![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 13.10.2014 (13.10.2014, 13:35:44)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Odmowa usunięcia konta może doprowadzić do doprowadzenia sprawy na realną drogę sądową.Nie ma takiej możliwości - sprawa wałkowana już wielokrotnie i na niejednym forum realowym. W zasadzie z takimi "tekstami" jesteś spóźniony o dobre parę lat... wtedy to jeszcze nad takimi możliwościami debatowano, dzisiaj się już o tym nie mówi bo sprawa dawno została wyjaśniona - brak jest podstaw do jakichkolwiek kroków prawnych. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 10.11.2014 Od dziś możecie sobie nawzajem dziękować ile wlezie! Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 10.11.2014 Lajki wróciły! <3 <3 <3 Vivat admin bez obywatelstwa! Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Kristian Arped - 10.11.2014 To jak, wprowadzamy tę ustawę w życie? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 17.11.2014 http://brodrija.phorum.pl/viewtopic.php?f=6&t=45&start=10 Aleksandra Dostojewska rzekomo nie ma dostępu do forum. Problem jest po jej stronie, czy po naszej? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 17.11.2014 Uprawnienia na forum posiada takie same, jak każdy. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 20.11.2014 Poprawiłem system reputacji, teraz powinno działać normalnie. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - MvP - 20.11.2014 (20.11.2014, 19:41:25)Hugon Hewret von Vincis link napisał(a): Poprawiłem system reputacji, teraz powinno działać normalnie.Działa.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 23.11.2014 Proszę o utworzenie działu dla metra "Metro w Bałdaraszu" oraz opisem "Postapokaliptyczna sesja RPG". Chyba, że ma ktoś lepszy pomysł na opis. I poddziały: - Biuro Paszportowe (tutaj każdy uczestnik musiałby na początku napisać wniosek o paszport i opisać swoją postać według wzoru). - Życie codzienne - Wojny i ekspedycje - Legendy i plotki Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 23.11.2014 "Postapokaliptyczna sesja PbPRPG/PBFRPG"? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 23.11.2014 OK, to niech będzie PBF RPG. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 23.11.2014 I gdzie ten dział ostatecznie ma być zlokalizowany? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 23.11.2014 Oto jest pytanie. W regionach? Niby nie do końca pasuje, ale gdzie indziej mogłoby być? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Kristian Arped - 23.11.2014 W zasadzie, to dotyczy to tylko Bałdaraszu, więc podchodzi to pod moją ustawę. W zamyśle miałem utworzenie odrębnego działu w "Wyspa Bialenia" dla każdego miasta... więc może tam? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 23.11.2014 (23.11.2014, 19:45:04)Kristian Iversen link napisał(a): W zasadzie, to dotyczy to tylko Bałdaraszu, więc podchodzi to pod moją ustawę. W zamyśle miałem utworzenie odrębnego działu w "Wyspa Bialenia" dla każdego miasta... więc może tam?Ale jak to będzie jako poddział Wyspy Bialenii, to metro utonie w nawale innych miast. A to prawdopodobnie będzie przez pewien czas jeden z najaktywniejszych działów. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 23.11.2014 (23.11.2014, 19:45:04)Kristian Iversen link napisał(a): W zasadzie, to dotyczy to tylko Bałdaraszu, więc podchodzi to pod moją ustawę. W zamyśle miałem utworzenie odrębnego działu w "Wyspa Bialenia" dla każdego miasta... więc może tam?Spirkingradu też dotyczy.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 23.11.2014 A gdyby dodać jako osobny (czwarty) dział w regionach? Jeśli straci aktywność wtedy się gdzieś przeniesie "w głąb". Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 23.11.2014 (23.11.2014, 19:49:27)Krzysztof Razorblade link napisał(a): A gdyby dodać jako osobny (czwarty) dział w regionach? Jeśli straci aktywność wtedy się gdzieś przeniesie "w głąb".Popieram taką opcję. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 23.11.2014 Zrobione. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 23.11.2014 Przeniósłbyś z "Wiecu..." posty dotyczące trzęsienia? |