![]() |
|
Usprawiedliwienie - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Usprawiedliwienie (/thread-319.html) |
RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 06.02.2017 Ojej. Nie wolno mi odmówić zrobienia jednej rzeczy (nawet nie coś zrobić na przekór, jak wszyscy inni to sobie ciągle robią), bo Prezydent ją mówi? Super. RE: Usprawiedliwienie - Tadeusz Krasnodębski - 06.02.2017 Prezydent jest Twoim zwierzchnikiem. I jak Ci się to nie podoba, to zmień ustawę. Ale póki co nim jestem. RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 06.02.2017 Zwierzchnik nie oznacza dyktator. Nie muszę się słuchać, jeżeli polecenie łamie prawo. Nie jesteśmy w Skarlandzie. A teraz przepraszam, odejdę sobie na piętnaście minut od komputera. Chyba, że tego też mi nie wolno? RE: Usprawiedliwienie - Tadeusz Krasnodębski - 06.02.2017 (06.02.2017, 23:20:30)Maciej Kamiński napisał(a): Zwierzchnik nie oznacza dyktator. Chyba nie znasz pojęć słów, jakich używasz. Dyktatorskie jest grożenie "nie zadzierajcie z administracją". (06.02.2017, 23:20:30)Maciej Kamiński napisał(a): A teraz przepraszam, odejdę sobie na piętnaście minut od komputera. Chyba, że tego też mi nie wolno? Pozostawię to bez komentarza... RE: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 06.02.2017 Tadeuszu, ja się wylogowuję i nie będę tu wchodził do czasu opanowania sytuacji. Proszę, informuj mnie na bieżąco i jakby Tomasz chciał jakiś kontakt do mnie, to mu przekaż. Nie będę tracił nerwów na zadufane w sobie osoby, które nie rozumieją na czym opiera się sukces Bialenii. Jednocześnie ogłaszam pełne posłuszeństwo wobec Republiki Bialeńskiej z Tadeuszem Krasnodębskim na czele oraz Federacji Brodryjskiej, która została pokonana przez zamachowca stanu Pietrowa i wspierającą go zagranicę z Hasselandu i Bialenii (choć nie legalny rząd bialeński). RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 06.02.2017 Wiecie co, jednak nie. Nie widzę w tym głębszego sensu. Idę się szykować do matury. Do zobaczenia z aktywnością (poza otwieraniem i zamykaniem głosowań, bo umiem zachowywać się poważnie) w weekend lub później. Jedynie poczytam sobie dalszy przebieg zdarzeń. Uznaję, że zawiodłem w uspokajaniu bajzlu tym razem. Tak, jak zawiodłem w kształceniu następnego pokolenia wiernych obywateli. I robieniu z siebie czegoś więcej, niż maszyny do klepania tego, co się reszcie podoba. Po cholerę, przecież ja głupi księgowym jestem z zamiłowania i rychło zawodu. Ale w przeciwieństwie do niektórych, mi jeszcze zależy. Nie rzucam żadną funkcją. Nie wymieniam na odchodnym wianuszka zasług. Mam jedynie nadzieję, że ktoś mnie w końcu odwoła z tej ambasady w Trizo, bo trochę już na to czekam. A teraz autooklaski. Możecie krzyczeć różne komplementy z daleka. Ja i tak nigdzie sobie nie pójdę. Aż do końca. RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 15.02.2017 Witro mnie nie ma, wracam w piątek po południu. W razie jakichś zamieszek, upoważniam Sewerysia do tłuczenia pałką i zakuwania w kajdanki, ile wlezie - pozywaniem zajmiemy się później. RE: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 16.02.2017 A mnie jak nie ma, tak prawdopodobnie nie będzie. RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 17.02.2017 (15.02.2017, 17:37:14)Maciej Kamiński napisał(a): Witro mnie nie ma, wracam w piątek po południu. W razie jakichś zamieszek, upoważniam Sewerysia do tłuczenia pałką i zakuwania w kajdanki, ile wlezie - pozywaniem zajmiemy się później.On wrócił. RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 04.03.2017 Moja aktywność do połowy maja będzie zbliżona do tej z ostatnich paru dni. RE: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 04.03.2017 To niewątpliwie smutna wiadomość.
RE: Usprawiedliwienie - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 19.03.2017 Przepraszam za nieobecność od piątku do jutra. Byłem na wyjeździe (maciej potwierdzi) jutro się zajme RB. RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 19.03.2017 Zaiste potwierdzam ten fakt. RE: Usprawiedliwienie - AndrzejSwarzewski - 26.03.2017 Moja aktywność drastycznie spadła i raczej się nie podniesie przez dłuższy czas. Wobec tego powinienem podać się do dymisji. Sasza, chcesz kontynuować kadencję, czy wolisz skupić się na carowaniu w Brodrii? Jeśli wybierzesz drugą opcję, powołam kogoś innego na wiceprezydenta przed dymisją. RE: Usprawiedliwienie - Aleksandra Dostojewska - 26.03.2017 (26.03.2017, 16:29:25)AndrzejSwarzewski napisał(a): Moja aktywność drastycznie spadła i raczej się nie podniesie przez dłuższy czas. Wobec tego powinienem podać się do dymisji. Chcę, podejmuję się tej misji. RE: Usprawiedliwienie - Tadeusz Krasnodębski - 11.04.2017 Idą święta, więc moja aktywność będzie naprawdę mocno ograniczona. Nawet bardziej niż dotychczas... RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 20.05.2017 Wygląda na to, że antena od neta mi siadła (obecnie lecę na gigabajtach z telefonu siostry), więc parę najbliższych dni mogę przegapić. RE: Usprawiedliwienie - Aleksandra Dostojewska - 20.05.2017 (20.05.2017, 22:11:27)Maciej Kamiński napisał(a): Wygląda na to, że antena od neta mi siadła (obecnie lecę na gigabajtach z telefonu siostry), więc parę najbliższych dni mogę przegapić. To miło z twojej strony. RE: Usprawiedliwienie - Maciej Kamiński - 21.05.2017 Problem rozwiązany. Mieszkanie po sąsiedzku ze swoim dostawcą Internetu ma rozliczne zalety. RE: Usprawiedliwienie - Gaudius van der Cathair - 01.06.2017 Wiem, że moja nieobecność była "dosyć" długa i w ogóle niezapowiedziana, ale niestety z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogłem uczestniczyć w życiu mikronacyjnym. Tak czy inaczej, teraz sytuacja się zmieniła i wracam do "żywych"
|