Forum Republiki Bialeńskiej
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html)
+--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html)
+--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html)

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Kristian Arped - 29.09.2014

Wiesz co, zmieniłem zdanie. Podziel w rozporządzeniach na:
  • Rozporządzenia Prezydenta
  • Rozporządzenia Ministrów
Jakbyś mógł. :3

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 29.09.2014

Gotowe. A mógłbyś zapłacić Radzie? Wedle tego cennika, z którego zdaje się jeszcze nigdy nie skorzystano. Proszę. O:-)

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Kristian Arped - 29.09.2014

Ale to z rządowych, czyż nie?

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 29.09.2014

(29.09.2014, 16:18:39)Kristian Iversen link napisał(a): Ale to z rządowych, czyż nie?
Chyba nie.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 30.09.2014

Proszę by Ataman Jahołdy posiadał swój własny kolor na forum. Wink

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 30.09.2014

Jak zapłaci, to będzie miał. Wink

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 30.09.2014

Ile? ;D

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 30.09.2014

200 bialenów za założenie grupy + 150 bialenów za zmianę koloru nazwy użytkownika.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 01.10.2014

Wpłacone.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 02.10.2014

Godło 64x64 png

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 02.10.2014

O takie ikony chodzi?

Kolorowa na nowe posty, a w szarości gdy ich nie ma...

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 03.10.2014

Przy działach instytucji, organizacji, regionów można by było stworzyć oryginalne ikonki, np: kontury wysp albo loga.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 03.10.2014

64x64 w png? Tak jak godło chciałeś?

Pomyślę nad tym... ale nie dzisiaj - do wieczora w robocie niestety jestem. W sumie to dobry pomysł bo mniej rozjeżdża forum jak baner.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 05.10.2014

Krzykopudełko jest chwilowo wyłączone.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 12.10.2014

Proszę o usunięcie mojego konta na forum Bialenii.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 12.10.2014

Jest to możliwe i nie prowadzi do utraty postów, dlatego niewykonanie tej prośby będzie przykładem złej woli.
Ja konto zostawiam tylko na wypadek, gdyby jakiś szczyt Sojuszu miał się odbyć na tym forum.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 13.10.2014

(12.10.2014, 22:41:10)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Jest to możliwe i nie prowadzi do utraty postów, dlatego niewykonanie tej prośby będzie przykładem złej woli.
Ja konto zostawiam tylko na wypadek, gdyby jakiś szczyt Sojuszu miał się odbyć na tym forum.
To Kamiński się wykaże złą wolą, tak jak co niektórzy przesadą w swoich wypowiedziach.

(12.10.2014, 22:37:15)Nabuchodonozor V link napisał(a): Proszę o usunięcie mojego konta na forum Bialenii.
Wybacz, ale odmawiam. Kasujemy tu tylko multikonta (a przynajmniej taka była dotąd praktyka).

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 13.10.2014

Kasowanie konta jest niebezpieczne z punktu widzenia porządkowego... po skasowaniu trudno potem dopasować ewentualne IP, jeżeli osoba założy za jakiś czas kolejne konto. Dlatego praktyka kasowania kont jest na większości for niestosowana, bo utrudnia to pracę administracji i moderacji... w naszym przypadku utrudniłoby to pracę forumowej Policji.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 13.10.2014

Odmowa usunięcia konta może doprowadzić do doprowadzenia sprawy na realną drogę sądową.
Pozdrawiam.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 13.10.2014

(13.10.2014, 13:35:44)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Odmowa usunięcia konta może doprowadzić do doprowadzenia sprawy na realną drogę sądową.
Pozdrawiam.
Znowu z tym wyskakujesz.