![]() |
|
1000 dni Republiki Bialeńskiej - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: 1000 dni Republiki Bialeńskiej (/thread-5967.html) |
1000 dni Republiki Bialeńskiej - Hewret von Thorn - 11.08.2016 Szanowni Obywatele! 11 sierpnia 2016 r. jest dniem szczególnym dla Republiki Bialeńskiej, ponieważ - jak to niektórzy zauważyli - w tym dniu Republika przekracza 4-cyfrową liczbę dni swojego istnienia. Z tej okazji chciałbym życzyć wszystkim pomyślności przy dalszej budowie Naszej Zielonej Ojczyzny oraz wytrwałości w dążeniu do celów. Oby Wasze v-marzenia w pełni się spełniły, a stół w Waszych domach był obfity w posiłku z całego Pollinu. W podziękowaniu wszystkim osobom, które włożyły swój wkład (mniejszy lub większy) w rozwój Republiki Bialeńskiej, na podstawie artykułu 1 ustawy o tytułach szlacheckich z dnia 27 grudnia 2013 r. z późniejszymi zmianami oraz na podstawie artykułu 9, ustępu 3 Konstytucji Republiki Bialeńskiej z dnia 24 stycznia 2016 r. wraz z późniejszymi zmianami za poświęcenie się Ojczyźnie i wierną służbę Republice, chciałbym przyznać pulę folwarków. Mam nadzieję, że jest to odpowiednia okoliczność do nagrodzenia tytanów pracy, zwłaszcza, że ostatni raz folwarki przyznawano w marcu z okazji rocznicy powstania marcowego. Jak więc postanowiłem, tak więc czynię: Cytat: Tylko tylko czekać na kolejne 1000 dni. ![]() Jeszcze raz wszystkiego najlepszego. :* ![]() ![]() Odp: 1000 dni Republiki Bialeńskiej - Piotr Pawel I - 11.08.2016 Jako przedstawiciel jednej z najstarszych mikronacji, Hasselandu, życzę wszystkim moim współobywatelom - Bialeńczykom - samych sukcesów! Razem zbudujemy najwspanialszą mikronację wszechczasów, a Hasseland będzie z radością współpracował i współtworzył ten sukces! Odp: 1000 dni Republiki Bialeńskiej - Maciej Kamiński - 11.08.2016 A ja, z racji radosnego charakteru okazji, przytoczę tu jedynie pasujący cytat: [spoiler]Aijejahejaho![/spoiler] Odp: 1000 dni Republiki Bialeńskiej - Tadeusz Krasnodębski - 11.08.2016 Chyba lepszego dnia na przyprowadzkę nie mogłem sobie wybać! Matko, 1000 dni, nie sądziłem, że RB to taki dziadek!A może raczej Bialenia dopiero wkracza w dorosłe życie...? ;D Mniejszy z tym: noc jeszcze młoda, więc pozwolę sobie polać Państwu szampana! [spoiler] [/spoiler]
Odp: 1000 dni Republiki Bialeńskiej - Eddard Noqtern - 11.08.2016 Tak, więc i ja dołączę się do gratulacji. W 1000 dni Bialenia zdołała osiągnąć więcej niż większość mikronacji przez długie lata swojego istnienia: co miesiąc znajdujemy się na podium aktywności for mikroświata, demograficznie jesteśmy drugim v-państwem mikroświata licząc sobie około 30 obywateli, no i przewodzi grupie trzech stowarzyszonych ze sobą mikropaństw. Brawa dla nas wszystkich! Odp: 1000 dni Republiki Bialeńskiej - Ametyst Faradobus - 11.08.2016 Dziękuję za nadane folwarki. Hewret został prawie Prezydentem Tysiąclecia. Odp: 1000 dni Republiki Bialeńskiej - Albert von Metzer - 12.08.2016 Bardzo się cieszę i gratuluję władzom oraz starszym obywatelom, ale 3 folwarków to ja się nie spodziewałem ;D Odp: 1000 dni Republiki Bialeńskiej - Guliano Montini - 12.08.2016 Powinniście nadać mi więcej folwarków za to co zrobiłem dla Bialeni. Wstydzcie się! Odp: 1000 dni Republiki Bialeńskiej - Hewret von Thorn - 12.08.2016 Spis nadań lennych uaktualniony: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index.php?topic=543.msg54974#msg54974 Osoby, które uzyskały nowe tytuły: Cytat:Tytuł Granda Jeśli innych tytułów szlacheckich nie wymieniono, to znaczy, że nie doszło tam do zmian. Odp: 1000 dni Republiki Bialeńskiej - AndrzejSwarzewski - 12.08.2016 Bardzo dziękuję!
