![]() |
|
Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html) +--- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-41.html) +---- Dział: Kadencje archiwalne (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-43.html) +----- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej XXIII Kadencji (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-93.html) +----- Wątek: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka (/thread-6200.html) Strony:
1
2
|
Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Mikołaj Patryk Dostojewski - 25.08.2016 Proszę Posłów Parlamentu XXIII Kadencji o złożenie przysiąg poselskich w tym wątku. Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Przypomnę tylko że zgodnie z art.16 ust.3 Ordynacji Wyborczej niezłożenie przysięgi w terminie 4 dni od opublikowania wyników wyborów traktowane jest jak zrzeczenie się mandatu poselskiego. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 25.08.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż kropko przed emotikoną! Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Bajtuś - 25.08.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Piotr Pawel I - 25.08.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Ronon Dex - 25.08.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 25.08.2016 Wyłaźże stąd, jest siedem mandatów. I Andrzej wyszedł. Teraz mój post nie ma sensu. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Mikołaj Patryk Dostojewski - 25.08.2016 Andrzej, gdybyś nie był ministrem, usunąłbym Twój post. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Frederick Hufflepuff - 25.08.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Bóg! Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Eddard Noqtern - 26.08.2016 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż kropko przed emotikoną! Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Mikołaj Patryk Dostojewski - 27.08.2016 Przechodzimy do zgłaszania kandydatur na Marszałka Parlamentu. Czas na zgłaszanie - 2 doby. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Frederick Hufflepuff - 27.08.2016 Zgłaszam kandydaturę Eddarda Noqterna. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Mikołaj Patryk Dostojewski - 29.08.2016 Dwie doby minęły. Głosujemy nad jedyną złożoną kandydaturą. ZA Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Maciej Kamiński - 29.08.2016 ZA. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Ronon Dex - 29.08.2016 ZA. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Piotr Pawel I - 29.08.2016 Ale czy kandydat wyraził zgodę?... Tak czy inaczej, ja jestem oczywiście ZA Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Frederick Hufflepuff - 29.08.2016 ZA Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Bajtuś - 29.08.2016 za Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Eddard Noqtern - 29.08.2016 Ach. No cóż, skoro wszyscy są za, czy mam cokolwiek do powiedzenia? Dziękuję za zaufanie i również głosuję ZA. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Mikołaj Patryk Dostojewski - 30.08.2016 Głosowanie zakończone. Parlament wybrał Posła Eddarda Noqterna na Marszałka Parlamentu XXIII Kadencji. Odp: Przysięgi, rezygnacje, wybory marszałka - Eddard Noqtern - 12.09.2016 Będę nieobecny w Parlamencie w dniach 13-16.09. W tym czasie moje obowiązki przejmie Wicemarszałek Hufflepuff. |