![]() |
|
Front Odnowy Rewolucji - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Front Odnowy Rewolucji (/thread-1042.html) Strony:
1
2
|
Re: Front Odnowy Rewolucji - AndrzejSwarzewski - 08.06.2014 Ja może bym aż tak nie tragizował. Powstawanie układów jest czymś wręcz naturalnym, poza rządami absolutnymi jednej, konkretnej jednostki. Jednak chodzi o to, żeby dążyć do tej prawdziwej demokracji, odnawiać stale ducha rewolucji. I taki jest cel Frontu Odnowy Rewolucji. Re: Front Odnowy Rewolucji - Kamil Maciejewski - 08.06.2014 Czy mogą państwo przedstawić program jakiś konkretnych zmian? Hasła zawarte w pierwszym poście nie za wiele mi mówią, gdyż każda inna partia mogłaby ich używać. Re: Front Odnowy Rewolucji - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 08.06.2014 Cytat:Czy mogą państwo przedstawić program jakiś konkretnych zmian? Hasła zawarte w pierwszym poście nie za wiele mi mówią, gdyż każda inna partia mogłaby ich używać.Po pierwsze nie jesteśmy partią. Po drugie program zostanie przedstawione niedługo, sympatycy muszą się spotkać, debatować i uzgodnić co będzie w nim zawarte. Ważne też będzie to czego oczekuje od nas społeczeństwo i sumienie. Nie można niczego robić na szybko zwłaszcza jeśli chce się mieć program który uwzględni poglądy wszystkich sympatyków a nie tylko lidera. Re: Front Odnowy Rewolucji - MvP - 08.06.2014 Trzeba sie uczyc od najlepszych a pantwo to w wielu kwestiach jest wzorem dla polskiego mikroswiata. Re: Front Odnowy Rewolucji - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 08.06.2014 Cytat:Trzeba sie uczyc od najlepszych a pantwo to w wielu kwestiach jest wzorem dla polskiego mikroswiata.Chciałbym zauważyć, że Sarmacja upada. Jako weteran powstania marcowego przeżyłem na własnej skórze Sarmacką nienawiść i proszę mi tu nie zachwalać Sarmacji. Re: Front Odnowy Rewolucji - Dan Mark - 08.06.2014 Cytat:[quote author="MvP"]Trzeba sie uczyc od najlepszych a pantwo to w wielu kwestiach jest wzorem dla polskiego mikroswiata.Chciałbym zauważyć, że Sarmacja upada. Jako weteran powstania marcowego przeżyłem na własnej skórze Sarmacką nienawiść i proszę mi tu nie zachwalać Sarmacji.[/quote] Nie chcę być nie miły ,ale to chyba logiczne ,że się kogoś nie lubi jak ktoś robi powstania/rewolucje. Re: Front Odnowy Rewolucji - MvP - 08.06.2014 Cytat:[quote author="MvP"]Trzeba sie uczyc od najlepszych a pantwo to w wielu kwestiach jest wzorem dla polskiego mikroswiata.Chciałbym zauważyć, że Sarmacja upada. Jako weteran powstania marcowego przeżyłem na własnej skórze Sarmacką nienawiść i proszę mi tu nie zachwalać Sarmacji.[/quote] Zapraszam do zrobienia powstania i próby oderwania regionu w Bialenii, napewno jesteśmy inni od sarmatow i Pana za to nagrodzimy i pokochamy i żadnej niechęci ni nienawiesci w naszej Republice nie wzbudisz. ![]()
Re: Front Odnowy Rewolucji - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 08.06.2014 Cytat:[quote author="Tomasz Rabotowicz"][quote author="MvP"]Trzeba sie uczyc od najlepszych a pantwo to w wielu kwestiach jest wzorem dla polskiego mikroswiata.Chciałbym zauważyć, że Sarmacja upada. Jako weteran powstania marcowego przeżyłem na własnej skórze Sarmacką nienawiść i proszę mi tu nie zachwalać Sarmacji.[/quote] Zapraszam do zrobienia powstania i próby oderwania regionu w Bialenii, napewno jesteśmy inni od sarmatow i Pana za to nagrodzimy i pokochamy i żadnej niechęci ni nienawiesci w naszej Republice nie wzbudisz. ![]() [/quote]Widzę, że nic panowie nie wiedzą o powstaniu. Powstanie wybuchło nie dlatego, że nam się nudziło tylko z powodu nienawiści. Nienawiść i walka z innymi poglądami spowodowała powstanie a nie na odwrót, a wy pokazujecie brak wiedzy o historii swojej mikronacji. Re: Front Odnowy Rewolucji - MvP - 08.06.2014 Pragne zauwazyc ze nawet Andrzej w swojej pracy icencjackiej jako glowny powod powstania wskazal nie fakt zekomej nienawiesci do dzielnych mlodych ludzi, tylko zabetonowanie polityki i to ze nie umieliscie sie przebić i dorwać do koryta, ze tak sie brzydko wyrażę. |