![]() |
|
Cicha Wojna - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Cicha Wojna (/thread-3224.html) |
Cicha Wojna - Fiodor Swirydiuk - 16.06.2015 To odkryłem w Batawskiej ATV. Jest to tajna korespondencja Adama Dostojewskiego von Vincisa, Konstantego Jerzego Michalskiego i Sebastiana Aleksandra Kuceła: Cytat:KJMChciałbym się dowiedzieć dlaczego Adam Dostojewski von Vincis napisał o "Ataku" na Batawię. Teraz można śmiało powiedzieć że Adam Dostojewski von Vincis stoi za rozpadem Korony. Odp: Cicha Wojna - Aleksandra Dostojewska - 16.06.2015 Jeśli to nie jest fałszerstwo to jestem przerażona, bo Uhraina i Batawia to domena Carstwa nie Republiki. Proszę o wyjaśnienia. Odp: Cicha Wojna - Feliks Spirkin - 16.06.2015 Jeśli to prawda to również jestem tym przerażony. Takie propozycje oraz zdania nie mogą padać z ust prezydenta RB i MSZ. Część osób chyba oszalała na punkcie Grutina i jak widać są zdolne niszczyć bogu winne kraje. Mnie Batawia kojarzy się z Fiodorem oraz Thomasem, a nie Grutinem, więc tym bardziej jestem zażenowany taki rzeczami. Mógłbym wiedzieć z kiedy jest ta rozmowa? Odp: Cicha Wojna - Fiodor Swirydiuk - 16.06.2015 Mi się wydaje że jakieś dwa miesiące temu gdy Kucełgrad istniał. Odp: Cicha Wojna - Aleksandra Dostojewska - 16.06.2015 Razem z Mikołajem przybyliśmy tam by budować współpracę z Carstwem i Bialenią, dogadać się co do Uhrainy. Teraz jednak się nie dziwię z tego, że są tam anty brpdryjsko-bialeńskie nastroje, skoro wiedzieli o czymś tak haniebnym! Znałam dobrze taktyki mojego byłego męża i wszystkich ''Vincisów'', teraz warto odpowiedzieć sobie na pytanie komu wierzyć w sprawie zamachu stanu i obaleniu mnie z tronu? Wszyscy patrzcie dzisiaj i podziwiajcie taktyki idiotów. Odp: Cicha Wojna - Fiodor Swirydiuk - 16.06.2015 Może Vincisie chcą zagarnąć Nordatę? A potem Sarmację? Odp: Cicha Wojna - Aleksandra Dostojewska - 16.06.2015 (16.06.2015, 15:26:20)Fiodor Swirydiuk link napisał(a): Może Vincisie chcą zagarnąć Nordatę? A potem Sarmację? Nie, to zbyt słabe towarzystwo, dowodzone realnie przez 10 latka, nie przeceniałabym ich. Odp: Cicha Wojna - Fiodor Swirydiuk - 16.06.2015 Jednak Brodrię prawie zagarnęli. Nadal tacy słabi? Ilu jest Vincisów? Odp: Cicha Wojna - Aleksandra Dostojewska - 16.06.2015 Prawie.. ale teraz wszyscy widzą komu zależało na moim obaleniu i kto tego dokonał. Odp: Cicha Wojna - Jan von Maikowski - 16.06.2015 (16.06.2015, 14:59:03)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a): Jeśli to nie jest fałszerstwo to jestem przerażona, bo Uhraina i Batawia to domena Carstwa nie Republiki. Chciałbym zauważyć,że Arcyksięstwo Uhrainy nie jest niczyją domeną. Jesteśmy niepodległym v-państwem więc z łaski swojej trzymajcie swoje zachłanne łapska przy sobie. Odp: Cicha Wojna - Hewret von Thorn - 16.06.2015 Widzę lanie od taty. No i przecież wiadomo, że powstawaniem znacznej ilości państw na Nordacie odpowiedzialna jest jedna osoba lub grupa osób pośrednio lub bezpośrednio związana z osobowością Grutina i z pierwotnym świadectwem Federacji Brodryjskiej. Poza tym ta rozmowa jest sfałszowana i sfingowana, by uderzyć w interesy Republiki Bialeńskiej. Odp: Cicha Wojna - Fiodor Swirydiuk - 16.06.2015 Wejdź na forum Republiki Batawskiej -> Wejdź w TV -> ATV -> Temat: Bialeńczycy będą dla nas najlepszymi sojusznikami Dziękuję Hugonie! Odp: Cicha Wojna - Hewret von Thorn - 16.06.2015 Nie mam ochoty wchodzić po dziwnych stronach i ryzykować zarażenie swojego komputera badziewiem. Odp: Cicha Wojna - Fiodor Swirydiuk - 16.06.2015 To po co gadasz że to fałszerstwo skoro tam jest screen z rozmowy dla prawdomówności? Odp: Cicha Wojna - Hewret von Thorn - 16.06.2015 Zrzuty ekranu również można podrobić. Odp: Cicha Wojna - Fiodor Swirydiuk - 16.06.2015 Jednak jest ciężej. A Kuceł jakiś wyjątkowych umiejętności graficznych (ja też takowych nie posiadam) nie ma. Odp: Cicha Wojna - Hewret von Thorn - 16.06.2015 Okej, rzucę okiem. Odp: Cicha Wojna - Konstanty Jerzy Michalski - 16.06.2015 Witam. I przepraszam Bialeńczyków. W chwili tej rozmowy prezydent Batawii (chyba Szymon de la Łatka) niezbyt pozytywnie wypowiadał się o Republice. Szanowny Kuceł nie przedstawił kontekstu tej rozmowy. Nie jest chyba jakąś wielką tajemnicą, że w Batawii jest Aykm, Kitler (nie wiem czy nadal, przynajmniej w chwili tamtej rozmowy byli) i wielu innych których tak dobrze kojarzymy. Jest to taka sama sytuacja jak ta, w której odkryliśmy, że Gałkina to Grutin i nakłanialiśmy Adama i Aleksandrę do przybycia do RB. Kolejna rzecz - na słowach współpraca z Kucełem się skończyła. Gdy zobaczyłem to co robi u siebie w kraju, napisałem artykuł "Nordacka Supernowa" który zapewne pamiętacie. I żadnych kontaktów z Batawią czasów Korony nie miałem, a Adam był wtedy nieaktywny. I niech Aleksandra nie wymyśla bzdur. Rzeczywiście, Batawia dziś, to nie jest Batawia de la Łatki. I proszę na to zważyć, nie powiedziałbym dziś o Batawii złego słowa. I ponownie przepraszam zarówno Batawię jak i Bialenię. Odp: Cicha Wojna - Aleksandra Dostojewska - 16.06.2015 (16.06.2015, 16:29:29)Konstanty Jerzy Michalski link napisał(a): Witam. Honorowo powinieneś podać się do dymisji, gdyż w chwili obecnej twoje zachowanie zamknęło drogę do dialogu. Odp: Cicha Wojna - Kristian Arped - 16.06.2015 (16.06.2015, 16:47:32)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a): Honorowo powinieneś podać się do dymisji, gdyż w chwili obecnej twoje zachowanie zamknęło drogę do dialogu. Przecież zrobił to już 10 minut temu? |