![]() |
|
List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Policja Krajowa (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-560.html) +--- Wątek: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] (/thread-9552.html) Strony:
1
2
|
List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Hewret von Thorn - 12.07.2018 * Hewret von Thorn wysyła depeszę Szanowny Marszałku @"Iwan Pietrow" , Istnieje podejrzenie zdrady stanu przez członków byłego rządu. Prosiłbym o sporządzenie listu gończego. Ewentualnie w gestii wojska będzie przeprowadzenie procesu sądowego. HvT RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Iwan Pietrow - 13.07.2018 Przewodniczący @"Hewret von Thorn", Depeszę przyjęto. Wrogów Ojczyzny będziemy karać z największa surowością. (-) Iwan Pietrow RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Tadeusz Krasnodębski - 13.07.2018 Chyba żart. xd Jeśli naprawdę chcecie mnie karać, to pakuję manatki i odlatuję. Bez powrotu. RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Jan Lubomirski-Dostojewski - 13.07.2018 Taduś, zostałeś już uratowany. Wraz z Elżbietą i Michaelem. RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Elżbieta Kaczmarek - 13.07.2018 Właśnie niewiele rozumiem z tego co się dzieje, ale no cóż - zobaczymy co z tego wyniknie RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Thomas von Lisendorff - 13.07.2018 (12.07.2018, 18:06:45)Hewret von Thorn napisał(a): * Hewret von Thorn wysyła depeszę Wszystkich członków byłego rządu? Bo chciałbym przypomnieć że byłeś Ministrem Spraw Zagranicznych tego rządu. Kiedy ciebie aresztują? RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Hewret von Thorn - 14.07.2018 @"Iwan Pietrow" Czy wiadomo coś w sprawie członków byłego rządu? Czy istnieje dalej niebezpieczeństwo powstania rządu na uchodźstwie? Chcielibyśmy tego uniknąć. HvT RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Thomas von Lisendorff - 14.07.2018 Wraz z wygnanymi obywatelami rozważam utworzenie rządu na emigracji. Hewrecie, nadal czekam za listem gończym dla ciebie w związku z tym iż byłeś także członkiem rządu. RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Karol Medycejski - 14.07.2018 Zgłaszam się do plutonu egzekucyjnego! RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Karol Medycejski - 14.07.2018 I ten no, po skonfiskowane majątki też! RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Hewret von Thorn - 16.07.2018 Wskazane osoby w depeszy nie wykazują zagrożenia dla Rządu Tymczasowego. List gończy można wycofać. RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Thomas von Lisendorff - 16.07.2018 Co niektórzy zrzekli się już obywatelstwa przez waszą głupotę. Zamiast pozyskiwać nowych obywateli, tracicie ich. Gratuluję wspaniałej polityki. RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Hewret von Thorn - 16.07.2018 Potrzebni są lojalni obywatele, a nie kosmopolici. RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Thomas von Lisendorff - 16.07.2018 Potrzebni są wszyscy obywatele a nie równi i rowniejsi. RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Tadeusz Krasnodębski - 16.07.2018 (16.07.2018, 13:05:46)Hewret von Thorn napisał(a): Potrzebni są lojalni obywatele, a nie kosmopolici. Twierdzenie, że jestem kosmopolitą, po tym, jak przez dwa lata odmawiałem działalności gdziekolwiek poza Bialenią, jest komiczne. RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Hewret von Thorn - 16.07.2018 Czy ja pisałem o Tobie? To był zarzut w stronę Tomasza. RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Tadeusz Krasnodębski - 16.07.2018 Na razie jestem chyba jedyną osobą, która zrzekła się obywatelstwa, także nie dziw się, że zinterpretowałem to jako przytyk w moją stronę. RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Thomas von Lisendorff - 16.07.2018 Chciałbym zauważyć Hewrecie że Bialenia także nie była twoją jedyną ojczyzną. RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Hewret von Thorn - 16.07.2018 Bialenia od dłuższego czasu jest moją jedyną ojczyzną, tylko tutaj jestem zaangażowany politycznie od 2014 r. RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Tadeusz Krasnodębski - 16.07.2018 (16.07.2018, 17:18:34)Hewret von Thorn napisał(a): Bialenia od dłuższego czasu jest moją jedyną ojczyzną, tylko tutaj jestem zaangażowany politycznie od 2014 r. Policzmy, ile razy po drodze zrzekałeś się obywatelstwa i ile posadek miałeś w innych krajach. |