![]() |
|
Supremacy raz jeszcze... - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Trybuna Honorowa Stadionu Narodowego (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-92.html) +--- Wątek: Supremacy raz jeszcze... (/thread-2925.html) |
Odp: Supremacy raz jeszcze... - Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep - 11.04.2015 Fajnie by było jakby ktoś mógł każde wydarzenia opisywać na łamach jakiejś gazety, aby się świat dowiedział co robimy. Odp: Supremacy raz jeszcze... - Daniel January von Tauer-Krak - 11.04.2015 Proponuje założyć kanał na Ircu dla turnieju. http://webchat.mizure.net/?channels=#supermancy Odp: Supremacy raz jeszcze... - Kristian Arped - 11.04.2015 (11.04.2015, 06:56:41)Carlos Lorenzo de Medici link napisał(a): Fajnie by było jakby ktoś mógł każde wydarzenia opisywać na łamach jakiejś gazety, aby się świat dowiedział co robimy. Miałem zamiar publikować w tym wątku jakieś miniraporty co tydzień, ale jeżeli ktoś się podejmie tego zadania w swojej gazecie, to będę niezmiernie wdzięczny.
Odp: Supremacy raz jeszcze... - Orjon Surma - 12.04.2015 Trochę kijowo, ale się wepchnę zgłaszam. Orjon Surma, Królestwo Surmeńskie. ![]() Nick kapi0543 Odp: Supremacy raz jeszcze... - Ivan von Lichtenstein - 13.04.2015 Imię i nazwisko: Ivan Dymitr von Vincis-Kazakov Kraj pochodzenia: Księstwo Sarmacji Nick w Supremacy: alexbobi Odp: Supremacy raz jeszcze... - Kristian Arped - 16.04.2015 [justify]Potraktuję ten wątek jako wątek zbiorczy dot. Supremacy, a nie tylko turniejowy. A więc: zapraszam wszystkich do dołączenia do Klubu Mikronacyjnego. Mamy w przyszłości nadzieję na zorganizowanie meczy Bialenia vs Sarmacja (oś vs ententa). Co do turnieju: już jutro podsumowanie pierwszego tygodnia![/justify] Odp: Supremacy raz jeszcze... - Hetman - 16.04.2015 Będę wyrażał chęć zagrania w Supremacy. Nazywam się Jack von Horn Jestem z Sarmacji i wcale nie jestem anonimowym alkohholikiem. Nick w supremacy to SirJackooo Odp: Supremacy raz jeszcze... - Kristian Arped - 22.04.2015 Tutaj znajduje się dobre podsumowanie naszych dotychczasowych zmagań. Ja niestety ze względu na brak czasu nie byłem w stanie przygotować obiecanego, cotygodniowego podsumowania... Odp: Supremacy raz jeszcze... - Kristian Arped - 01.05.2015 Hejo hej, poszukuję trzech dodatkowych graczy na rozgrywkę Bialenia kontra Sarmacja w Supremacy na mapie historycznej. Przypominam, że żeby dołączyć do takiej rozgrywki, trzeba mieć 5000 Goldmarków... tak więc - ktoś chętny? Odp: Supremacy raz jeszcze... - Feliks Spirkin - 01.05.2015 W sumie mogę spróbować się zrekompensować za moją porażkę w grze głównej, więc jestem chętny.
Odp: Supremacy raz jeszcze... - MvP - 01.05.2015 Jak nikogo nie znajdziecie to ja mogę. Odp: Supremacy raz jeszcze... - Fiodor Swirydiuk - 03.05.2015 Albo Premium.Postaram się wylosować ale niczego nie obiecuję. Odp: Supremacy raz jeszcze... - Ivan von Lichtenstein - 12.05.2015 Tez moge sprobowac wylosowac i dolaczyc. Odp: Supremacy raz jeszcze... - Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep - 12.05.2015 Ja mam jako moderator darmowe złote mapy, więc się chętnie przyłączę
Odp: Supremacy raz jeszcze... - Kristian Arped - 12.05.2015 Potrzebuję pewnych członków, dlatego biorę pod uwagę taki skład:
Odp: Supremacy raz jeszcze... - Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep - 13.05.2015 Ja bym chętnie wziął Włochy jak są wolne. Odp: Supremacy raz jeszcze... - Feliks Spirkin - 13.05.2015 Ja mogę chcieć Wielką Brytanię.
Odp: Supremacy raz jeszcze... - MvP - 13.05.2015 No to ja Francje bo Kri lepiej ogarnie Rosje. Odp: Supremacy raz jeszcze... - Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep - 13.05.2015 Z Francją trzeba uważać i to tak bez żartów. Tak samo z Rosją. A można per PW prosić o numery i hasło? Odp: Supremacy raz jeszcze... - MvP - 13.05.2015 No wielkiego wyboru mi nei zstawiliscie, najwyzej wspomozecie mnie jakos. |