Forum Republiki Bialeńskiej
Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html)
+--- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-41.html)
+---- Dział: Parlamentarna Sala Posiedzeń (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-546.html)
+---- Wątek: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia (/thread-6868.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 01.07.2017

Khem, khem.

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Frederick Hufflepuff - 01.07.2017

ZA

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Thomas von Lisendorff - 01.07.2017

Za

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 01.07.2017

Zamykamy, nowym-starym Marszałkiem pozostał gestapowiec. Jej.
Teraz pora na dwa kwitki.

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 13.07.2017

@"Akrypa Rabotowicz von Primisz", art. 6 ust. 4 Regulaminu ZL.

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 13.07.2017

Żądasz bym nie robił tego co obiecałem obywatelom ogłaszając swoją kandydature?
Hańba!

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 13.07.2017

Fakt. :/ Biję się w pierś.

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Thomas von Lisendorff - 21.07.2017

Szanowny Panie Marszałku.
W związku z moją pracą w dziale sportowym której chciałbym poświęcić się całkowicie, proszę o przyjęcie mojej rezygnacji z funkcji posła.

/-/ Ahmed Husain-Dostojewski

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 21.07.2017

Funkcja Posła nie jest chyba aż tak czasochłonna.

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 21.07.2017

W istocie nie jest, ale traktujemy się poważnie, ergo przyjmuję do wiadomości rezygnację z funkcji.
Pora na uzupełniające.

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Severino Castiglioni - 26.07.2017

Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Bóg!

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 04.08.2017

Źle liczę, czy jutro koniec kadencji?

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 14.08.2017

Witam Szanownych Państwa Posłów @"Maciej Kamiński", @"Akrypa Rabotowicz von Primisz", @"Aleksandra Dostojewska" i @"Frederick Hufflepuff" w nowej kadencji i gratuluję sukcesu w wyborach parlamentarnych!

Zaczynamy oczywiście od złożenia przysięgi:

Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Bóg!

oraz zgłaszania kandydatur na Marszałka - 3 dni.
Zgłaszam swoją kandydaturę.

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 14.08.2017

Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż kropko przed emotikoną!

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 14.08.2017

Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra MOJEGO Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Maksymilianie Robespierze!

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Frederick Hufflepuff - 15.08.2017

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 17.08.2017

Głosujemy zatem nad moją (jedyną) kandydaturą na Marszałka.

WSTRZYMUJĘ SIĘ.

Przy okazji - Macieju, podtrzymujesz chęć wicemarszałkowania? Wink

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 17.08.2017

Podtrzymuję, a zarazem ZA głosuję.

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Frederick Hufflepuff - 18.08.2017

ZA

Pragnę zauważyć, że posłanka Aleksandra Dostojewska nie złożyła przysięgi.

RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 18.08.2017

Pamiętam o tym. Ma czas do soboty (5 dni od obwieszczenia).