• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wniosek o zatrudnienie
Wnioskuję o zatrudnienie mnie w Krajowej Radzie Informatycznej.

Wykształcenie (realne):
Kurs programowania HTML
Kurs programowania BATCH

Piszę programy w Batchu i strony w HTML, stworzyłem program do obsługi wizyty lekarskiej i stronę do tak zwanych e-recept (oczywiście tak dla zabawy).

Byłem moderatorem w Księstwie Sarmacji. Jestem administratorem w Królestwie Voxlandu i moderatorem w Republice Banacji.
> stworzyłem program do obsługi wizyty lekarskiej i stronę do tak zwanych e-recept (oczywiście tak dla zabawy).

Dej linka do repozytorium z kodem źródłowym. Inaczej ciężko będzie osądzić twoje kompetencje.
Dostępne tylko dla pracowników KRI, drogą prywatną. Po drugie, mogę się obawiać, że Pani złamie moje prawa autorskie.
> Jestem administratorem Voxlandu i moderatorem w Republice Banacji.

Kyrie Eleison, sąd przeprowadzony przez jedną osobę: gdzie oskarżycielem, prokuratorem i sędzią jest Łukasz Zielony. xD Kisnę jak mogę.
> Dostępne tylko dla pracowników KRI, drogą prywatną.

A co, boisz się że ktoś kto się zna na rzeczy potwierdzi jaki niekompetentny i bezużuteczny jesteś? Bo to że piszesz o „programowaniu” w HTML-u i się chwalisz tym że umiesz pisać pliki wsadowe (!!!!!!) jakby to było w ogóle przydatne/użyteczne/relewatne obecnie tylko to pokazuje.
HTML nie jest językiem programowania. Big Grin

A batch nie służy do programowania tylko do wydawania poleceń, np: bardziej rozbudowane hostingi mają dostęp do shella SSH - takim hostingiem jest MyDevil i jeszcze rok temu gdy Bialenia na takowym była bardzo często korzystałem z terminala do optymalizacji interpretatorów i ogólnie do kontrolowania procesów po stronie serwera. Wink
> stworzyłem program do obsługi wizyty lekarskiej i stronę do tak zwanych e-recept

Czyli jednak lek na hemoroidy!
> jeszcze rok temu gdy Bialenia na takowym była

Nadal jest:

Kod:
$ ping -c 1 bialenia.org.pl
PING bialenia.org.pl (213.189.52.246) 56(84) bytes of data.
64 bytes from web37.mydevil.net (213.189.52.246): icmp_seq=1 ttl=121 time=14.1 ms
Cytat:Byłem moderatorem w Księstwie Sarmacji. 

W ramach przypomnienia kariery.

Dla mikronautów reprezentujących nurt TL;DR:

Cytat:oskarżam Filipa von Sarma (AG939), zamieszkałego w Soli, niekaranego, o to, że: 24 czerwca 2019 roku, między godziną 19.25 a 19.39, korzystając z panelu moderatora, usunął bez upoważnienia wiele wątków z działu Książęcego Miasta Grodziska znajdującego się na Forum Centralnym, [...]

Dalej mnie śmieszy ta cała rozprawa, dlatego  nie mogłem się powstrzymać  Big Grin.
To w zasadzie wyczerpało temat. Big Grin
Kamilu, za dużo robisz na raz. Chciałeś Wyspy Przyjaźni, to specjalnie dla Ciebie je stworzyliśmy. Wymyśliłeś telewizję, to Janek i ja postanowiliśmy Ci pomóc. Nie mówię już o multum innych przedsiębiorstw, bo tam nawet nie liczyłem na większą aktywność. Jeszcze kilka takich porzuconych inicjatyw i nikomu nie będzie się chciało z Tobą współpracować, bo uzna to za stratę czasu. Doceniam zapał i aktywność (co widzisz po nadaniach lennych), ale czas zacząć realizować swoje pomysły.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości