![]() |
|
Debata społeczna o geografii - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Debata społeczna o geografii (/thread-264.html) |
Odp: Debata społeczna o geografii - AndrzejSwarzewski - 28.07.2014 A taka by nawet się wpasowywała w narrację.
Odp: Debata społeczna o geografii - Maciej Kamiński - 28.07.2014 To może co najwyżej flaga Tygrysów Spirkina. ;D Odp: Debata społeczna o geografii - Ronon Dex - 28.07.2014 (28.07.2014, 18:00:07)Jerzy Lwie Serce link napisał(a): Taka tam moja propozycja flagi. ;DNie sądzisz, że trochę zbyt zbliżona do flagi Arabii Saudyjskiej? Odp: Debata społeczna o geografii - MvP - 28.07.2014 Mi się podoba propozycja Krzysztofa z tym mniej kolorowym logiem i szarfą i flaga i z paskiem i godłem. Ładnie, estetycznie i ciekaiwe a opcja JLS za Saudyjska i za Hamasowa. Odp: Debata społeczna o geografii - Hewret von Thorn - 28.07.2014 Taki był mój zamysł. Odp: Debata społeczna o geografii - Maciej Kamiński - 28.07.2014 (28.07.2014, 18:15:03)MvP link napisał(a): Mi się podoba propozycja Krzysztofa z tym mniej kolorowym logiem i szarfą i flaga i z paskiem i godłem. Ładnie, estetycznie i ciekaiwe a opcja JLS za Saudyjska i za Hamasowa.Stąd odpowiednia emotikona przy niej.
Odp: Debata społeczna o geografii - Ronon Dex - 28.07.2014 Jeszcze ewentualnie można coś takiego... ale w sumie mnie też się podoba najbardziej z godłem i poziomym pasem. Odp: Debata społeczna o geografii - Feliks Spirkin - 28.07.2014 A to jest moja propozycja:
Odp: Debata społeczna o geografii - Hewret von Thorn - 28.07.2014 (28.07.2014, 18:36:27)Feliks Spirkin link napisał(a): A to jest moja propozycja: 3X TAK! Odp: Debata społeczna o geografii - Maciej Kamiński - 28.07.2014 Podoba mi się. Odp: Debata społeczna o geografii - Feliks Spirkin - 28.07.2014 Mam nadzieję, że żartujecie. Jestem ciekaw jakby zareagował mikroświat na wieść, że nasza flaga jest wzorowana na banderze wojennej III Rrzeszy. ;D
Odp: Debata społeczna o geografii - Hewret von Thorn - 28.07.2014 Ja nie żartuję, jest prześliczna i chcę, żeby Bialenia miała taką flagę. Odp: Debata społeczna o geografii - Konstanty Jerzy Michalski - 28.07.2014 Mi się podoba. Jak najbardziej pasuje na flagę. ![]() + 10 prestiżu dla Feliks Sprikin za Flaga III Rzeszy Wielkobialeńskiej Odp: Debata społeczna o geografii - Maciej Kamiński - 28.07.2014 A to mało państw w realu, do którego portal jest gdzieś w Hirshbergii, ma krzyż na fladze? Odp: Debata społeczna o geografii - Feliks Spirkin - 28.07.2014 http://pl.wikipedia.org/wiki/Flaga_III_Rzeszy#mediaviewer/Plik:War_Ensign_of_Germany_1938-1945.svg No dobra, może nikt się nie skapnie.
Odp: Debata społeczna o geografii - Hewret von Thorn - 28.07.2014 Nikt nie zna tej flagi.
Odp: Debata społeczna o geografii - Konstanty Jerzy Michalski - 28.07.2014 (28.07.2014, 19:00:23)Jerzy Lwie Serce link napisał(a): Nikt nie zna tej flagi. No a jak! To przecież tylko jakiś wymysł jakiegoś artysty z realnej Austrii... Odp: Debata społeczna o geografii - Ronon Dex - 28.07.2014 A mnie ciekawi dlaczego chcecie "rżnąć" na siłę... a nie próbować jakiejś własnej "kompozycji"? Wg mnie krzyż na fladze odpada - źle się kojarzy... przynajmniej części, a flaga raczej powinna łączyć niż dzielić. A tak na marginesie... może jako napis na szarfie godła dać to hasło, które pierwotnie umieścił Jerzy na banerze Forum pod napisem "Bialenia"? Odp: Debata społeczna o geografii - Maciej Kamiński - 28.07.2014 Cytat:A mnie ciekawi dlaczego chcecie "rżnąć" na siłę... a nie próbować jakiejś własnej "kompozycji"?Szukanie czegoś własnego na siłę nie musi wypaść lepiej. Cytat:A tak na marginesie... może jako napis na szarfie godła dać to hasło, które pierwotnie umieścił Jerzy na banerze Forum pod napisem "Bialenia"?Jestem przeciw. Odp: Debata społeczna o geografii - Ronon Dex - 28.07.2014 (28.07.2014, 19:50:29)Maciej Kamiński link napisał(a):Fakt, ale warto chociaż próbować...Cytat:A mnie ciekawi dlaczego chcecie "rżnąć" na siłę... a nie próbować jakiejś własnej "kompozycji"?Szukanie czegoś własnego na siłę nie musi wypaść lepiej.
|