![]() |
|
Masoni potępieni! - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Masoni potępieni! (/thread-1436.html) Strony:
1
2
|
Odp: Masoni potępieni! - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 18.08.2014 (18.08.2014, 16:18:56)Feliks Spirkin link napisał(a): [quote author=Tomasz Rabotowicz link=topic=1512.msg14305#msg14305 date=1408371309]To też jestem żydem i jak teraz głosić antysemityzm? [/quote] Jesteś z Victorii? PS: Ahhh no tak, działałeś jako Akrypa. ;D W sumie dopiero w Bialenii się dowiedziałem, że jesteś facetem. ;D [/quote] Ja działałem w większości mikronacji które istniały w przedziale 2010-2013. Ja też wolał bym być babką. :v Odp: Masoni potępieni! - Feliks Spirkin - 18.08.2014 Bycie kobietą ma wiele zalet jeśli jest się ładną kobietą. Właściwie to ładna dziewczyna jest ustawiona na całe życie od urodzenia...jeśli jest w miarę mądra i się okręci wokół kogoś majętnego. Odp: Masoni potępieni! - Maciej Kamiński - 18.08.2014 (18.08.2014, 16:27:48)Feliks Spirkin link napisał(a): Bycie kobietą ma wiele zalet jeśli jest się ładną kobietą. Właściwie to ładna dziewczyna jest ustawiona na całe życie od urodzenia...jeśli jest w miarę mądra i się okręci wokół kogoś majętnego.Twarz na plaskacza przygotowana? ![]() A tak poza tym, przestańcie spamować.
Odp: Masoni potępieni! - AndrzejSwarzewski - 18.08.2014 Niniejszym informuję, że Micronatti dalej działają i znowu mnie dodali do konferencji, nie wiem po co. Odp: Masoni potępieni! - Feliks Spirkin - 18.08.2014 (18.08.2014, 18:41:39)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Niniejszym informuję, że Micronatti dalej działają i znowu mnie dodali do konferencji, nie wiem po co. ;D Niedługo dla żartów będziesz dodawany. Odp: Masoni potępieni! - AndrzejSwarzewski - 18.08.2014 Zazdrościsz, bo Ciebie nie dodali.
Odp: Masoni potępieni! - Feliks Spirkin - 18.08.2014 Przez przypadek z niej wyszedłem.
Odp: Masoni potępieni! - AndrzejSwarzewski - 18.08.2014 Chyba komuś trzeba podpalić wargi rozpalonym żelazem, uciąć rękę, przeciąć szyję i powiesić trupa w loży. Oj Konstanty, to się doigrałeś.
Odp: Masoni potępieni! - Feliks Spirkin - 18.08.2014 O co chodzi? ;D Odp: Masoni potępieni! - AndrzejSwarzewski - 18.08.2014 No Konstanty wygadał mi spisek z obaleniem Patriarchy już dawno. A ja nie powiedziałem tego Patriarsze tylko dlatego, że uznałem to za jakiś idiotyczny żart.
Odp: Masoni potępieni! - Feliks Spirkin - 18.08.2014 W mojej ocenie to od początku był żart. ;D Tym bardziej, że osoby z zewnątrz już na początku wiedziały o wszystkich naszych planach. ;D ;D Odp: Masoni potępieni! - Maciej Kamiński - 18.08.2014 Znowu głośno o masonach, może po raz kolejny przybędzie nam z dziesięcioro nowych obywateli, z których jeden czy dwóch pozostanie na stałe? Odp: Masoni potępieni! - AndrzejSwarzewski - 18.08.2014 (18.08.2014, 20:25:25)Maciej Kamiński link napisał(a): Znowu głośno o masonach, może po raz kolejny przybędzie nam z dziesięcioro nowych obywateli, z których jeden czy dwóch pozostanie na stałe?Może Sarmaci przybędą? Tyle artykułów ostatnio o nas, tyle na forum się o nas pisze.
Odp: Masoni potępieni! - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 18.08.2014 (18.08.2014, 19:28:36)Feliks Spirkin link napisał(a): W mojej ocenie to od początku był żart. ;D Tym bardziej, że osoby z zewnątrz już na początku wiedziały o wszystkich naszych planach. ;D ;DPo zueeee powiniście trzymać w bunkrze który znajduje się w Bengazi a nie gdzie każdy o nich wie.
|