Forum Republiki Bialeńskiej
Usprawiedliwienie - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+--- Wątek: Usprawiedliwienie (/thread-319.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 05.12.2016

Nie zapłaciłeś rachunku z gaz.

RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 05.12.2016

Ja nie płacę ich w ogóle, gaz się w tych stronach kupuje ze stacji.

RE: Usprawiedliwienie - Bajtuś - 05.12.2016

prund

RE: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 13.12.2016

Przepraszam, że jestem tak z doskoku, ale jeszcze kilka dni to potrwa. Koniec semestru + pewna niefajna sprawa osobista. Ale do niedzieli będzie okej i uroczystości z chęcią współpoprowadzę. Smile Jak mnie nie ma na forum, a jest coś pilnego, to piszcie na fejsie. Ciekawe linki też mile widziane.

RE: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 06.01.2017

Przez najbliższy tydzień będę mniej obecny w związku z realiozą.

RE: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 10.01.2017

Nie będzie mnie jakoś do połowy miesiąca z powodu realiozy,

RE: Usprawiedliwienie - Thomas von Lisendorff - 11.01.2017

A co z odznaczeniami i awansami wojskowymi na Święto Sił Zbrojnych ?

RE: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 11.01.2017

Szykuje się średnio aktywny czas, mimo teoretycznej kampanii wyborczej, ech.
Tomaszu, dobre pytanie, nikt z wojskowych się nie zainteresował...

RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 12.01.2017

Mój Internet dostaje ostatnimi czasy bardzo ostrej czkawki (pojawia się na parę minut po kilka razy dziennie), także w dyskusjach w Parlamencie przez chwilę mogę brać ograniczony udział. Z zaproszeniami też raczej nie wyrobię, dlatego też upoważniam każdego chętnego obywatela do ich rozsyłania (w szczególności proszę o to rząd i ambasadorów) do każdego jednego państwa traktatowego.

RE: Usprawiedliwienie - Mikołaj Patryk Dostojewski - 13.01.2017

Do poniedziałku moja aktywność będzie mocno ograniczona.

RE: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 13.01.2017

A moja od niedzieli potencjalnie może wzrosnąć, bo zaczynam ferie, ale zobaczymy. Wink

RE: Usprawiedliwienie - Iwan Pietrow - 14.01.2017

Bardzo przepraszam za ostatnie dwa dni, ale real dał się we znaki i nie miałem czasu, żeby rozpocząć głosowanie. Problem jest też taki, że zaraz wyjeżdżam "w teren" i pewnie nie będzie mnie do wieczoru. Jak tylko wrócę, to wszystkim się niezwłocznie zajmę.

RE: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 14.01.2017

Mnie też nie będzie dziś i przez część jutra.

RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 14.01.2017

Dzisiaj studnióweczka, także trzymajcie kciuki, żeby umiejętność liczenia do trzech mnie nie zawiodła.

RE: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 15.01.2017

Wróciłem, także jakby ktoś jeszcze miał jakiś interes do starego prezydenta, to piszcie. Wink

RE: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 15.01.2017

Ja też wróciłem. Big Grin

@"AndrzejSwarzewski"
Masz teraz ferie, spotkalibyśmy się w końcu w tym Sopocie albo gdzieś tam? Big Grin

RE: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 06.02.2017

Udaję się na bezterminowy urlop. Jak Tadeusz ma mnie kim zastąpić, to niech mnie odwoła z funkcji Wiceprezydenta.
Natomiast funkcję ambasadora w KS chciałbym utrzymać, ponieważ nie widzę przeszkód w wykonywaniu jej, przynajmniej dopóki adminisfaszyzacja nie odstrzeli Prezydenta Krasnodębskiego.

RE: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 06.02.2017

(06.02.2017, 23:06:56)AndrzejSwarzewski napisał(a): przynajmniej dopóki adminisfaszyzacja nie odstrzeli Prezydenta Krasnodębskiego

Maciej przez 3,5 roku pełnił funkcję admina na forum.
Nagle zmieniłeś o nim zdanie?

RE: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 06.02.2017

Myślałem, że odstrzelenie Saszy było tylko incydentem, ale jak widać wydaje się wam, że jesteście wszechmogący. Ja na tej stacji wysiadam.

RE: Usprawiedliwienie - Hewret von Thorn - 06.02.2017

Jakoś nie mogę się doszukać przekroczenia uprawnień.

[ATTACHMENT NOT FOUND]