Forum Republiki Bialeńskiej
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html)
+--- Dział: Krajowa Rada Informatyczna (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-120.html)
+--- Wątek: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... (/thread-375.html)

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Kristian Arped - 11.12.2014

A może mój grutin-mikroball?

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 11.12.2014

Bezsensowne pomysły. Proponuję ustawić jako takie coś (jeśli już rzucamy propozycje) czerwoną kropkę.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Feliks Spirkin - 11.12.2014

Ale ja chce Putina. >Sad

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 11.12.2014

(11.12.2014, 22:25:10)MvP link napisał(a): Sztandary Powstańcze, orły?
Jakie orły? Sokoły Kurajszytów!  >Big Grin

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 12.12.2014

Wnoszę o stworzenie w dziale Kawiarnia Artystyczna "Kulturalna" poddziału dla Instytut Wprowadzania Akryponyzmu.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 12.12.2014

Patrzałem, czy nie ma lepszego miejsca na taki dział. Nie ma go.

W każdym razie, dział utworzony. Wątek o IWA chyba sam dasz radę przenieść? Wink

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 19.12.2014

Wnioskuję o nadanie mi prawa do przenoszenia nieaktualnych aktów prawnych do archiwum w Biuletynie Ustaw. Jak już pomagam sprzątać, to dobrze byłoby, żebym mógł pomagać też w przenoszeniu. Wink

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 19.12.2014

(19.12.2014, 15:05:17)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Wnioskuję o nadanie mi prawa do przenoszenia nieaktualnych aktów prawnych do archiwum w Biuletynie Ustaw. Jak już pomagam sprzątać, to dobrze byłoby, żebym mógł pomagać też w przenoszeniu. Wink
Wykonano.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Mikołaj Patryk Dostojewski - 26.12.2014

Wnoszę o stworzenie osobnego działu dla Zimowej Ligii Piłkarskiej w Trybunie Honorowej Stadionu Narodowego.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 26.12.2014

(26.12.2014, 10:21:23)Patryk Hyjek link napisał(a): Wnoszę o stworzenie osobnego działu dla Zimowej Ligii Piłkarskiej w Trybunie Honorowej Stadionu Narodowego.
Z pewnego względu zrobię to jutro. Okaże się o co chodzi wieczorem. Wink
Hugon, też się wstrzymaj z robieniem tego działu, jeśli możesz.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Mikołaj Patryk Dostojewski - 28.12.2014

O cóż takiego chodzi? 27 grudnia minął wczoraj, Szanowna Rado.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 28.12.2014

(28.12.2014, 21:04:06)Patryk Hyjek link napisał(a): O cóż takiego chodzi? 27 grudnia minął wczoraj, Szanowna Rado.
Chodziło o to, że na konkursie wieczorem 26 grudnia było pytanie o ilość działów.
Przepraszam za opóźnienia w imieniu swoim.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Hewret von Thorn - 29.12.2014

Czy mogę prosić o spis wszystkich organów i instytucji w Bialenii?
Głównie interesują mnie rządowe (organy, ministerstwa, sądy, trybunały, etc.) oraz porządkowe.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - AndrzejSwarzewski - 29.12.2014

MSZ to Konstanty, pozostałych ministerstw nie powołano i Rada Państwa sprawuje rządy kolegialnie. W sądach i trybunałach obecnie nikogo nie ma. W Policji jest Maciej i Tomasz.

Co oznacza, gdy w czynności gościa na forum jest napisane, iż przegląda: "Nic lub nic, co możesz zobaczyć..."?

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - MvP - 29.12.2014

(29.12.2014, 00:50:14)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Co oznacza, gdy w czynności gościa na forum jest napisane, iż przegląda: "Nic lub nic, co możesz zobaczyć..."?
Że przegląda dział ukryty lub stronę główną (CHYBA).

Gdyby przy jakimś użytkowniku było tak napisane, to bym zrozumiał, że przegląda dział ukryty. Ale czy gość ma dostęp do czegoś, do czego ja nie mam dostępu?

(29.12.2014, 00:53:17)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Gdyby przy jakimś użytkowniku było tak napisane, to bym zrozumiał, że przegląda dział ukryty. Ale czy gość ma dostęp do czegoś, do czego ja nie mam dostępu?
Masz admina, nie ma na tym forum nic do czego nie masz dostępu. Ale formułka jest pewnie uniwersalna.

Odp: WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ... - Maciej Kamiński - 29.12.2014

Andrzej nie ma admina, ta ustawa jest przecież dawno anulowana.
Strzelam, ze chodzi o próbę wejścia przez gościa do działu ukrytego.

(29.12.2014, 00:59:29)Maciej Kamiński link napisał(a): Andrzej nie ma admina, ta ustawa jest przecież dawno anulowana.
Strzelam, ze chodzi o próbę wejścia przez gościa do działu ukrytego.
Ale z tego co wiem grupa "prezydent" daje cały czas uprawnienia administratorskie. Niech mnie Hugon albo Andrzej wyprowadzą z błędu jak się mylę?