![]() |
|
Porozmawiajmy na poważnie, do Cara i do Wszystkich Rodaków. - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Peryferia (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-8.html) +--- Dział: Archiwum (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-331.html) +---- Dział: Państwa stowarzyszone (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-224.html) +----- Dział: Najjaśniejsze Carstwo Brodryjskie (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-198.html) +------ Dział: Plac Aleksandryjski Wielki (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-245.html) +------ Wątek: Porozmawiajmy na poważnie, do Cara i do Wszystkich Rodaków. (/thread-3729.html) Strony:
1
2
|
Odp: Porozmawiajmy na poważnie, do Cara i do Wszystkich Rodaków. - Aleksandra Dostojewska - 31.01.2016 (31.01.2016, 16:55:13)Adam von Haller link napisał(a): Wasza Carska Mość, Powinien poprzeć. Odp: Porozmawiajmy na poważnie, do Cara i do Wszystkich Rodaków. - Mikołaj Patryk Dostojewski - 31.01.2016 Jestem skłonny poprzeć ideę Soboru jako reprezentacji obywateli Brodrii. Chcę jednak, żeby na Soborze zajęto się przede wszystkim kwestią poprawy aktywności i ogólnej sytuacji w Carstwie, a nie wymuszeniami, detronizacją, kłótnią o władzę, wzajemnym obwinianiem się itp. Odp: Porozmawiajmy na poważnie, do Cara i do Wszystkich Rodaków. - Aleksandra Dostojewska - 31.01.2016 (31.01.2016, 20:48:26)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): Jestem skłonny poprzeć ideę Soboru jako reprezentacji obywateli Brodrii. Chcę jednak, żeby na Soborze zajęto się przede wszystkim kwestią poprawy aktywności i ogólnej sytuacji w Carstwie, a nie wymuszeniami, detronizacją, kłótnią o władzę, wzajemnym obwinianiem się itp. Mikołaju, powinieneś szczerze uderzyć się w piersi... naprawdę. Proponuję datę soboru na dzień 12 luty i proszę o powołanie mnie na Przewodniczącą Soboru Ziemskiego. (względy czysto organizacyjne) Odp: Porozmawiajmy na poważnie, do Cara i do Wszystkich Rodaków. - Mikołaj Patryk Dostojewski - 31.01.2016 Swoje warunki postawiłem jasno. Żadnych wymuszeń abdykacji czy detronizacji. Termin jeszcze przemyślę. Odp: Porozmawiajmy na poważnie, do Cara i do Wszystkich Rodaków. - Iwan Pietrow - 31.01.2016 Myślę, że nie ma sensu zawieszać Konstytucji. Sobór Ziemski powinien być przede wszystkim instytucją służącą merytorycznej dyskusji. Odp: Porozmawiajmy na poważnie, do Cara i do Wszystkich Rodaków. - Aleksandra Dostojewska - 31.01.2016 (31.01.2016, 22:55:47)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): Swoje warunki postawiłem jasno. Żadnych wymuszeń abdykacji czy detronizacji. Termin jeszcze przemyślę. Warunki może sobie książę stawiać w księstwie wysp nieszczęśliwych, a tutaj proszę o współprace Odp: Porozmawiajmy na poważnie, do Cara i do Wszystkich Rodaków. - Mikołaj Patryk Dostojewski - 31.01.2016 (31.01.2016, 23:36:33)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a): Warunki może sobie książę stawiać w księstwie wysp nieszczęśliwych, a tutaj proszę o współpracePowiedział ktoś, kto jeszcze kilka chwil temu dyktował mi co mam robić, a przedwczoraj próbował (i nadal próbuje) mnie obalić. Odp: Porozmawiajmy na poważnie, do Cara i do Wszystkich Rodaków. - Jan Lubomirski-Dostojewski - 01.02.2016 To jest taki "pokojowy" nakaz, trzeba przywyknąć . Powrócę jeszcze do wypowiedzi Aleksandry , nie działam tylko w Abachazji lecz głównie w Rzeczpospolitej Obojga Narodów. Znieważasz nie tylko Abachazje ale i RON. Odp: Porozmawiajmy na poważnie, do Cara i do Wszystkich Rodaków. - Aleksandra Dostojewska - 01.02.2016 Termin najlepszy to 12 luty, czas skończyć wreszcie Wielą Smutę. Odp: Porozmawiajmy na poważnie, do Cara i do Wszystkich Rodaków. - Józef Konstanty Bagrat - 01.02.2016 (01.02.2016, 00:28:50)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a): Termin najlepszy to 12 luty, czas skończyć wreszcie Wielą Smutę. To jedyny termin który odpowiada Waszej Carskiej Mości?
