![]() |
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html) +--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html) +--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html) |
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 09.12.2014 Ty lepiej Twittera załóż, a nie w Aska się bawisz. @Razor Wstawię do jutra, no chyba że ktoś będzie szybszy ode mnie. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Ronon Dex - 09.12.2014 (09.12.2014, 22:38:57)Hugon Hewret link napisał(a): @RazorDzięki - przyznam, że choć uprawnienia mi dałeś... to jakoś nie bardzo wiem jak to zrobić (ale przynajmniej z innymi modyfikacjami głowy już ci nie zawracam). Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 10.12.2014 Szanowna rado, Nie sądzicie, iż forum Bialenii jest za długie i może to utrudniać orientację nowym mieszkańcom? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 10.12.2014 Nie. I jak je bardziej skrócić? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 10.12.2014 (10.12.2014, 22:12:44)Feliks Waldemar Spirkin link napisał(a): Szanowna rado,Problem zauważalny już od dłuższego czasu. Ale cóż poradzić, wcześniej było jeszcze dłuższe.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 10.12.2014 Kawiarnia Artystyczna "Kulturalna" z Placem Zielonym mogłaby zostać spokojnie połączona, ministerstwa z parlamentem również można wrzucić do jednego działu itd.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 10.12.2014 Element wywrotowy i antytradycyjny. :-X Ciężko mi sobie wyobrazić, jak by to wyglądało. Aha - im więcej działów schowanych, tym gorsza orientacja w terenie.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 10.12.2014 Schowajmy wszystko w Gremlu. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 10.12.2014 Cytat:Ciężko mi sobie wyobrazić, jak by to wyglądało. Aha - im więcej działów schowanych, tym gorsza orientacja w terenie.Czym dłuższe forum, to więcej scroolowania, a to może skutkować ubytkiem w chrząstce stawowej w palcu wskazującym.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 10.12.2014 "Kulturalną" można z pewnością połączyć z Trybuną Honorową. Ten drugi do najaktywniejszych działów nie należy. A jakbyśmy się uparli, to rzeczywiście można to wrzucić jako poddziały do Placu Zielonego. Nie wiem, czy nikt by się nie obraził jakby z kategorii "Działy powszechne- pozarządowe" zrobiło się dział "Organizacje pozarządowe" w kategorii "Działy powszechne"? Może coś z Regionami zrobić? A Ministerstwa to już szybciej można z Pałacem Prezydenckim połączyć, jako władzę wykonawczą. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - MvP - 10.12.2014 Nie ma nic gorszego w nawigacji niż w realioze połączonych działów i poddziałów w których nie idzie się zorientować.
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 10.12.2014 (10.12.2014, 22:33:16)MvP link napisał(a): Nie ma nic gorszego w nawigacji niż w realioze połączonych działów i poddziałów w których nie idzie się zorientować.Otóż to. Lepiej chyba przewinąć nieco więcej niż klikać w nieskończoność. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 11.12.2014 Proszę o zainstalowanie licznika na forum, który wskazywałby ile czasu wytrzymaliśmy bez kłótni. ^^ Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 11.12.2014 Statystyki włączone. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - MvP - 11.12.2014 Jest możliwość ustawienia czegoś na kształt serc sarmackich? Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 11.12.2014 Głęboka modyfikacja forum. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - MvP - 11.12.2014 (11.12.2014, 22:21:16)Hugon Hewret link napisał(a): Głęboka modyfikacja forum.Zatem niemożliwe póki co. Ale jakbyś sie kiedyś bawił w remont generalny to pomyśl o tym, prooosze .
Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 11.12.2014 Biorąc pod uwagę tematykę forum- czymś na kształt serc sarmackich mogłyby być: a) Putiny, b) klony Grutina, c) kuce. Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 11.12.2014 Będą konopie indyjskie! Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - MvP - 11.12.2014 Sztandary Powstańcze, orły? |