![]() |
|
Usprawiedliwienie - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Usprawiedliwienie (/thread-319.html) |
Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 22.09.2016 Dziwnie tu bez Ciebie było. :o Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 22.09.2016 Na szczęście tym razem to tylko cztery dni, a nie dwa tygodnie. Odp: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 26.09.2016 Korzystam z proxy, gdyż coś w ogóle cały serwis RB nie działa na UPC. Odp: Usprawiedliwienie - Bajtuś - 26.09.2016 Na netii także ... czasami działa czasami nie, a na orange śmiga jak talala Odp: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 26.09.2016 Co najlepsze - jak postawię sobie wirtualny router na laptopie (bo komputer stojący po drugiej stronie pokoju na stancji nie łapie zbyt dobrze Wifi), to wszystko działa. Odp: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 26.09.2016 [member=226]Bajtuś[/member] Przyczyną był Cloudflare. Myślę, że problemu już nie powinno być. I teraz pomyśleć, że przez ten głupi problem z dostępem mogliśmy stracić potencjalnie nowego obywatela. Odp: Usprawiedliwienie - Bajtuś - 27.09.2016 Chyba tak, bo takie cuś pojawiało mi się w przglądarce, że host niedostępny. Odp: Usprawiedliwienie - Ronon Dex - 27.09.2016 Do końca tygodnia będę słabo obecny... wróciłem do pracy po urlopie i zastałem taki "sajgon", że nie wiem za co mam się pierwsze złapać i niestety "czas prywatny" też na uzupełnianie spraw służbowych muszę poświęcić. Odp: Usprawiedliwienie - Tadeusz Krasnodębski - 30.09.2016 W weekend ograniczę Internety do minimum, dlatego "na poważnie" pojawię się pewnie w poniedziałek po szkole. Odp: Usprawiedliwienie - Tadeusz Krasnodębski - 02.10.2016 Wróciłem! Jednak na tyle wcześnie, że postaram się dziś wszystko ogarnąć.
Odp: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 10.10.2016 Jako że obecnie jestem nieistotnym elementem w polityce Republiki Bialeńskiej oraz w związku z zawirowaniami we władzach państwowych, postanawiam udać się na urlop. Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 10.10.2016 Tylko po powrocie wektory masz mieć w małym palcu. [spoiler]Wtajemniczeni wiedzą.[/spoiler] Odp: Usprawiedliwienie - Bajtuś - 10.10.2016 A nie wtajemniczeni? Odp: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 10.10.2016 Muszą spytać na osobności. ,
Odp: Usprawiedliwienie - Ronon Dex - 13.10.2016 Zgłaszam ograniczoną aktywność do odwołania... Kobieta mi się wczoraj poważnie "połamała" i mam w domu regularny "szpital". Odp: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 13.10.2016 Życzę powrotu do zdrowia! Odp: Usprawiedliwienie - Tadeusz Krasnodębski - 24.10.2016 Wieczorem mogę nie być zbyt aktywny, dlatego referendum zarządzi Wicemarszałek. Odp: Usprawiedliwienie - Feliks Spirkin - 28.10.2016 Do poniedziałku z moją aktywnością może być różnie, za co serdecznie przepraszam. Odp: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 28.10.2016 (28.10.2016, 21:57:16)Feliks Spirkin link napisał(a): Do poniedziałku z moją aktywnością może być różnie, za co serdecznie przepraszam. Z Twoją aktywnością zawsze bywa różnie. Odp: Usprawiedliwienie - Feliks Spirkin - 28.10.2016 Ano życie. |