![]() |
|
Powszechny Brodyjski Komitet Rewolucyjny i Odezwa Michalskiego do Narodu - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Peryferia (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-8.html) +--- Dział: Archiwum (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-331.html) +---- Dział: Państwa stowarzyszone (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-224.html) +----- Dział: Najjaśniejsze Carstwo Brodryjskie (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-198.html) +------ Dział: Plac Aleksandryjski Wielki (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-245.html) +------ Wątek: Powszechny Brodyjski Komitet Rewolucyjny i Odezwa Michalskiego do Narodu (/thread-3367.html) Strony:
1
2
|
Odp: Powszechny Brodyjski Komitet Rewolucyjny i Odezwa Michalskiego do Narodu - Aleksandra Dostojewska - 03.07.2015 (03.07.2015, 14:38:21)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): Udowodnij mi przeniesienie wątków rewolucyjnych do kosza. W Rosyji kiedyś już rządziłem. Akurat wątki to ja przeniosłam . Bo pisali w Monitorze Brodryjskim fałszywe dekrety.
Odp: Powszechny Brodyjski Komitet Rewolucyjny i Odezwa Michalskiego do Narodu - Iwan Pietrow - 03.07.2015 (03.07.2015, 14:38:21)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): Udowodnij mi przeniesienie wątków rewolucyjnych do kosza. W Rosyji kiedyś już rządziłem. Głupota carskiej władzy sięga zenitu. Jak mam udowodnić? Wnioskuję to po tym, żeście moderatorem. Jeżeli jednak Towarzysz nie przeniósł wątków, to pewnie zrobiła to krwiożercza caryca. Oczywiście jest to temat na inną dyskusję. Co do Rosyji, to prawdą jest, że posłaliście swoje hordy na niewinnych ludzi. Argument, że wasze łapska tam kiedyś sięgały ma zerową moc. Odp: Powszechny Brodyjski Komitet Rewolucyjny i Odezwa Michalskiego do Narodu - Mikołaj Patryk Dostojewski - 03.07.2015 Zero argumentów rekompensujesz laniem wody o krwiożerczej władzy. Prawda jest taka, że nie masz przeciw mnie nic. Odp: Powszechny Brodyjski Komitet Rewolucyjny i Odezwa Michalskiego do Narodu - Maciej Kamiński - 03.07.2015 (03.07.2015, 14:36:46)Iwan Pietrow link napisał(a): Chociażby przeniesienie wątków rewolucyjnych do kosza.Nie. To zrobiła Aleksandra. Zapisane w logach moderacji. Odp: Powszechny Brodyjski Komitet Rewolucyjny i Odezwa Michalskiego do Narodu - Iwan Pietrow - 03.07.2015 (03.07.2015, 14:47:07)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): Zero argumentów rekompensujesz laniem wody o krwiożerczej władzy. Błąd. Już napisałem o Rosyji. Nie będę się więcej razy powtarzał. Odp: Powszechny Brodyjski Komitet Rewolucyjny i Odezwa Michalskiego do Narodu - Mikołaj Patryk Dostojewski - 03.07.2015 Podaj przykład niewinnych ludzi skrzywdzonych przeze mnie. I nie gadaj mi tu o "zniewolonym ludzie Rosyji", tylko wymień konkretne imiona i nazwiska tych których skrzywdziłem. Odp: Powszechny Brodyjski Komitet Rewolucyjny i Odezwa Michalskiego do Narodu - Iwan Pietrow - 03.07.2015 Teraz tak się bawimy? Jak interweniowaliście w Rosyji, to jakoś bardziej na rękę było wam fabularyzowanie tego wydarzenia. Skoro lubiliście fabularyzować, to i ja teraz trochę podziałałem w tym kierunku. Prawda jest taka, że nie ma realnej osoby w Brodrii, poza towarzyszem oczywiście, która w przeszłości działała w tymże regionie. Smutne, bo jak na razie dział z Carstwem Rosyji świeci pustkami. Do tego właśnie prowadzi zachłanność carów. Wchłonąć jak najwięcej, a potem nie mieć co z tym zrobić. Gratuluję! Odp: Powszechny Brodyjski Komitet Rewolucyjny i Odezwa Michalskiego do Narodu - Mikołaj Patryk Dostojewski - 03.07.2015 Omijasz zwinnie temat i tyle. Sam przyznałeś, że byłem jedyną osobą działającą tam, więc miałem największe prawa do Rosyji. (03.07.2015, 15:16:48)Iwan Pietrow link napisał(a): Smutne, bo jak na razie dział z Carstwem Rosyji świeci pustkami. Do tego właśnie prowadzi zachłanność carów. Wchłonąć jak najwięcej, a potem nie mieć co z tym zrobić. Gratuluję! Na razie świeci pustkami, ale Carstwo Brodryjskie się rozwija i z pewnością zagospodarujemy tereny. Odp: Powszechny Brodyjski Komitet Rewolucyjny i Odezwa Michalskiego do Narodu - Iwan Pietrow - 03.07.2015 (03.07.2015, 15:28:17)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): Omijasz zwinnie temat i tyle. Sam przyznałeś, że byłem jedyną osobą działającą tam, więc miałem największe prawa do Rosyji. Nie omijam, tylko mówię, jak jest. Proszę również o nie przekręcanie moich zdań. Napisałem wyraźnie, że poza tobą w Brodrii nie ma takiej osoby, która w przeszłości działała w Rosyji. Nie zmienia to faktu, że błędem jest twierdzenie, że ten teren należy się tobie. (03.07.2015, 15:28:17)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): Na razie świeci pustkami, ale Carstwo Brodryjskie się rozwija i z pewnością zagospodarujemy tereny. Z pewnością, to Kopernik nie żyje. Odp: Powszechny Brodyjski Komitet Rewolucyjny i Odezwa Michalskiego do Narodu - Konstanty Jerzy Michalski - 03.07.2015 A ja tą rewolucję zawieszam, bo to bezsens. Same flejmy. Odp: Powszechny Brodyjski Komitet Rewolucyjny i Odezwa Michalskiego do Narodu - Ivan von Lichtenstein - 03.07.2015 Jeden normalny. Odp: Powszechny Brodyjski Komitet Rewolucyjny i Odezwa Michalskiego do Narodu - AndrzejSwarzewski - 03.07.2015 Socjalizm i rewolucję można robić w Kraju Anatolijskim, skoro obecny rząd- jak widać- nie ma żadnych pomysłów na zagospodarowanie tych terenów. Odp: Powszechny Brodyjski Komitet Rewolucyjny i Odezwa Michalskiego do Narodu - Maciej Kamiński - 03.07.2015 Ale Iwan, przecież to Mikołaj jest twórcą Rosyji. Co szkodzi, żeby tam narracyjnie interweniował? Odp: Powszechny Brodyjski Komitet Rewolucyjny i Odezwa Michalskiego do Narodu - Thomas von Lisendorff - 03.07.2015 Monarchia uratowana. Odp: Powszechny Brodyjski Komitet Rewolucyjny i Odezwa Michalskiego do Narodu - Feliks Spirkin - 03.07.2015 (03.07.2015, 20:34:54)Tomasz Piotr Dostojewski link napisał(a): Monarchia uratowana. No tak. Na szczęście z nastrojów rewolucyjnych przeszliśmy do nastrojów sądowniczych. Odp: Powszechny Brodyjski Komitet Rewolucyjny i Odezwa Michalskiego do Narodu - Hewret von Thorn - 14.02.2016 Właśnie dokonałem rewolucji w Brodrii. )
|