![]() |
|
Usprawiedliwienie - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Usprawiedliwienie (/thread-319.html) |
Odp: Usprawiedliwienie - Ronon Dex - 26.06.2016 Problem w tym, że niektórym ta "niepoważność" (jakby bawiąc się w v-świat cokolwiek było "poważne") myli się z głupkowatością, dowcip z uciążliwym spamem, a humor z prymitywnymi wulgaryzmami. Tworzenie czegokolwiek w sposób niepoważny i humorystyczny jest trudniejsze od pisania czegokolwiek "na poważnie"... Bo problem w tym by ten "humor" śmieszył kogokolwiek poza autorem. A tak to w wydaniu takich "fiodorów" mamy efekt pijanego typa na imprezie, który opowiada w kółko te same głupie dowcipy, "rzuca mięsem" na lewo i prawo, a do tego wydaje mu się, że jest zabawny i "rozkręca imprezę" - a tak naprawdę jest tylko uciążliwym oszołomem. Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 26.06.2016 Ale jak nie pozwalamy na zabawę? Takiego ZSEE to niby nie było? Odp: Usprawiedliwienie - Ronon Dex - 26.06.2016 Tak Macieju... Tyle, że zabawa, jakieś fantazy itp. to jednak się "trochę" różnią od złośliwego spamu czy bluzgania wokół za pomocą języka rodem z rynsztoka. I tutaj jest "pies pogrzebany". Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 26.06.2016 No to wiadomo. Ale jeszcze jakiś obserwator by w to uwierzył, więc trzeba dementować. Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 30.06.2016 Nie będzie mnie do 11 lipca. Raczej nie jestem tu do niczego potrzebny, więc konieczności wzywania nie powinno być. Ale w razie czego, macie mój numer. Pisania na fejsie albo GG nie polecam, bo nie będzie mnie tam. Odp: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 30.06.2016 Oho, to kto zostanie następcą Medyceusza?
Odp: Usprawiedliwienie - Iwan Pietrow - 08.07.2016 Do jutra nie mam Internetu. Odp: Usprawiedliwienie - Kamil Maciejewski - 08.07.2016 Od jutra nie mam internetu na 2 tygodnie. Odp: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 09.07.2016 Od jutro do jakoś połowy tygodnia mnie nie będzie. Gdy wrócę, to wezmę się za robotę z racji wyborów prezydenckich. Odp: Usprawiedliwienie - Bajtuś - 10.07.2016 Dzisiaj wyjeżdżam na tygodniowy urlopik ... jeśli będę miał zasięg to sie wieczorkiem odezwę, jeśli zasięgu nie będzie to do co najmniej piątku mnie nie będzie -> wtedy zastąpi mnie Maciek. Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 11.07.2016 Wasz konduktor powrócił. Mam trochę więcej energii, może odrobinę więcej zapału, zdecydowanie więcej czasu niż przez ostatnie miesiące. Więc chętnie trochę się zaangażuję, ale znowu bez przesady.
Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 15.07.2016 (14.06.2016, 20:24:32)Maciej Kamiński link napisał(a):W lipcu mogę niespodziewanie zniknąć na parę dni, bowiem mój dostawca Internetu przeżywa, hmmm... Problemy.Kryzys pod tym względem najprawdopodobniej został zażegnany. Jednakże, przez najbliższy czas proszę ode mnie nie oczekiwać pojawiania się o jakichś konkretnych porach (albo też nie dziwić się, jeżeli np. w środku rozmowy nagle zniknę) - ostatnio przez moje okolice przetacza się fala niezapowiedzianych przerw w dostawie prądu, potrafiących trwać od 5 minut do ponad 11 godzin. [spoiler]Gdyby nie ogólna apatia w aktywności, to RB miałaby już z powodu tych moich prozaicznych problemów nowego policjanta.[/spoiler] Odp: Usprawiedliwienie - Eddard Noqtern - 15.07.2016 Będę mniej aktywny do niedzieli.
Odp: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 17.07.2016 Dziś będę mniej aktywny, do jutra. Najpóźniej we wtorek ogarnę rzeczy, które miałem ogarnąć. Odp: Usprawiedliwienie - Alberto Carlos de Médici y Zep - 22.07.2016 Zapowiadam, może trochę zbyt późno, urlop. Na czas nieokreślony. Z Bogiem! Odp: Usprawiedliwienie - Severino Castiglioni - 23.07.2016 Udaję się na urlop. Proszę Pana Prezydenta aby powołał asesora do roztrzygnięcia sprawy o wykładnię, która wpłynęła do Sądu. Odp: Usprawiedliwienie - Severino Castiglioni - 25.07.2016 Konkretyzuje urlop - będzie trwał do 11 sierpnia. Odp: Usprawiedliwienie - Mikołaj Patryk Dostojewski - 27.07.2016 Nie ma mnie od jutra do 6.08. Odp: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 30.07.2016 Nie ma mnie do odwołania z powodu nagłej realiozy. Me obowiązki będzie pełnić Iwan od dzisiaj do odwołania (tj. mojego powrotu). Odp: Usprawiedliwienie - Eddard Noqtern - 01.08.2016 Wróciłem z niezapowiedzianego urlopu. Ale jestem nie na długo - już od środy mnie nie będzie dwa tygodnie.
|