Forum Republiki Bialeńskiej
Kawiarnia "Stańczyk" - miejsce swobodnych rozmów - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Administracja samorządowa (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-5.html)
+--- Dział: Rzesza Bialeńska (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-551.html)
+---- Dział: Majątki lenne (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-440.html)
+----- Dział: Wielkie Kniaziostwo Haller (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-462.html)
+----- Wątek: Kawiarnia "Stańczyk" - miejsce swobodnych rozmów (/thread-1910.html)

Strony: 1 2

Odp: Herbatka u hrabiego - Alberto Carlos de Médici y Zep - 23.06.2015

Zapraszam.  Wink

Odp: Herbatka u hrabiego - Maciej Kamiński - 23.06.2015

(23.06.2015, 21:27:20)Adam Aleksander Dostojewski von Vincis link napisał(a): Zapraszam.  Wink
Odnosiłem się do wpisu na mój temat. Wink

Odp: Herbatka u hrabiego - Alberto Carlos de Médici y Zep - 23.06.2015

Proszę wybaczyć, myślałem że chodzi o możliwość podjęcia dyskusji.  Wink
Co zaś do przejęcia władzy tyrańskiej, to czemu nie? Możesz spróbować zobaczymy jaka będzie reakcja społeczeństwa.

Odp: Herbatka u hrabiego - Fiodor Swirydiuk - 23.06.2015

Popieram dyktaturę Gestapowca Macieja Kamińskiego.  Big Grin

Odp: Kawiarnia "Stańczyk" - miejsce swobodnych rozmów - Iwan Pietrow - 01.07.2015

(01.07.2015, 17:44:11)Arne I von Heim-Dostojewski link napisał(a): Jeśli to nie starcza to nie wiem byłem pierwszym człowiekiem na księżycu ale zrobiłem zdjęcie Armstrongowi bo mnie wykiwał <żarcik xd>

[Obrazek: B9hY7ilIYAEnaXs.jpg]

Odp: Kawiarnia "Stańczyk" - miejsce swobodnych rozmów - Ivan von Lichtenstein - 01.07.2015

Jestem zniesmaczony tym że nie zaproszono mnie.

Odp: Kawiarnia "Stańczyk" - miejsce swobodnych rozmów - Piotr Pietrow - 01.07.2015

(01.07.2015, 17:53:35)Iwan Pietrow link napisał(a): [Obrazek: B9hY7ilIYAEnaXs.jpg]

Skoro pan taki dowcipny może pana weźmiemy do Gułagu albo nie wiem do Auschwitz na wycieczkę zdrowia. Pana bawi wszystko co związane ze mną bo Czerwony Car abdykował i musi się zemścić?

Odp: Kawiarnia "Stańczyk" - miejsce swobodnych rozmów - Iwan Pietrow - 01.07.2015

(01.07.2015, 18:07:34)Arne I von Heim-Dostojewski link napisał(a): Skoro pan taki dowcipny może pana weźmiemy do Gułagu albo nie wiem do Auschwitz na wycieczkę zdrowia. Pana bawi wszystko co związane ze mną bo Czerwony Car abdykował i musi się zemścić?

Nie. Mam po prostu ubaw z dziecinności Towarzysza. Wink

Odp: Kawiarnia "Stańczyk" - miejsce swobodnych rozmów - Piotr Pietrow - 01.07.2015

(01.07.2015, 18:10:57)Iwan Pietrow link napisał(a): Nie. Mam po prostu ubaw z dziecinności Towarzysza. Wink

Rozumiem każdy kto jest przeciw panu jest dziecinny. Szkoda że z klasą robotniczą nie da się dogadać... Może w Batawii będzie inaczej.

(01.07.2015, 18:12:26)Arne I von Heim-Dostojewski link napisał(a): Rozumiem każdy kto jest przeciw panu jest dziecinny.

Ależ ja nic takiego nie powiedziałem...

Odp: Kawiarnia "Stańczyk" - miejsce swobodnych rozmów - Maciej Kamiński - 01.07.2015

(01.07.2015, 18:12:26)Arne I von Heim-Dostojewski link napisał(a): Rozumiem każdy kto jest przeciw panu jest dziecinny.
Pudło. Wiele osób w Bialenii było niegdyś przeciw Iwanowi (w czasach obejmowania przez niego tronu) i takowej inwektywy żadna nie usłyszała.

(01.07.2015, 18:50:32)Maciej Kamiński link napisał(a): Pudło. Wiele osób w Bialenii było niegdyś przeciw Iwanowi (w czasach obejmowania przez niego tronu) i takowej inwektywy żadna nie usłyszała.

Rozumiem czyli w skrócie bycie Heimem jest dziecinne dlatego że nie dogadywałem się z nim i uciekłem do Batawii z powodu jak on uważa lepszej posady, a w tym momencie to on pudłuje ponieważ ja nie widziałem żadnych perspektyw z życia w Hasselandzie.

(01.07.2015, 18:57:11)Arne I von Heim-Dostojewski link napisał(a): Rozumiem czyli w skrócie bycie Heimem jest dziecinne dlatego że nie dogadywałem się z nim i uciekłem do Batawii z powodu jak on uważa lepszej posady, a w tym momencie to on pudłuje ponieważ ja nie widziałem żadnych perspektyw z życia w Hasselandzie.

Znowu pudło. Szczerze powiedziawszy, to nie było z Was żadnego pożytku i nie obchodziło mnie, żeście odeszli z Hasselandu. Ja po prostu stwierdzam fakt dziecinności Towarzysza przez pryzmat Waszych wypowiedzi i działań. Proszę nie dorabiać sztucznych historyjek. Wink

Odp: Kawiarnia "Stańczyk" - miejsce swobodnych rozmów - Ivan von Lichtenstein - 01.07.2015

Dlaczego na bialeńskim forum muszą się ścierać Hasselandczyk z Batawczykiem? Idźcie sobie gdzie indziej.

(01.07.2015, 19:39:44)Ivan von Lichtenstein link napisał(a): Dlaczego na bialeńskim forum muszą się ścierać Hasselandczyk z Batawczykiem? Idźcie sobie gdzie indziej.

"Spokojnie Andrzeju, nie denerwuj się".

Z mojej strony kwestia jest wyjaśniona i nie mam zamiaru dłużej nad tym tematem wycierać klawiatury.

Odp: Kawiarnia "Stańczyk" - miejsce swobodnych rozmów - Eddard Noqtern - 01.07.2015

(01.07.2015, 19:39:44)Ivan von Lichtenstein link napisał(a): Dlaczego na bialeńskim forum muszą się ścierać Hasselandczyk z Batawczykiem? Idźcie sobie gdzie indziej.
A dlaczego pyta o to Sarmata?

(01.07.2015, 19:57:28)Eddard Noqtern link napisał(a): A dlaczego pyta o to Sarmata?

Mało wiesz o mojej narodowości, skoro zadajesz takie pytanie...
Czasem jak się nie wie, to się powinno nie odzywać.

Odp: Kawiarnia "Stańczyk" - miejsce swobodnych rozmów - MvP - 01.07.2015

(01.07.2015, 19:57:28)Eddard Noqtern link napisał(a): A dlaczego pyta o to Sarmata?
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Daj buziaka!