
> LMAO, ledwie co wyszła ze szpitala to się rzuciła na obywatelstwo bialeńskie
Ejno, chyba sama po to właśnie sobie robiłaś tą operację, c'nie?
> Ejno, chyba sama po to właśnie sobie robiłaś tą operację, c'nie?
No ale już kurła no, bez przesady. Mogłabyś przynajmniej poczekać aż nie wiem, Pupka ogłosi wybory czy co.
> Mogłabyś przynajmniej poczekać aż nie wiem, Pupka ogłosi wybory
NOPE