Forum Republiki Bialeńskiej
Usprawiedliwienie - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+--- Wątek: Usprawiedliwienie (/thread-319.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Odp: Usprawiedliwienie - Albert von Metzer - 23.08.2016

Z pewnym opóźnieniem informuję, że w dniu dzisiejszym i jutrzejszym mogę być przez większą cześć dnia nieaktywny. Za utrudnienia z góry przepraszam.

Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 24.08.2016

W ten weekend wybywam, także co najwyżej przeczytam w te dni wieczorem powysyłane wiadomości (i raczej tylko te prywatne). W razie konieczności interwencji policyjnej - do wszystkiego upoważniam Akrypę, wiecie, gdzie go szukać w przypadku spraw niecierpiących zwłoki.

Odp: Usprawiedliwienie - Ronon Dex - 24.08.2016

Wybywał od piątku rano do niedzieli wieczorem (ew. poniedziałku rano)- okazjonalnie może zajrzę, ale przedsięwzięcie nie roluje raczej na wolny czas do grzebania w sieci. W kwestii Marszałka-Seniora zdecyduję po poznaniu wyniku wyborów.

Odp: Usprawiedliwienie - Tadeusz Krasnodębski - 26.08.2016

Przez jakiś czas moja aktywność może zmaleć, bo mam problemy z Internetem i wchodzę tylko przez telefon.

e: Problemy zażegnane Smile

Odp: Usprawiedliwienie - Ametyst Faradobus - 28.08.2016

Powiedzmy, że wróciłem. Jest coś, czym powinienem się zająć teraz zaraz?

Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 28.08.2016

I gestapo jest już z powrotem.

Odp: Usprawiedliwienie - Karol Medycejski - 28.08.2016

(28.08.2016, 18:36:16)Maciej Kamiński link napisał(a):I gestapo jest już z powrotem.

Nikt się nie spodziewa bialeńskiego gestapo?

Odp: Usprawiedliwienie - Eddard Noqtern - 29.08.2016

Witam ponownie.  Wink

Odp: Usprawiedliwienie - Tadeusz Krasnodębski - 03.09.2016

Do jutra moja obecność będzie mocno ograniczona.

Odp: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 03.09.2016

Imho, proponuję zgłaszać dłuższe nieobecności. Jak kogoś nie ma do 3 dni, to nic się nie stanie. Wink

Odp: Usprawiedliwienie - Ronon Dex - 08.09.2016

Od jutra wieczorem (9.09.) do przyszłej niedzieli (18.09, a może nawet do poniedziałku 19.09) będę nieobecny - realowy wyjazd na II połowę urlopu... kierunek "Półwysep helski" (jakby ktoś z okolic miał ochotę się na piwo czy jakiegoś wiskacza spotkać). Będę pewnie zaglądał z telefonu (zależnie od pogody zapewne) - proszę więc o info na PW o głosowaniach, ale aktywny nie będę.

Odp: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 09.09.2016

A mnie nie będzie do poniedziałku lub wtorku (czyli do 13.09).

Odp: Usprawiedliwienie - Jan Lubomirski-Dostojewski - 11.09.2016

Informuję, że nie będzie mnie przez jakiś czas, jeszcze nie wiem, na jak długo.

Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 12.09.2016

W niedzielę znikam do czwartku, prawdopodobnie z sieci w ogóle. W razie konieczności zawołajcie Akrypę do interwencji.

Odp: Usprawiedliwienie - Iwan Pietrow - 12.09.2016

Do 16.09. będę miał ograniczony dostęp do internatorów. Pewnie kilka razy dziennie będę zaglądał do RB z telefonu. W miarę możliwości będę starał się kontynuować manewry WL. Bez odbioru.

P.S.

Jakby ktoś chciał się realowo spotkać, to od jutra będę przesiadywał w Krakowie...

Odp: Usprawiedliwienie - Alberto Carlos de Médici y Zep - 15.09.2016

Powoli nadrabiam wszystkie zaległości. Wybaczcie moi mili tę absencję.

Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 17.09.2016

(12.09.2016, 19:55:54)Maciej Kamiński link napisał(a):W niedzielę znikam do czwartku, prawdopodobnie z sieci w ogóle. W razie konieczności zawołajcie Akrypę do interwencji.
Podbijam dla dobrej widoczności.

Odp: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 19.09.2016

[member=56]Maciej Kamiński[/member]

Gdy wrócisz, to będziesz mógł NPE wbić każdemu do profilu. Wink
Pole już poprawione.

Odp: Usprawiedliwienie - Piotr Pawel I - 21.09.2016

Od jutra po południu do niedzieli będę chyba poza zasięgiem Internetu, a jeśli nawet, to na komórce słabo się działa...

Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 22.09.2016

Maciuś jest z powrotem.