![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 16.08.2014 Ech, takie buty. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 17.08.2014 Co o tym myślicie? Teraz można by było pomyśleć nad dodatkami. ![]() [attachimg=1] Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 17.08.2014 O, jestem fundamentem, jak miło. *.* Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 17.08.2014 Jej, jestem jednym z dwóch fundamentów. <3 Daj mi chwilę, to wymyślę określenia w miejsce numerków. OK, propozycje rang, kolejno: Nielegalny imigrant (zalatuje państwem na B), Legalny imigrant, Przechodzień, Obserwator, Nowy mieszkaniec, Zwykły mieszkaniec, Mieszkaniec, Osiedlowiec, Działacz społeczny, Działacz narodowy, Przodownik, Fanatyk, Stary wyga, Bohater, Fundament. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 27.08.2014 W chwili wolnych mocy przerobowych proszę o wymianę banerów w Siłach Zbrojnych na te tutaj zamieszczone. Powód - aktualizacja wizerunku godła RB. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 27.08.2014 Do jutrzejszego wieczora postaram się wymienić. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 28.08.2014 Zrobione. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 28.08.2014 Podziękował! Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 05.09.2014 W związku z zatwierdzeniem przez Prezydenta ustawy o BPK oraz zgodzie społecznej na nowy dział poszę o stworzenie w "Działach powszechnych" nowego działu: Bialeński Program Kosmiczny. ... oraz poddziały: - Dyrekcja - Raporty i badania - Misje - Mapy v-kosmosu Proszę by dział powstał na niedzielne popołudnie, kiedy to na powrót będę w domu i miał dostęp do komputera. Wtedy też stworzę odpowiedni baner dla programu. Rozpocznie się wtedy oficjalna działalność programu. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 07.09.2014 Jakby ktoś chciał się jednak zabrać kiedyś za dział BPK to od razu baner proszę... Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 18.09.2014 Proszę o stworzenie Pałacu Atamana w Autonomii. Chcę by ten region miał ręce i nogi, więc się biorę do tworzenia pieczęci itd. No i jeszcze proszę by nadano mi uprawnienia przenoszenia wątków na terenie Autonomii. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 18.09.2014 Dział założony, dałem uprawnienia moda na wszystkie działy w AJ. Możesz przenosić wątki? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 18.09.2014 Dziękuję, wszystko ładnie działa.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 20.09.2014 Proponuję o zainstalowanie na forum cytatów takich jak w SRS. Skoro już kolekcjonujemy cytaty to można by je jakoś fajnie wykorzystać. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 21.09.2014 Kto jest za tym, żeby wyłączyć naliczanie postów w dziale Off-Topic? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Kristian Arped - 21.09.2014 Postulowałem to dawno temu.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 21.09.2014 (21.09.2014, 13:31:15)Kristian Iversen link napisał(a): Postulowałem to dawno temu.Ale dopiero na tym forum panel admina jest o wiele czytelniejszy. Tutaj jest to kwestia pięciu kliknięć. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 23.09.2014 To jak, komuś nie odpowiada wyłączenie naliczania, czy można to wprowadzić? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - MvP - 23.09.2014 Na starym forum byla to kwestia 2 klikniec z tego co pamietam wiec to nigdy nie byl problem. Ja sie wstrzymam od glosu. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 24.09.2014 (23.09.2014, 21:55:34)MvP link napisał(a): Na starym forum byla to kwestia 2 klikniec z tego co pamietam wiec to nigdy nie byl problem.A z tego co ja pamiętam, to wspominałeś wtedy, że masz problemy z wyłączeniem naliczania postów i w związku z tym jedynie lajki z psychiatryka nie będą się liczyły do ogólnej sumy, a posty tak. Moja pamięć omylna nie jest: http://spolecznosc.bialenia.net.pl/index.php?topic=1124.msg9358#msg9358 |