![]() |
|
Rada Nordaty - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Rada Nordaty (/thread-3008.html) Strony:
1
2
|
Odp: Rada Nordaty - Piotr Pietrow - 29.04.2015 P.Prezydencie Batawia już nie istnieje teraz to jest Korona Uhrainy i Batawii. Sam podpisałem ten akt. Teraz oni będą starać się zbudować siłę przeciwko wam dlatego ponieważ uważają Fiodora Swirydiuka za wroga przez pochodzenie Bialeńsko-Brodryjskie. Uciekłem z tych państw bo uważają tylko swoje kraje za dobre. Ja osobiście nie chcę żyć w kraju z głupimi uprzedzeniami. Poza tym radzę uważać na Janosika Kuceła który jest wiecznym buntownikiem i ciągle mu mało. Wciąż anektuje ziemie. Odp: Rada Nordaty - Feliks Spirkin - 29.04.2015 Cytat:Teraz oni będą starać się zbudować siłę przeciwko wam;D Cytat:Poza tym radzę uważać na Janosika Kuceła który jest wiecznym buntownikiem i ciągle mu mało.;D A tak na serio, to ktoś musi napisać nordacki odpowiednik Gry o Tron.
Odp: Rada Nordaty - Piotr Pietrow - 29.04.2015 Mnie to śmieszy ale ten osobnik ma zmienne IP. Odp: Rada Nordaty - Konstanty Jerzy Michalski - 29.04.2015 (29.04.2015, 22:27:07)Feliks Spirkin link napisał(a): ;D ;D Było w planach, toczyło się przed rokiem, w Brodrii twardego grutinizmu. (*) Komedia Brodyjska, na zawsze w naszych sercach. Co do Kuceła, ignorujcie go, a przestanie istnieć. Proste. Ale co do siły przeciw RB? No ja przepraszam, ale Fiodor nie jest prezydentem, ministrem, ba - nawet urzędnikiem w RB. Jest obywatelem i tyle. Nie rozumiem jednak wrogości ze względu na pochodzenie brodyjsko-bialeńskie. Odp: Rada Nordaty - Piotr Pietrow - 29.04.2015 Sam tego nie rozumiem. Ale jak Fiodor chce coś zrobić to odrazu że to ma związek z Bialenią... Odp: Rada Nordaty - Fiodor Swirydiuk - 30.04.2015 Bo w tym państwie ktoś cię na pewno wysłucha a nie jak u nas w Batawii było że Andrew zaczął mnie wyzywać bez powodu. Bo co?Bo chcę współpracy naszych państw?Dlatego Andrew i reszta socjalistów się na mnie rzucała? Odp: Rada Nordaty - Piotr Pietrow - 30.04.2015 Fiodor ja stoję po twojej stronie. RB i CB to cudowne państwa. Odp: Rada Nordaty - Maciej Kamiński - 30.04.2015 (29.04.2015, 22:10:49)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Ale my (a wraz z nami cywilizowany mikroświat) nie uznawałby tych wszystkich Piotrusiow. Równie dobrze można powiedzieć, że na innych kontynentach też każdy może tworzyć co chce, a te wszystkich kontynentalne organizacje nie mają nic do powiedzenia...OK, argumenty mi się skończyły. No to... nie przeszkadzam. Odp: Rada Nordaty - Kristian Arped - 30.04.2015 (29.04.2015, 22:16:45)Konstanty Jerzy Michalski link napisał(a): Powiedzmy sobie szczerze - z utworzeniem czegoś podobnego do Vaarlandu będzie trudno. Jest to prawie niemożliwe, ale możemy spróbować. Najpierw jednak przebadajmy nastroję w Batawii, Azymutii (chociaż pod względem geograficznym to zdecydowanie Valhalla, podobnie jak Wurstlandia), Angstrem i Uhrainie. A Valhalla to nie czasem tylko te wyspy na których leżymy my?
Odp: Rada Nordaty - Konstanty Jerzy Michalski - 30.04.2015 (30.04.2015, 18:26:45)Kristian Iversen link napisał(a): A Valhalla to nie czasem tylko te wyspy na których leżymy my? No, biorąc pod uwagę powstanie Azymutii, moglibyśmy w ostateczności powiedzieć, że to Valhalla.
Odp: Rada Nordaty - AndrzejSwarzewski - 30.04.2015 (30.04.2015, 18:28:42)Konstanty Jerzy Michalski link napisał(a): No, biorąc pod uwagę powstanie Azymutii, moglibyśmy w ostateczności powiedzieć, że to Valhalla.Tylko zakładając, że Valhalla to kontynent. A to kontrowersyjna teoria. Odp: Rada Nordaty - Maciej Kamiński - 30.04.2015 (30.04.2015, 20:11:02)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Tylko zakładając, że Valhalla to kontynent. A to kontrowersyjna teoria.Ale po przeforsowaniu będzie wymagała mniej roboty. Odp: Rada Nordaty - MvP - 01.05.2015 Załóżmy ze to subkontynent tak jak było w planach i ignorujemy wschód? |