Odp: 1000 dni Republiki Bialeńskiej - Iwan Pietrow - 12.08.2016 Serdecznie dziękuję za nadane folwarki. Mam nadzieję, że za kolejne 1000 dni spotkamy się w podobnym, a najlepiej, w identycznym gronie! Odp: 1000 dni Republiki Bialeńskiej - PrezerwatywTradycja - 12.08.2016 Kogoś na serio pojebało? Mnie nadawać folwarki? W dupę sobie je wsadźcie! Odp: 1000 dni Republiki Bialeńskiej - Hewret von Thorn - 12.08.2016 Wypierdalać Towarzyszu! Uwielbiam Wandejskie formy podziękowania.
Odp: 1000 dni Republiki Bialeńskiej - Karol Medycejski - 12.08.2016 (12.08.2016, 11:52:23)PrezerwatywTradycja link napisał(a):Kogoś na serio pojebało? Mnie nadawać folwarki? W dupę sobie je wsadźcie! Towarzysz rozumiem zakłada, że w Bialenii mają tak rozszerzone zakończenia jelita grubego jak w Kraju Wandy? No niestety, obawiam się, że trzeba będzie znaleźć inną metodę utylizacji. Odp: 1000 dni Republiki Bialeńskiej - PrezerwatywTradycja - 12.08.2016 Nie ma sprawy, mogę wam te folwarki wysrać razem z tytułem barona. Jeżeli chcieliście mnie wkurwić i obrazić - udało się wam to dokumentnie. Gdzie mogę się udać, aby uzyskać pozbawienie wspomnianych wypierdów, najlepiej od razu z banicją z tej imitacji Sarmacji? Odp: 1000 dni Republiki Bialeńskiej - Aroksus I Soborowiec - 12.08.2016 Dziękuję Panie Prezydencie Zapraszam poza tym do skomentowania mojego projektu w dziale WBZWCh
Odp: 1000 dni Republiki Bialeńskiej - Karol Medycejski - 12.08.2016 (12.08.2016, 12:08:27)PrezerwatywTradycja link napisał(a):Nie ma sprawy, mogę wam te folwarki wysrać razem z tytułem barona. Jeżeli chcieliście mnie wkurwić i obrazić - udało się wam to dokumentnie. Gdzie mogę się udać, aby uzyskać pozbawienie wspomnianych wypierdów, najlepiej od razu z banicją z tej imitacji Sarmacji? Niestety spóźniliście się Towarzyszu - jeszcze do niedawna obowiązywał Kodeks Porządkowy i byście może dołączyli do Swirydiuków i innych Swarzewskich-Dostojewskich, gdybyście ładnie poprosili, ale teraz trzeba się bawić w jakieś procesy i inne liberalne wynalazki, więc chyba nic z tego. Ale możecie spróbować w Skarlandzie jak chcecie, tam daję bany ja, a więc po pierwszej prośbie petenta, a czasem nawet bez. Odp: 1000 dni Republiki Bialeńskiej - Ametyst Faradobus - 12.08.2016 Myślicie, że te wasze folwarki to jest wasz majestat, wasza godność. 18 folwarków i tytuł hrabiowski. Ty wy, kurMACIEJ KAMIŃSKIa, Bialeńczycy. Odp: 1000 dni Republiki Bialeńskiej - PrezerwatywTradycja - 12.08.2016 (12.08.2016, 12:26:47)Karol Medycejski link napisał(a):Niestety spóźniliście się Towarzyszu - jeszcze do niedawna obowiązywał Kodeks Porządkowy i byście może dołączyli do Swirydiuków i innych Swarzewskich-Dostojewskich, gdybyście ładnie poprosili, ale teraz trzeba się bawić w jakieś procesy i inne liberalne wynalazki, więc chyba nic z tego. Ale możecie spróbować w Skarlandzie jak chcecie, tam daję bany ja, a więc po pierwszej prośbie petenta, a czasem nawet bez.Najpierw trzeba by dawać jebanie o Skarland. Odp: 1000 dni Republiki Bialeńskiej - Gaudius van der Cathair - 12.08.2016 Dziękuję bardzo za nadane folwarki
|