![]() |
|
Usprawiedliwienie - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Usprawiedliwienie (/thread-319.html) |
Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 07.05.2016 Tak bardzo Bóg zapłać, że napisałeś nazwisko źle. :tjkd: Odp: Usprawiedliwienie - Ametyst Faradobus - 08.05.2016 Uprzedzam, że nie będzie mnie w czasie Juwenaliów (od czwartku do niedzieli). Odp: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 17.05.2016 Dziś zakończyłem swój okres maturalny. Matury ustne zdane śpiewająco.
Odp: Usprawiedliwienie - Bajtuś - 17.05.2016 Gratulacje ... ja też dzisiaj "zdałem" ostatni egzamin z matury. Dobrze, że miałem swojego lapka bo bym sie zanudził na śmierć. Odp: Usprawiedliwienie - Alberto Carlos de Médici y Zep - 17.05.2016 (17.05.2016, 19:26:03)Bajtuś link napisał(a): Gratulacje ... ja też dzisiaj "zdałem" ostatni egzamin z matury. Dobrze, że miałem swojego lapka bo bym sie zanudził na śmierć. To będąc w komisji można tak sobie na lapku siedzieć? Odp: Usprawiedliwienie - Bajtuś - 17.05.2016 Ja robiłem za administratora, więc nie jestem członkiem komisji (tylko ta funkcja daje możliwość informatykowi bycia na egzaminie z informatyki), a administratora nie obowiązują procedury takie jak członka komisji. Odp: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 18.05.2016 [member=226]Bajtuś[/member] http://polska.newsweek.pl/matura-z-informatyki-2016-blad-na-maturze,artykuly,385851,1.html Czy to tak na poważnie? :O Odp: Usprawiedliwienie - Bajtuś - 18.05.2016 Ano. I to nie pierwsza wtopa na egzaminach maturalnych. Co niektórzy sie ucieszą, bo bedą mogli poprawić egzamin. Odp: Usprawiedliwienie - Bajtuś - 19.05.2016 Oficjalnie, dla tych co zgłoszą akces egzamin będzie powtórzony w cześci praktycznej 13 czerwca. Odp: Usprawiedliwienie - Alberto Carlos de Médici y Zep - 20.05.2016 Przez najblizsze dwa dni bede praktycznie nieaktywny. Wszystkie sprawy zalatwie w niedziele pod wieczor. Odp: Usprawiedliwienie - Kamil Maciejewski - 24.05.2016 Nie będę obecny od 26.05 do 30.05. Powodem jest wyjazd z domu. Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 24.05.2016 Mnie nie będzie od niedzieli przez tydzień. A przynajmniej kontakt ze mną będzie mocno ograniczony. Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 27.05.2016 Przypominam, że jutro jestem ostatni dzień. Wracam w sobotę, 4 czerwca nad ranem. I apeluję do moich 30 klonów, bądźcie przez ten czas aktywni, żeby Sarmaci nie odkryli, że jesteśmy Al-Rajn-bis!
Odp: Usprawiedliwienie - Eddard Noqtern - 02.06.2016 Wyjeżdżam. Nie będzie mnie od 3 do 6 czerwca. W Hasselandzie Regentem został Lord Szambelan H.H Wettin, natomiast w Bialenii moje obowiązki będzie pełnić Wiceminister F. Hufflepuff. Do zobaczenia we wtorek! (ewentualny kontakt przez FB) Odp: Usprawiedliwienie - Frederick Hufflepuff - 03.06.2016 Postaram się pełnić obowiązki, natomiast mnie nie będzie od 6 do 8 czerwca 2016 r. Odp: Usprawiedliwienie - Severino Castiglioni - 03.06.2016 Znikam na konklawe, będę zamknięty w Sykstynie na kilka dni, tak myślę. Nie martwcie się - nie obiorą mnie, dlatego za niedługo wrócę.
Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 04.06.2016 Powróciłem.
Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 14.06.2016 W lipcu mogę niespodziewanie zniknąć na parę dni, bowiem mój dostawca Internetu przeżywa, hmmm... Problemy. W razie absolutnej potrzeby (choć nie sądzę, żeby takowa zaszła) spytajcie Karolinę (albo mnie samego wcześniej) o mój numer telefonu. Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 14.06.2016 No to ja też poinformuję już, że w pierwszej połowie lipca przez jakiś czas mnie nie będzie i to tak całkowicie, więc pomimo wcześniejszych zapowiedzi nie wystartuję w wyborach prezydenckich. Odp: Usprawiedliwienie - Ronon Dex - 16.06.2016 Ze względu na ważne okoliczności "realowe" będę w zasadzie nieobecny od piątku (17.06) do niedzieli (19.06) - co najwyżej zajrzę w wolnych chwilach z telefonu, ale na chwilę. |