![]() |
|
Sondaż na temat gazety - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Sondaż na temat gazety (/thread-6184.html) |
Sondaż na temat gazety - Aleksandra Dostojewska - 24.08.2016 Zastanawiam się czy stworzyć bialeński oddział mojej międzynarodowej gazety ''PRAWDA''. Proszę o udział w sondzie, jak wszyscy wiedzą PRAWDA nie jest kłamliwa i obiektywna, jak wBialenii. Odp: Sondaż na temat gazety - Hewret von Thorn - 24.08.2016 A dlaczego by nie przenieść siedziby do Bialenii? Odp: Sondaż na temat gazety - Maciej Kamiński - 24.08.2016 Gdzie jest opcja: "Deportować do Niemiec"? Odp: Sondaż na temat gazety - Aleksandra Dostojewska - 24.08.2016 (24.08.2016, 21:46:39)Maciej Kamiński link napisał(a):Gdzie jest opcja: "Deportować do Niemiec"? Zacząłeś brać to za bardzo do siebie .Poza tym deportacja do Niemiec jest już passe, ja preferuję bardziej kierunki południowe. Siedziba obecnie jest w Dreamlandzie, bo tam mam obywatelstwo i jestem bardziej doceniana. Odp: Sondaż na temat gazety - Jan Lubomirski-Dostojewski - 24.08.2016 A gdzie opcja "Nie"? Odp: Sondaż na temat gazety - Tadeusz Krasnodębski - 24.08.2016 Nie patrząc na Pani historię w Republice (którą co prawda, jako nowicjusz, znam tylko czytając posty) uważam, że gazet nigdy za wiele nawet pomimo dawnych zgrzytów.
Odp: Sondaż na temat gazety - Aleksandra Dostojewska - 24.08.2016 (24.08.2016, 21:57:59)Teddy Upperwood link napisał(a):Nie patrząc na Pani historię w Republice (którą co prawda, jako nowicjusz, znam tylko czytając posty) uważam, że gazet nigdy za wiele nawet pomimo dawnych zgrzytów. Skoro jest Pan nowy to będziemy musieli przejść obfitą rozmowę, w której dowody przemówią same, za tym, że nigdy nie popełniłam żadnego błędu .
Odp: Sondaż na temat gazety - Ronon Dex - 24.08.2016 Opcje "TAK" i "NIE MAM ZDANIA". Brakuje opcji "NIE"... czyli kolejna idiotyczna ankieta, mająca (chyba) nabić posty, zrobić trochę "szumu" wokół zakładającego lub bohatera ankiety i realizowana na zasadzie starego, głupiego PRL-owskiego dowcipu o Jasiu, któremu "Pani" zadała w szkole pracę domową pt. "Napisz kto jest Twoim idolem i dlaczego Lenin?" Odp: Sondaż na temat gazety - Tadeusz Krasnodębski - 24.08.2016 (24.08.2016, 22:00:12)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a):Skoro jest Pan nowy to będziemy musieli przejść obfitą rozmowę, w której dowody przemówią same, za tym, że nigdy nie popełniłam żadnego błędu Nie jestem pewien, czy chcę drążyć tę sprawę Dawne posty i Pani postawa są dla mnie wystarczające, żeby wyrobić sobie zdanie na temat tamtej sytuacji i Pani osoby. No ale nie o tym tutaj!
