![]() |
|
Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html) +--- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-41.html) +---- Dział: Kadencje archiwalne (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-43.html) +----- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej XXI Kadencji (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-87.html) +----- Wątek: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka (/thread-5383.html) Strony:
1
2
|
Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 23.05.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż kropko przed emotikoną! I zarazem otwieram zgłoszenia na Marszałka obecnej kadencji, potrwają one dwie doby. Z góry wykluczam kandydaturę własną. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Ametyst Faradobus - 23.05.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Dzień dobry, dzień dobry, dzień dobry. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Bajtuś - 23.05.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Feliks Spirkin - 23.05.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Kubiłaju Ugedeju! Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Ronon Dex - 23.05.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. (-) Ronon Dex Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - AndrzejSwarzewski - 23.05.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Książę-Prezydencie. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 24.05.2016 Cóż, z racji tego, że nikt się jeszcze nie zgłosił, to ja pozwolę sobie zgłosić Markusa. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Iwan Pietrow - 24.05.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Alberto Carlos de Médici y Zep - 24.05.2016 (23.05.2016, 21:57:11)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Tak mi dopomóż Książę-Prezydencie.Dopomogę. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Feliks Spirkin - 25.05.2016 (24.05.2016, 22:24:39)Maciej Kamiński link napisał(a): Cóż, z racji tego, że nikt się jeszcze nie zgłosił, to ja pozwolę sobie zgłosić Markusa.Z powodu problemów technicznych związanych z komputerem, jestem z przykrością zmuszony odmówić, ale doceniam i dziękuję za zgłoszenie. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 25.05.2016 No cóż... To w takim razie przedłużam o następną dobę czas na zgłoszenia. I tym razem zgłaszam Ametysta. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Ametyst Faradobus - 25.05.2016 Również nie uważam, abym był w stanie należycie wypełniać obowiązki marszałka. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 25.05.2016 Wobec tego dajmy szansę komuś doświadczonemu - zgłaszam Iwana (o ile obowiązki go nie przytłoczą). Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 25.05.2016 (25.05.2016, 22:12:58)Frederick Hufflepuff link napisał(a): A ja proszę o zgłoszenie Bajtusia.Niniejszym go zgłaszam. A teraz wyłaź mi stąd. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Bajtuś - 26.05.2016 Nie wiem czy dam radę -> to byłby pierwszy raz. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 26.05.2016 Każdy kiedyś zaczynał. ,
Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 27.05.2016 Dobra, i tak to trwa za długo. Głosowanie otwieram. Kandydatów jest dwóch: Iwan i Bajtuś. Głosuję na Bajtusia. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Ronon Dex - 27.05.2016 Głos na Bajtusia. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Iwan Pietrow - 27.05.2016 Za Bajtusiem. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Ametyst Faradobus - 27.05.2016 Głosuję na Bajtusia. |