![]() |
|
Witam serdecznie! - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Witam serdecznie! (/thread-476.html) Strony:
1
2
|
Witam serdecznie! - Feliks Spirkin - 07.03.2014 Witam! Nazywam się Feliks Spirkin i jestem blisko spokrewniony z Kubiłajem Ugedejem. Niestety Kubiłaj poszedł gdzieś i nie wrócił. ![]() Chciałbym w Bialenii działać na wielu płaszczyznach i mam nadzieje, że będzie mi dane spełnić się w tym kraju. Re: Witam serdecznie! - Baltazar Dostojewski - 07.03.2014 Witaj Kubilaj jak milo cie widzieć na naszym nowym forum. Re: Witam serdecznie! - AndrzejSwarzewski - 07.03.2014 Cytat:Nazywam się Feliks Spirkin i jestem blisko spokrewniony z Kubiłajem Ugedejem.Reinkarnacja to sposób pokrewieństwa? ![]() Cytat:Chciałbym w Bialenii działać na wielu płaszczyznach i mam nadzieje, że będzie mi dane spełnić się w tym kraju.Również na to liczymy. Przydałoby się uregulować sprawy z obywatelstwem. Odziedziczysz po Kubiłaju. ![]()
Re: Witam serdecznie! - Maciej Kamiński - 07.03.2014 Cytat:Witam!Jak miło, że Kubiłaj użycza Ci sprzętu. ![]() Ale przez tą uprzejmość robi Ci kłopotów - dopuszczalna na forum jest tylko jedna tożsamość. Nie będzie śledztwa, bo Kubiłaj się tu nie rejestrował.
Re: Witam serdecznie! - Baltazar Dostojewski - 07.03.2014 Cytat:[quote author="Feliks Spirkin"]Witam!Jak miło, że Kubiłaj użycza Ci sprzętu. ![]() Ale przez tą uprzejmość robi Ci kłopotów - dopuszczalna na forum jest tylko jedna tożsamość. Nie będzie śledztwa, bo Kubiłaj się tu nie rejestrował.[/quote]Maciej przecie to nikt inny jak sam kubilaj pod inna nazwa a ty już robisz echo ![]() .
Re: Witam serdecznie! - AndrzejSwarzewski - 07.03.2014 Jak już jesteśmy przy łamaniu prawa, to kiedy wybierzemy sędziego i ruszy pokazówka Janka? ![]()
Re: Witam serdecznie! - Baltazar Dostojewski - 07.03.2014 Cytat:Jak już jesteśmy przy łamaniu prawa, to kiedy wybierzemy sędziego i ruszy pokazówka Janka?Zapewnię nigdy ten monet nie nastanie Andrzeju drogi. Re: Witam serdecznie! - AndrzejSwarzewski - 07.03.2014 Cytat:Zapewnię nigdy ten monet nie nastanie Andrzeju drogi.W to, że pokazówka nie ruszy, to wierzę niestety. ![]() Ale sędziego kiedyś wybierzemy, o ile nie będzie szybko reformy sądownictwa.
Re: Witam serdecznie! - Jan Kaniewski - 07.03.2014 No potrzeba nowego sędziego
Re: Witam serdecznie! - AndrzejSwarzewski - 07.03.2014 Cytat:No potrzeba nowego sędziegoNikt nie jest chętny na to zaszczytne stanowisko. ![]() Martin zgłosi projekt ustawy o zmianie ustawy o sądownictwie niebawem. Ale coś go dzisiaj nie mogę złapać i zapytać konkretnie o termin.
Re: Witam serdecznie! - Maciej Kamiński - 07.03.2014 Cytat:[quote author="Lehrabia"][quote author="Feliks Spirkin"]Witam!Jak miło, że Kubiłaj użycza Ci sprzętu. ![]() Ale przez tą uprzejmość robi Ci kłopotów - dopuszczalna na forum jest tylko jedna tożsamość. Nie będzie śledztwa, bo Kubiłaj się tu nie rejestrował.[/quote]Maciej przecie to nikt inny jak sam kubilaj pod inna nazwa a ty już robisz echo ![]() .[/quote]Jakbym robił problemy, to moja wypowiedź miałaby inny kolor, nie zawierałaby emotikonek, a w Sądzie leżałby już wniosek o ukaranie. :wink: :wink::wink: Cytat:[quote author="Abdullah Aykm"]Zapewnię nigdy ten monet nie nastanie Andrzeju drogi.W to, że pokazówka nie ruszy, to wierzę niestety. ![]() Ale sędziego kiedyś wybierzemy, o ile nie będzie szybko reformy sądownictwa. [/quote]Właśnie, dopiszę to do wolnych miejsc pracy. Re: Witam serdecznie! - MvP - 08.03.2014 Witam ponownie Kubiłaju i widzę że mamy już dwóch komunistów na forum, zapraszam do startu w przyszłych wyborach parlamentarnych. Re: Witam serdecznie! - AndrzejSwarzewski - 08.03.2014 Cytat:Witam ponownie Kubiłaju i widzę że mamy już dwuch komunistów na forum, zapraszam do startu w przyszłych wyborach parlamentarnych.Uważaj, bo zawiśniesz. ![]()
Re: Witam serdecznie! - MvP - 08.03.2014 Cytat:[quote author="MvP"]Witam ponownie Kubiłaju i widzę że mamy już dwuch komunistów na forum, zapraszam do startu w przyszłych wyborach parlamentarnych.Uważaj, bo zawiśniesz. ![]() [/quote]Grozisz i grozisz, a moze sie do nich zapisze w przyszłości?
Re: Witam serdecznie! - AndrzejSwarzewski - 08.03.2014 Cytat:Grozisz i grozisz, a moze sie do nich zapisze w przyszłości?Manewr Piaseckiego? ^^ To byłoby ciekawe. ![]()
Odp: Witam serdecznie! - Hewret von Thorn - 26.02.2016 Witaj Markusie. Odp: Witam serdecznie! - Feliks Spirkin - 26.02.2016 Jakie to były cudowne czasy. :'( Odp: Witam serdecznie! - Hewret von Thorn - 26.02.2016 Jahołdajewszczyzna, komunizm i Tygrysy Spirkina? Odp: Witam serdecznie! - Feliks Spirkin - 26.02.2016 (26.02.2016, 19:27:50)Heinrich Hewret Wettin link napisał(a): Jahołdajewszczyzna, komunizm i Tygrysy Spirkina?I Narodowy-Agraryzm! Odp: Witam serdecznie! - Maciej Kamiński - 26.02.2016 [attachment id=1 msg=38690] |