Forum Republiki Bialeńskiej
Cicha Wojna - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+--- Wątek: Cicha Wojna (/thread-3224.html)

Strony: 1 2 3

Odp: Cicha Wojna - Mikołaj Patryk Dostojewski - 16.06.2015

Masakra...

Odp: Cicha Wojna - Iwan Pietrow - 16.06.2015

Po raz kolejny dochodzę do wniosku, że władza deprawuje słabsze jednostki.

Odp: Cicha Wojna - Dan Mark - 16.06.2015

Rozumiem, że  w jakimś państwie ktoś zle wypowiadał się o Bialenii ,ale żeby od razu zawiązywać sojusze przeciwko Batawii? Nie znam zródeł tego konfliktu ,ale jest to wysoce niehonorowe.

Odp: Cicha Wojna - AndrzejSwarzewski - 16.06.2015

(16.06.2015, 17:40:35)Iwan Iwanowicz link napisał(a): Po raz kolejny dochodzę do wniosku, że władza deprawuje słabsze jednostki.
Władza deprawuje wszystkie jednostki, jednakże nie wszystkie w równym stopniu. Wink

Odp: Cicha Wojna - Fiodor Swirydiuk - 16.06.2015

KJM i ADvV nie podobała się władza w Batawii, więc chcieli wspomóc Kuceła.

Nikt z nich nie jest już na szczycie władzy. Nie ma więc przeszkód do dobrej współpracy Bialenii i Batawii.

Jednak jest. Bialeniofobizm i Brodriofobizm sięgnął 6 mieszkańców i oszaleli!  :o :o :o

Czy aby na pewno każdy z tych mieszkańców ma inne IP? Smile

Tak, Abdull ich sprawdził i każdy ma inne IP.

Podobnie jak Ewa Gałkina, Filaret, Chruszczenko i reszta wesołej ferajny z okresu końcowego Federacji Brodryjskiej. ^^

Odp: Cicha Wojna - Hewret von Thorn - 16.06.2015

Taaaa..., Abdull i sprawdzanie IP. Smile)

Jednak teraz prowadzi wobec tego inną politykę.  Smile

Ja jednak zachowam się jak niewierny Tomasz i nie uwierzę, dopóki nie zobaczę. Smile

Odp: Cicha Wojna - MvP - 16.06.2015

KOLEJNA?! afera podłuchowa?.... to tak co roku chcecie sie w to bawić? Konstanty nie byłam pewna ciebie jako prezydenta, ale się sprawdziłeś wspaniale, poza Andrzejem byłeś chyba najlepszym co nas spotkało i proszenie pozwalaj zespuć swojego dobrego imienia przez jakąś Batawie... apeluje do ciebie i twojego politycznego sumienia, podbnie jak apeluje do każdego komu drogie jest dobro Republiki nie odpowiadajcie na te ochydne i oszczercze zaczepki i działania mające zdyskredytować naszego prezydenta...

Odp: Cicha Wojna - Maciej Kamiński - 16.06.2015

(16.06.2015, 14:59:03)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a): Jeśli to nie jest fałszerstwo to jestem przerażona, bo Uhraina i Batawia to domena Carstwa nie Republiki.
Proszę o wyjaśnienia.
Wut?

(16.06.2015, 15:26:20)Fiodor Swirydiuk link napisał(a): Może Vincisie chcą zagarnąć Nordatę? A potem Sarmację?
Jeżeli tak, to jest to przejaw masochizmu. :Smile

(16.06.2015, 15:41:48)Fiodor Swirydiuk link napisał(a): Jednak Brodrię prawie zagarnęli. Nadal tacy słabi? Ilu jest Vincisów?
Ale jak to: "prawie"? Był przecież Vincis-car, Vincis-caryca i Vincis-następca tronu. :Smile

Nie oceniając całej sytuacji - najwyraźniej wczoraj wykrakałem, przypominając podsłuchaną rozmowę Grutina. :Smile

Odp: Cicha Wojna - Iwan Pietrow - 16.06.2015

(16.06.2015, 19:20:36)MvP link napisał(a): KOLEJNA?! afera podłuchowa?.... to tak co roku chcecie sie w to bawić? Konstanty nie byłam pewna ciebie jako prezydenta, ale się sprawdziłeś wspaniale, poza Andrzejem byłeś chyba najlepszym co nas spotkało i proszenie pozwalaj zespuć swojego dobrego imienia przez jakąś Batawie... apeluje do ciebie i twojego politycznego sumienia, podbnie jak apeluje do każdego komu drogie jest dobro Republiki nie odpowiadajcie na te ochydne i oszczercze zaczepki i działania mające zdyskredytować naszego prezydenta...

Jak najbardziej popieram. Batawia jest zbyt prymitywnym tworem, by nawiązywać z nim jakikolwiek kontakt i prowadzić dyskusję na poziomie.

Odp: Cicha Wojna - Aleksandra Dostojewska - 16.06.2015

(16.06.2015, 19:20:36)MvP link napisał(a): KOLEJNA?! afera podłuchowa?.... to tak co roku chcecie sie w to bawić? Konstanty nie byłam pewna ciebie jako prezydenta, ale się sprawdziłeś wspaniale, poza Andrzejem byłeś chyba najlepszym co nas spotkało i proszenie pozwalaj zespuć swojego dobrego imienia przez jakąś Batawie... apeluje do ciebie i twojego politycznego sumienia, podbnie jak apeluje do każdego komu drogie jest dobro Republiki nie odpowiadajcie na te ochydne i oszczercze zaczepki i działania mające zdyskredytować naszego prezydenta...

Chyba o kimś zapomniałaś....

Odp: Cicha Wojna - Kristian Arped - 16.06.2015

(16.06.2015, 20:09:49)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a): Chyba o kimś zapomniałaś....

[justify]Nie, nie zapomniał. Jedyne dobre prezydentury w tym kraju były za pierwszej, czwartej i szóstej kadencji. Druga i trzecia były w większości nieaktywne, a o piątej już się wypowiadałem wraz z Maciejem, dlaczego dobra nie była.[/justify]

Odp: Cicha Wojna - Aleksandra Dostojewska - 16.06.2015

(16.06.2015, 20:20:56)Kristian Iversen link napisał(a): [justify]Nie, nie zapomniał. Jedyne dobre prezydentury w tym kraju były za pierwszej, czwartej i szóstej kadencji. Druga i trzecia były w większości nieaktywne, a o piątej już się wypowiadałem wraz z Maciejem, dlaczego dobra nie była.[/justify]
Chamstwo.

Odp: Cicha Wojna - Maciej Kamiński - 16.06.2015

(16.06.2015, 20:22:30)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a): Chamstwo.
Dokładnie.
Maria już nie jest Marcinem, Ty faszystowski ciemnogrodzie! "Nie zapomniałA", a nie: "nie zapomniał"!