Forum Republiki Bialeńskiej
Wybór Hymnu na V-Mundial Bialenia&Brodria&Hasseland&Abachazja - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Peryferia (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-8.html)
+--- Dział: Kosz (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-544.html)
+--- Wątek: Wybór Hymnu na V-Mundial Bialenia&Brodria&Hasseland&Abachazja (/thread-4167.html)

Strony: 1 2

Odp: Wybór Hymnu na V-Mundial Bialenia&Brodria&Hasseland&Abachazja - Frederick Hufflepuff - 29.02.2016

Nie chciałem nic mówić wcześniej, ale my w tych preselekcjach również mamy pewne zasady, co do piosenki, ale wydawały mi się tak oczywiste, że ich nie przedstawiałem, co być może było błędem z mojej strony. Otóż utwór nie może być zbyt długi, nie może przedstawiać żadnych kontrowersyjnych poglądów, nie może być w nim przekleństw i nie może być bezpośrednio związana ze światem realnym. Po sugestiach Państwa i przeanalizowaniu sprawy, muszę niestety (albo i stety) zdyskwalifikować piosenkę "Bałkanica" Zbigniewa Stonogi vs. Piersi.

Odp: Wybór Hymnu na V-Mundial Bialenia&Brodria&Hasseland&Abachazja - AndrzejSwarzewski - 29.02.2016

To jest dramat. W następnych wyborach zdyskwalifilujemy WR i zobaczymy, co wtedy powiecie.

Odp: Wybór Hymnu na V-Mundial Bialenia&Brodria&Hasseland&Abachazja - Frederick Hufflepuff - 29.02.2016

(29.02.2016, 21:41:50)AndrzejSwarzewski link napisał(a): To jest dramat. W następnych wyborach zdyskwalifilujemy WR i zobaczymy, co wtedy powiecie.

Panie Prezydencie, to nie jest kwestia moich upodobań, a po prostu niepisanych zasad, które podobnie jak pisane, obowiązują w tym konkursie. Piosenka ta była bezpośrednio związana ze światem realnym i reprezentowała w jakiś sposób, mniej lub bardziej, jedną ze stron politycznych. Wybory parlamentarne czy jakiekolwiek inne a wybór hymnu na V-Mundial to, musi Pan przyznać, dwie zupełnie odmienne sprawy, których nie należy w ogóle porównywać. Mogę też Pana zapewnić, że gdyby Wspólnota Rozwoju nie spełniała kryteriów, to zostałaby w granicach prawa rzeczywiście zdyskwalifikowana (lub oczywiście jej poszczególni kandydaci), ale my staramy się przestrzegać reguł.

Odp: Wybór Hymnu na V-Mundial Bialenia&Brodria&Hasseland&Abachazja - Fiodor Swirydiuk - 29.02.2016

CHUJ W DUPĘ WRONOM! STOP ZOMO! WYPIERDALAĆ! WYPIERDALAĆ! WYPIERDALAĆ! PRZYWRÓCIĆ STONOGĘ! WYPIERDALAĆ ZA BRAMĘ KURWA! JAK SIĘ DO OBYWATELI ZWRACACIE!? ZA BRAMĘ, BO WAS ODHOLUJĘ!

(29.02.2016, 21:57:15)Fiodor Swirydiuk link napisał(a): CHUJ W DUPĘ WRONOM! STOP ZOMO! WYPIERDALAĆ! WYPIERDALAĆ! WYPIERDALAĆ! PRZYWRÓCIĆ STONOGĘ! WYPIERDALAĆ ZA BRAMĘ KURWA! JAK SIĘ DO OBYWATELI ZWRACACIE!? ZA BRAMĘ, BO WAS ODHOLUJĘ!

Nie usunę tej wypowiedzi i proszę też, aby nikt inny jej nie usuwał. Niech będzie ona przykładem na brak poszanowania Szanownego Pana Fiodora Swirydiuka vel Hristova dla Ministra Kultury i Sportu, lwiej części posłów w Parlamencie i całej Wspólnoty Rozwoju oraz na brak kultury osobistej tegoż Pana i brak możliwości rozmowy z nim.

Odp: Wybór Hymnu na V-Mundial Bialenia&Brodria&Hasseland&Abachazja - Fiodor Swirydiuk - 29.02.2016

(29.02.2016, 21:59:59)Frederick Hufflepuff link napisał(a): [quote author=Fiodor Swirydiuk link=topic=4292.msg39094#msg39094 date=1456775835]
CHUJ W DUPĘ WRONOM! STOP ZOMO! WYPIERDALAĆ! WYPIERDALAĆ! WYPIERDALAĆ! PRZYWRÓCIĆ STONOGĘ! WYPIERDALAĆ ZA BRAMĘ KURWA! JAK SIĘ DO OBYWATELI ZWRACACIE!? ZA BRAMĘ, BO WAS ODHOLUJĘ!

