![]() |
|
Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html) +--- Dział: Parlament Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-41.html) +---- Dział: Parlamentarna Sala Posiedzeń (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-546.html) +---- Wątek: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia (/thread-6868.html) |
RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 01.07.2017 Khem, khem. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Frederick Hufflepuff - 01.07.2017 ZA RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Thomas von Lisendorff - 01.07.2017 Za RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 01.07.2017 Zamykamy, nowym-starym Marszałkiem pozostał gestapowiec. Jej. Teraz pora na dwa kwitki. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 13.07.2017 @"Akrypa Rabotowicz von Primisz", art. 6 ust. 4 Regulaminu ZL. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 13.07.2017 Żądasz bym nie robił tego co obiecałem obywatelom ogłaszając swoją kandydature? Hańba! RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 13.07.2017 Fakt. :/ Biję się w pierś. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Thomas von Lisendorff - 21.07.2017 Szanowny Panie Marszałku. W związku z moją pracą w dziale sportowym której chciałbym poświęcić się całkowicie, proszę o przyjęcie mojej rezygnacji z funkcji posła. /-/ Ahmed Husain-Dostojewski RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 21.07.2017 Funkcja Posła nie jest chyba aż tak czasochłonna. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 21.07.2017 W istocie nie jest, ale traktujemy się poważnie, ergo przyjmuję do wiadomości rezygnację z funkcji. Pora na uzupełniające. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Severino Castiglioni - 26.07.2017 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Bóg! RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 04.08.2017 Źle liczę, czy jutro koniec kadencji? RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 14.08.2017 Witam Szanownych Państwa Posłów @"Maciej Kamiński", @"Akrypa Rabotowicz von Primisz", @"Aleksandra Dostojewska" i @"Frederick Hufflepuff" w nowej kadencji i gratuluję sukcesu w wyborach parlamentarnych! Zaczynamy oczywiście od złożenia przysięgi: Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Bóg! oraz zgłaszania kandydatur na Marszałka - 3 dni. Zgłaszam swoją kandydaturę. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 14.08.2017 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż kropko przed emotikoną! RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 14.08.2017 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra MOJEGO Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Maksymilianie Robespierze! RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Frederick Hufflepuff - 15.08.2017 Ślubuję uroczyście, jako członek Parlamentu, według najlepszego mego rozumienia i zgodnie z sumieniem, rzetelnie pracować dla dobra Narodów Bialenii, stać na straży praw demokratycznych i czynić wszystko, w miarę swoich sił i uzdolnień, dla umocnienia niepodległości i pomyślnego rozwoju Republiki Bialeńskiej. Tak mi dopomóż Bóg! RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 17.08.2017 Głosujemy zatem nad moją (jedyną) kandydaturą na Marszałka. WSTRZYMUJĘ SIĘ. Przy okazji - Macieju, podtrzymujesz chęć wicemarszałkowania?
RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Maciej Kamiński - 17.08.2017 Podtrzymuję, a zarazem ZA głosuję. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Frederick Hufflepuff - 18.08.2017 ZA Pragnę zauważyć, że posłanka Aleksandra Dostojewska nie złożyła przysięgi. RE: Przysięgi, rezygnacje, wybory Marszałka, ogłoszenia - Tadeusz Krasnodębski - 18.08.2017 Pamiętam o tym. Ma czas do soboty (5 dni od obwieszczenia). |