Odp: Sondaż na temat gazety - Aleksandra Dostojewska - 24.08.2016 (24.08.2016, 22:02:06)Teddy Upperwood link napisał(a):[quote author=Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link=topic=6377.msg57215#msg57215 date=1472068812] Nie jestem pewien, czy chcę drążyć tę sprawę Dawne posty i Pani postawa są dla mnie wystarczające, żeby wyrobić sobie zdanie na temat tamtej sytuacji i Pani osoby. No ale nie o tym tutaj![/quote] Cóż, również powinnam sobie wyrobić już o Panu zdanie, w końcu należy Pan do Wspólnoty Rozwoju, a to bardzo wiele tłumaczy . A tak ad hoc, to zawsze jestem pełna podziwu wobec Policji, kiedy nie karze nowicjuszy za obrażania wybitnych przedstawicieli Narodu. Odp: Sondaż na temat gazety - Tadeusz Krasnodębski - 24.08.2016 (24.08.2016, 22:06:21)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a):Cóż, również powinnam sobie wyrobić już o Panu zdanie, w końcu należy Pan do Wspólnoty Rozwoju, a to bardzo wiele tłumaczy WR przynajmniej nie jest zwolennikiem dyktatury, w przeciwieństwie do pewnej osoby. (24.08.2016, 22:06:21)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a):A tak ad hoc, to zawsze jestem pełna podziwu wobec Policji, kiedy nie karze nowicjuszy za obrażania wybitnych przedstawicieli Narodu. Kiedy obraziłem wybitnego przedstawiciela Narodu? W tym wątku rozmawiam jedynie z Panią. @downdown Wobec tego zakończmy ją, bo przekonałem się, że rozmowa z Panią do niczego nie prowadzi... Odp: Sondaż na temat gazety - Jan Lubomirski-Dostojewski - 24.08.2016 A odpowiesz AIDS na moje i Ronona uwagi? Odp: Sondaż na temat gazety - Aleksandra Dostojewska - 24.08.2016 (24.08.2016, 22:08:56)Teddy Upperwood link napisał(a):[quote author=Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link=topic=6377.msg57220#msg57220 date=1472069181] WR przynajmniej nie jest zwolennikiem dyktatury, w przeciwieństwie do pewnej osoby. (24.08.2016, 22:06:21)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a):A tak ad hoc, to zawsze jestem pełna podziwu wobec Policji, kiedy nie karze nowicjuszy za obrażania wybitnych przedstawicieli Narodu. Kiedy obraziłem wybitnego przedstawiciela Narodu? W tym wątku rozmawiam jedynie z Panią. [/quote] To już wyżyny bezczelności... Chociaż racja, to moja kompromitacja, że prowadzę jakąkolwiek dyskusję z takim prowokatorem, jak pan. Odp: Sondaż na temat gazety - Aleksandra Dostojewska - 24.08.2016 (24.08.2016, 21:57:37)Jan Lubomirski link napisał(a):A gdzie opcja "Nie"? A po co? A komu to potrzebne?
Odp: Sondaż na temat gazety - Jan Lubomirski-Dostojewski - 24.08.2016 Wszystkim tym, którzy są przeciw. Odp: Sondaż na temat gazety - Aleksandra Dostojewska - 24.08.2016 (24.08.2016, 22:13:14)Jan Lubomirski link napisał(a):Wszystkim tym, którzy są przeciw. Jak widzę, na chwilę obecną nikt przeciwny nie jest . Odp: Sondaż na temat gazety - Jan Lubomirski-Dostojewski - 24.08.2016 Ja jestem. Nie wiem, jak Ronon. Odp: Sondaż na temat gazety - Ronon Dex - 24.08.2016 (24.08.2016, 22:22:42)Jan Lubomirski link napisał(a):Ja jestem. Nie wiem, jak Ronon.Ja również, ale daj spokój przecież ten temat to żałosny spam... osoby mającej wyraźnie problemy z samą sobą. Odp: Sondaż na temat gazety - AndrzejSwarzewski - 24.08.2016 Stara, dobra Saszka wróciła. <3 Tęskniłem za Twoją silną osobowością, Aniołku. :* Odp: Sondaż na temat gazety - Aleksandra Dostojewska - 24.08.2016 (24.08.2016, 22:28:59)AndrzejSwarzewski link napisał(a):Stara, dobra Saszka wróciła. <3 Tęskniłem za Twoją silną osobowością, Aniołku. :* Ja też kochanie, zresztą chodź na IRC, jak tylko Adaś dokończy coś pisać to musimy pogadać. |