![]() |
|
Usprawiedliwienie - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Usprawiedliwienie (/thread-319.html) |
Odp: Usprawiedliwienie - Frederick Hufflepuff - 16.06.2016 Moja aktywność będzie nieco ograniczona 17.06.-19.06.2016 r. Śmiało można jednak do mnie kierować prywatne wiadomości - odpowiem na nie jak najszybciej będę mógł.
Odp: Usprawiedliwienie - Ametyst Faradobus - 16.06.2016 W przyszłym tygodniu zapewne będę zaglądał, ale nie spodziewajcie się wyżyn aktywności z mojej strony. Odp: Usprawiedliwienie - Eddard Noqtern - 18.06.2016 Nie będzie mnie w dniach 19-27.06 (mogę się pojawiać, ale raczej tylko jako obserwator); ewentualny kontakt przez FB. W Hasselandzie Regentem zostanie Piotr de Zaym, natomiast w Bialenii obowiązki ministra kultury pełnić będzie wiceminister Hufflepuff. Odp: Usprawiedliwienie - Mikołaj Patryk Dostojewski - 18.06.2016 Od jutra do 3 lipca będę miał ograniczony dostęp do Internetu - wybieram się na urlop. Odp: Usprawiedliwienie - Severino Castiglioni - 20.06.2016 Wkrótce orzeknę i wrócę do obowiązków. Teraz przygniata mnie realioza i ważne decyzje. Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 21.06.2016 Od 30 czerwca nie będzie mnie przez dłuższy czas. Cytując klasyka, nie wiem kiedy wrócę, możliwe,że w ogóle nie wrócę.
Odp: Usprawiedliwienie - Ametyst Faradobus - 21.06.2016 Po prostu wypaliłem się! Wielki Sternik Odp: Usprawiedliwienie - Ronon Dex - 22.06.2016 Od czwartku wieczorem do poniedziałku rano będę nieobecny... Wyjazd w "plener" - zajrzę może raz czy dwa z telefonu, ale raczej nie więcej... agregatu prądotwórczego nie zabieram to raczej będę oszczędzał baterię. Odp: Usprawiedliwienie - Jan Lubomirski-Dostojewski - 23.06.2016 Przez całe wakacje będę miał ograniczony dostęp do internetu. Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 23.06.2016 I słusznie, trzeba od mikroświata odpocząć!
Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 23.06.2016 (23.06.2016, 22:04:49)AndrzejSwarzewski link napisał(a):I słusznie, trzeba od mikroświata odpocząć!Zgrzeszyłeś wobec nariepa i wszystkich jego dzieci. Odp: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 23.06.2016 A może wyłączmy Bialenię do 1 września?
Odp: Usprawiedliwienie - Bajtuś - 23.06.2016 popieram .... i tak cisza jak w rodzinnym grobie
Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 23.06.2016 (23.06.2016, 22:08:48)Hewret Faradobus link napisał(a):A może wyłączmy Bialenię do 1 września?Chcesz mi tu Angstrem 2.0 urządzić? Przecież w wakacje mamy się najlepiej. Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 23.06.2016 W poprzednie wakacje mieliśmy się najlepiej, bo nasza studentka prawa miała wakacje. Ale nie ułaskawiajcie jej w lecie, ani Fiodora też nie. Bo ich obecność może mnie zbytnio sprowokować do aktywności, a ja naprawdę nie chcę zmarnować wakacji na flejmy. :< Ale od września będę Was zamęczał aktywnością, bo będę siedział po 9 godzin w szkole codziennie, a wiele z tego na masakrycznie nudnych blokach przedmiotowych, więc będę coś na forum pisał z nudów.
Odp: Usprawiedliwienie - Piotr Pawel I - 24.06.2016 Wyłączając Bialenię stwarzamy zagrożenie Bialxitem Bo jak się coś wyłącza, włączyć potem trudno...
Odp: Usprawiedliwienie - Ronon Dex - 25.06.2016 No tak Andrzeju... Bo 40-parę identycznych, jednozdaniowych i bełkotliwych postów... jeden pod drugim - to "aktywność" jakiej byśmy sobie tutaj życzyli. A to osiągniemy ułaskawiając tego całego Fiodora. Rewelacja... No cóż... Jak pamiętam to podobne rozważania były już w 2014. Ot przyszło lato i trzeba trochę innych rozrywek jak siedzenie przy kompie. Spokojnie - naładujemy "akumulatory" i aktywność powróci. To takie zachłyśnięcie się porą roku i przyjemną pogodą. A i tak długo bez v-świata nie wytrzymamy... Takie już nasze "zboczenie".
Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 25.06.2016 (25.06.2016, 11:26:07)Ronon Dex link napisał(a):No tak Andrzeju... Bo 40-parę identycznych, jednozdaniowych i bełkotliwych postów... jeden pod drugim - to "aktywność" jakiej byśmy sobie tutaj życzyli. A to osiągniemy ułaskawiając tego całego Fiodora. Rewelacja...No z tym spamem to przesadził, tego nie da się nawet podpiąć pod happening. Ale w zeszłe wakacje z Saszą było ciekawie, chyba nie zaprzeczysz?
Odp: Usprawiedliwienie - Ronon Dex - 25.06.2016 Ale Sasza i Fiodor to dwie różne kwestie... Ona pokazała, że niestety nie nadaje się na najwyższe stanowiska państwowe (ten wygłup z Sarmacją, a potem te stany wyjątkowe), osobiście w dyskusjach co z nią zrobić optowałem za usunięciem siłowym ze stanowiska i tymczasowym internowaniem (dla uspokojenia - miałem nawet pomysł na obudowany narracyjnie i ilustrowany przewrót wojskowy, który miał doprowadzić do wyborów). Jak już nie raz pisałem - nie mam nic przeciwko jej powrotowi... No ewentualnie z jakimś warunkiem tytułem próby, jakby ktoś tego chciał. Natomiast Fiodor to był po prostu bezużyteczny troll jakich niestety w Sieci nie brakuje... Dlatego dla mnie to są zupełnie dwie odrębne kwestie jeśli chodzi o ewentualne przywrócenia. Stąd też mój opór dla Twojego pomysłu z automatycznym przywracaniem ustawowym i domaganie się zmiany by indywidualnie decydował sąd. Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 25.06.2016 Duch Fiodora poprosił o przekazanie wiadomości: "Po pierwsze, jak ciebie nie było to pisałem jeszcze więcej "spamujących" postów, bo nie było w nich niewidzialnego "poziomu", który dawał i daje ci poczucie wyższości nad kimś, z resztą, jakieś dziwaczne poczucie. Po drugie, na stare forum nie zaglądasz, ale jeśli ci się zachce, to obejrzyj co tam się działo. Ile razy mówiłem o jakiejś grze forumowej, która nakręcałaby aktywność, ale nie, bo wtedy byli tam tacy ludzie jak ty, biurokraci, poważni do szpiku kości i nie pozwalający na zabawę. To właśnie przez takich idiotów jak wy mikroświat umiera. Bo nie potraficie się bawić. Wasza narracja polega na byciu w stu procentach poważnym, bo jak się nie jest poważnym, to jest się chorym psychicznie. Tak oto już nie jesteś człowiekiem, bo człowiek musi się śmiać, żeby rozweselić wszystko. Pomyślność i radość są naszym motorem do działania, a nie powaga i pesymizm. Skończ tę błazenadę zanim tylko odejdziesz." |