![]() |
|
Usprawiedliwienie - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Usprawiedliwienie (/thread-319.html) |
RE: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 20.11.2016 Do którego poniedziałku?
RE: Usprawiedliwienie - Feliks Spirkin - 20.11.2016 Jutrzejszego. RE: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 20.11.2016 WOW. :o Nie jestem godzien Panie, byś w kraju moim był, Tyś Ducem jest Santanii, a jam jest marny pył. RE: Usprawiedliwienie - Feliks Spirkin - 21.11.2016 Nie to nie, to nie wracam. RE: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 21.11.2016 No to upsi wtedy.
RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 21.11.2016 O szczęście niepojęte, Petrović sam już zrywa się, O służby, wesprzyjcie banem, By zakończyć tę rewolucję. RE: Usprawiedliwienie - Karol Medycejski - 21.11.2016 (21.11.2016, 00:02:29)Maciej Kamiński napisał(a): O szczęście niepojęte, *rewolucyję brzmiałoby lepiej. RE: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 25.11.2016 Nie będzie mnie przez weekend. Laptopa i inne rzeczy zostawiam na stancji. Jadę do domu odpocząć.
RE: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 25.11.2016 Będziemy tęsknić.
RE: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 27.11.2016 Wróciłem! RE: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 04.12.2016 Nie będzie mnie do późnego wieczora lub do jutra. W razie pilnych spraw proszę kontaktować się z wiceprezydentem Tomaszem. RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 04.12.2016 Jeżeli kiedyś bym w ciągu najbliższych tygodni niespodziewanie zniknął, to będzie znaczyło, że prąd mi wyłączyli... Znowu. RE: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 04.12.2016 Wyprowadź się z zadupia.
RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 04.12.2016 Wyłóż mi na zakup/najem mieszkania i skombinuj przyzwoitą robotę, to się wyprowadzę.
RE: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 04.12.2016 Samemu nie opłaca się wynajmować całego mieszkania - nawet za kawalerkę wyjdą Ci opłaty oscylujące około kwoty 2000 zł (czynsz dla właściciela, czynsz dla spółdzielni, ogrzewanie, media, etc.).
RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 04.12.2016 To szałas mi pod mostem postaw, byle w pobliżu było darmowe WiFi. RE: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 04.12.2016 W Gdańsku za połowę najniższej krajowej netto (a nawet i mniej) można wynająć pokój.
RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 04.12.2016 Gdańsk to zdradzieckie miasto, które próbuje ukraść miano stolicy Kaszub po dziesięcioleciach odcinania się od tej krainy. Dziękuję, wolę moją ukochaną Rumię. ![]() I na tym może skończmy dyskusję o realu. RE: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 05.12.2016 Wróciłem już. W Swarzewie nie odłączają prądu, zapraszam.
RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 05.12.2016 I zgadnijcie, no po prostu zgadnijcie, jaki jest powód wczorajszych opóźnień z mojej strony?
|