Odp: Porozmawiajmy na poważnie, do Cara i do Wszystkich Rodaków. - Aleksandra Dostojewska - 01.02.2016 (01.02.2016, 09:14:12)Józef Konstanty Bagrat link napisał(a): [quote author=Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link=topic=3850.msg36857#msg36857 date=1454279330] To jedyny termin który odpowiada Waszej Carskiej Mości? ![]() [/quote] Witam przedstawiciela umiłowanej Batawii. Ciągle czuję smutek w sercu, że nie udało się mi doprowadzić do unii Carstwa z Waszym Krajem. Jednocześnie raduje mnie fakt, że ktoś związany z abchazją potrafi zwracać się z kulturą i dobrym smakiem. Co do terminu, odpowiada mi wszystko po 11 lutego. Odp: Porozmawiajmy na poważnie, do Cara i do Wszystkich Rodaków. - Anastazja Nikołajewna - 01.02.2016 Szanowni Poddani! Wstyd i hańba dla mieszkańców Carstwa Brodryjskiego! Wielmożny Car, Mikołaj Dostojewski powinien w trybie natychmiastowym ściąć uzurpatorkę na gilotynie w centrum Iżniewska! Składam więc apelację do Waszej Królewskiej Mości, aby wydalić Aleksandrę Dostojewską-Swarzewską z terenów Carstwa Brodryjskiego oraz Republiki Bialeńskiej. Odp: Porozmawiajmy na poważnie, do Cara i do Wszystkich Rodaków. - Thomas von Lisendorff - 01.02.2016 Aha...Anastazjo, jak ty to uroczo powiedziałaś. Zgadzam się z tobą jak najbardziej. Ponacinajmy jej rany i posypmy je solą oraz polejmy octem, niechaj Sramiramida Psychiatryka jęczy z bólu. Odp: Porozmawiajmy na poważnie, do Cara i do Wszystkich Rodaków. - Aleksandra Dostojewska - 01.02.2016 (01.02.2016, 12:39:45)Anastazja Nikołajewna link napisał(a): Szanowni Poddani! Nieprawomocne używanie tytułu ''Caryca Bialenii'' zostaje skierowane do Sądu. Odp: Porozmawiajmy na poważnie, do Cara i do Wszystkich Rodaków. - Aleksandra Dostojewska - 01.02.2016 (01.02.2016, 12:51:01)Tomasz I Bagrat link napisał(a): Aha...Anastazjo, jak ty to uroczo powiedziałaś. Zgadzam się z tobą jak najbardziej. Ponacinajmy jej rany i posypmy je solą oraz polejmy octem, niechaj Sramiramida Psychiatryka jęczy z bólu. Te i wcześniejsze grozby karalne są skierowane do bialeńskiego Sądu. Odp: Porozmawiajmy na poważnie, do Cara i do Wszystkich Rodaków. - Thomas von Lisendorff - 01.02.2016 Wypowiadam się na ziemi Carstwa Brodryjskiego jako obywatel Brodrii. Możesz sobie pisać nawet do Patriarchy jak chcesz. Tu podlegam prawu brodryjskiemu, nie bialenskiemu. Co do sądzenia Anastazji, ty używałaś bezprawnie tytułu Arcyksiężnej Uhrainy, więc siebie też postaw przed Sądem. |