Nie usunę tej wypowiedzi i proszę też, aby nikt inny jej nie usuwał. Niech będzie ona przykładem na brak poszanowania Szanownego Pana Fiodora Swirydiuka vel Hristova dla Ministra Kultury i Sportu, lwiej części posłów w Parlamencie i całej Wspólnoty Rozwoju oraz na brak kultury osobistej tegoż Pana i brak możliwości rozmowy z nim.
[/quote]
JA KURWA CZEGOŚ WAM BEZPRAWNIE NIE USUNĄŁEM, A KURWA WIELKA SZKODA, BO MOŻE BYŚCIE CHOCIAŻ UTRZYMYWALI POZIOM SPŁUCZKI KLOZETOWEJ.

(29.02.2016, 22:02:19)Fiodor Swirydiuk link napisał(a): [quote author=Frederick Hufflepuff link=topic=4292.msg39096#msg39096 date=1456775999]
[quote author=Fiodor Swirydiuk link=topic=4292.msg39094#msg39094 date=1456775835]

[/quote]
JA KURWA CZEGOŚ WAM BEZPRAWNIE NIE USUNĄŁEM, A KURWA WIELKA SZKODA, BO MOŻE BYŚCIE CHOCIAŻ UTRZYMYWALI POZIOM SPŁUCZKI KLOZETOWEJ.
[/quote]

Nie będę się do tego odnosił, ale bardzo proszę, aby Pan tutaj nie przeklinał i nikogo nie obrażał, a także zdał sobie wreszcie sprawę z tego, że ten wątek śledzi sporo osób z całego mikroświata, zwłaszcza z Mikronacyjnej Unii Piłkarskiej, i że wystawia nam Pan wizytówkę (niezbyt fajną).

(29.02.2016, 22:07:24)Frederick Hufflepuff link napisał(a): [quote author=Fiodor Swirydiuk link=topic=4292.msg39097#msg39097 date=1456776139]
[quote author=Frederick Hufflepuff link=topic=4292.msg39096#msg39096 date=1456775999]
[quote author=Fiodor Swirydiuk link=topic=4292.msg39094#msg39094 date=1456775835]

[/quote]
[/quote]

Nie będę się do tego odnosił, ale bardzo proszę, aby Pan tutaj nie przeklinał i nikogo nie obrażał, a także zdał sobie wreszcie sprawę z tego, że ten wątek śledzi sporo osób z całego mikroświata, zwłaszcza z Mikronacyjnej Unii Piłkarskiej, i że wystawia nam Pan wizytówkę (niezbyt fajną).
[/quote]
W przeciwieństwie do waszych wizytówek, moja nie jest zakłamana od listopada. Tongue

Odp: Wybór Hymnu na V-Mundial Bialenia&Brodria&Hasseland&Abachazja - Maciej Kamiński - 29.02.2016

Wątek zamykamy w trybie natychmiastowym (zobaczymy przy okazji, czy ankieta zostanie automatycznie zakończona, czy nie). Za obydwu Was mi zwyczajnie wstyd. Nie zmienia się zasad w trakcie głosowania.
A słownictwa nie skomentuję publicznie.

Szanowni Państwo!

Ankieta zostaje zamknięta, głosowanie anulowane. Preselekcje na nowo rozpoczną się za kilka dni.

Odp: Wybór Hymnu na V-Mundial Bialenia&Brodria&Hasseland&Abachazja - AndrzejSwarzewski - 29.02.2016

Cytat:Panie Prezydencie, to nie jest kwestia moich upodobań, a po prostu niepisanych zasad, które podobnie jak pisane, obowiązują w tym konkursie. (...)  Mogę też Pana zapewnić, że gdyby Wspólnota Rozwoju nie spełniała kryteriów, to zostałaby w granicach prawa rzeczywiście zdyskwalifikowana (lub oczywiście jej poszczególni kandydaci), ale my staramy się przestrzegać reguł.
A może WR też nie spełnia niepisanych zasad?

Odp: Wybór Hymnu na V-Mundial Bialenia&Brodria&Hasseland&Abachazja - Maciej Kamiński - 29.02.2016

Ostatni spamerski post.

To WR przyznało di Karpiowi Oskara!