![]() |
|
Putin- wprowadź wojsko? - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Peryferia (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-8.html) +--- Dział: Szpital Psychiatryczny im. Ofiar Realiozy (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-328.html) +--- Wątek: Putin- wprowadź wojsko? (/thread-1268.html) |
Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Alberto Carlos de Médici y Zep - 23.03.2015 ![]() ;D ;D ;D Odp: Putin- wprowadź wojsko? - AndrzejSwarzewski - 24.03.2015 Tylko napisy trzeba by poprawić, a poza tym jest OK. ;-) Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Feliks Spirkin - 24.03.2015 ;D ;D ;D Odp: Putin- wprowadź wojsko? - AndrzejSwarzewski - 24.03.2015 Piękne. :3 Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Feliks Spirkin - 24.03.2015 Wstawcie na stronę główną forum. ;D Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Alberto Carlos de Médici y Zep - 24.03.2015 (24.03.2015, 21:19:52)Feliks Spirkin link napisał(a): Wstawcie na stronę główną forum. ;D Zróbcie stronę główną. Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Feliks Spirkin - 24.03.2015 (24.03.2015, 21:25:37)Adam Aleksander Dostojewski von Vincis link napisał(a): Zróbcie stronę główną. Miałem namyśli forum, a nie stronę główną. Strony głównej nie będzie dopóki Wandystan nam nie pomoże, a więc jej nie będzie.
Odp: Putin- wprowadź wojsko? - AndrzejSwarzewski - 24.03.2015 "Nie będąc wyznawcą żadnej religii ani zwolennikiem żadnego wyznania wystrzegał się bigoterii, faworyzowania jakiejkolwiek wiary czy wynoszenia jednych nad drugich; honorował natomiast i szanował uczonych i pobożnych ze wszystkich sekt... I tak jak łaskawym okiem spoglądał na muzułmanów, tak darzył również szacunkiem chrześcijan i bałwochwalców [buddystów]. Co do jego dzieci i wnuków, wybierali oni wyznanie zgodnie ze swymi skłonnościami, część przyjęła islam, część chrześcijaństwo, inni bałwochwalstwo, a jeszcze inni wiernie trwali przy prastarych kanonach ojców i dziadów." A Wy co sądzicie o Czyngis-chanie? Ideowy przodek Stalina, czy jednak nie? Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Maciej Kamiński - 25.03.2015 Oczywiście, tak jak i wszystkich innych Rosjan i "Rosjan". Przecież po tak długiej okupacji stali się mentalnie równi Mongołom. :-\ Odp: Putin- wprowadź wojsko? - AndrzejSwarzewski - 25.03.2015 Ale nie o to mi chodziło... Chodzi mi o to, że Czyngis-chana powszechnie uważa się za "średniowiecznego Stalina", a prawda jest zupełnie inna. I bynajmniej nie chodzi o to, że "chciał dobrze". Bo Stalin i Hitler też chcieli dobrze, i syjoniści chcą dobrze, i islamiści, i socjaliści, i prolifowcy. Ale ich "chcenie dobrze" jest psychopatyczne, bo zakłada zmuszanie kogoś do szczęścia. Jak to powiedział Korwin "Hitler chciał by polskim dzieciom było lepiej". Ale co z tego? Ale Czyngis-chan był inny. Dopuścił się wielu zbrodni, ale w gruncie rzeczy był liberałem. I jako jego następcę widziałbym raczej Busha (wiem, wiem, Rotschildowie/Rockefellerowie/reptilianie ) i ogólnie amerykański przymusowy (totalitarny?) liberalizm, a nie platonizm stalinowski, czy też hitlerowski.
Odp: Putin- wprowadź wojsko? - AndrzejSwarzewski - 04.04.2015
Odp: Putin- wprowadź wojsko? - AndrzejSwarzewski - 06.04.2015 http://pl.sputniknews.com/polityka/20150406/216117.html Argentyna- 70 lat tradycji w międzynarodowym trollingu.
Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Feliks Spirkin - 15.04.2015 http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/liberland-nowe-panstwo-na-balkanach/kjl6ln Odp: Putin- wprowadź wojsko? - AndrzejSwarzewski - 16.04.2015 ![]() Jak będę na prezydenta startował to też chcę taki plakat!
Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Fiodor Swirydiuk - 16.04.2015 Andrzej spaliłeś to bo Zedong i Jaruzelski to lewaki.
Odp: Putin- wprowadź wojsko? - AndrzejSwarzewski - 16.04.2015 Nie ja to tworzyłem. ![]() Ale Zedonga i Jaruzelskiego za lewaków nie uważam. Zedong to z pewnością zbrodniarz, ale co do tego, czy jest to "osoba o skrajnie lewicowych poglądów", to kwestia dyskusyjna. Maoiści to tradycjonaliści ruchu komunistycznego. ![]() A Jaruzelski jak dla mnie uosabia odpowiedzialnego przywódcę. Tak powinna pracować głowa państwa. Bez bawienia się w jakieś ideologie, bez bawienia się w celebrytę- ciągła, systematyczna praca dla rozwoju. Co w tym lewackiego?
Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Feliks Spirkin - 17.04.2015 Wyznając zasadę korwinizmu, to Putin, Hitler oraz Breivik to również lewacy. Lecz co w dzisiejszych czasach oznacza podział na prawo lub lewo? Odp: Putin- wprowadź wojsko? - Fiodor Swirydiuk - 17.04.2015 Liberalizm vs Socjalizm?Oba te systemy to po części demokracja.Dlaczego?Bo socjalizm jak i liberalizm wywodzą się z ruchów rewolucyjnych w których powstawały republiki.
Odp: Putin- wprowadź wojsko? - AndrzejSwarzewski - 17.04.2015 (17.04.2015, 14:13:29)Feliks Spirkin link napisał(a): Wyznając zasadę korwinizmu, to Putin, Hitler oraz Breivik to również lewacy.No Breivik to już chyba nie. I nowe: ![]() Franco i Pinochet ostatecznie mnie przekonali. ![]() Chcę taki plakat z Ogórek i Gierkiem, Honeckerem, Hodżą i Conducatorem!
Odp: Putin- wprowadź wojsko? - AndrzejSwarzewski - 19.04.2015 ![]() Może już było, ale niezmiennie mnie to bawi.
|