![]() |
|
Dyskusja o Mundialu - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Opiniotwórczość (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-76.html) +---- Wątek: Dyskusja o Mundialu (/thread-4247.html) Strony:
1
2
|
Odp: Dyskusja o Mundialu - Feliks Spirkin - 01.03.2016 (01.03.2016, 22:23:33)Frederick Hufflepuff link napisał(a): Propozycję Prezydenta Wettina odrzucam ze względu na złamanie ppkt. d i f pkt. 3 Regulaminu.[/b]Proszę o uargumentowanie tej decyzji. Odp: Dyskusja o Mundialu - Frederick Hufflepuff - 01.03.2016 Panowie, pomysły o poddaniu Regulaminu pod obrady Parlamentu czy stworzenia na nowo Regulaminu są mocno przesadzone, a ten pierwszy wręcz śmieszny. Jeżeli nadal będą pojawiać się kontrowersje w związku z Regulaminem i preselekcjami, a Pan Swarzewski będzie negował przeprowadzenie i wyniki wyboru Hymnu, Ministerstwo wybierze go wewnętrznie. Odp: Dyskusja o Mundialu - Frederick Hufflepuff - 01.03.2016 Piosenkę odrzuciłem, ponieważ zawiera nawiązania do działalności KGB i inne, bezpośrednio związane ze światem rzeczywistym. Odp: Dyskusja o Mundialu - Hewret von Thorn - 01.03.2016 Weźcie no nie prowadźcie dyskusji w wątku ze zgłoszeniami bo nie nadążam przenosić postów. A co do odrzucenia moich propozycji (Empire of the Sun i Paper Planes), gdzie w tekście piosenek doszło do złamania regulaminu? Bo z tego co wiem, to zgłasza się utwory, a nie teledyski - chociaż w nich również nie ma takich treści. Odp: Dyskusja o Mundialu - Frederick Hufflepuff - 01.03.2016 Zostało odrzucone tylko "Paper Planes", a uzasadnienie jest w wątku zgłoszeń. Odp: Dyskusja o Mundialu - Maciej Kamiński - 01.03.2016 Bialeńczyk odrzucający Kaddafiego i niewyłapujący mało subtelnej ironii to wstyd. Nie o taki kraj walczyłem... Z Abdulem o stawianie kropek walczyłem. Ɛ ![]() PS. Z jakiej paki w takim razie przyjąłeś pieśni Iwana o Korei Północnej? Jednego i drugiego języka nie znasz i tak, a jeśli chodzi o słówko "Libia"... Popatrz na mapę RB. Odp: Dyskusja o Mundialu - Hewret von Thorn - 01.03.2016 (01.03.2016, 22:30:09)Frederick Hufflepuff link napisał(a): Zostało odrzucone tylko "Paper Planes", a uzasadnienie jest w wątku zgłoszeń. Przydałaby się precyzja decyzji, jak i uzasadnienia bo "nawiązania do KGB" to nic mi nie mówi.
Odp: Dyskusja o Mundialu - Feliks Spirkin - 01.03.2016 Edit. dobra mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem...usuńcie moje posty...błagam. Odp: Dyskusja o Mundialu - Iwan Pietrow - 01.03.2016 (01.03.2016, 22:31:55)Maciej Kamiński link napisał(a): PS. Z jakiej paki w takim razie przyjąłeś pieśni Iwana o Korei Północnej? Pardon, jakie pieśni? Przecież tam jest tylko melodia... To nawet melodii mamy nie przyjmować? Odp: Dyskusja o Mundialu - Maciej Kamiński - 01.03.2016 Dokładnie odwrotnie. ,
Odp: Dyskusja o Mundialu - Iwan Pietrow - 01.03.2016 (01.03.2016, 22:38:37)Maciej Kamiński link napisał(a): Dokładnie odwrotnie. , Słucham? Macieju, głuchyś, czy specjalnie próbujesz się kłócić? Odp: Dyskusja o Mundialu - Eddard Noqtern - 01.03.2016 Mam pytanie - czy zgłaszanie po x propozycji ma sens? Czy nie możecie wybrać 1, tej według was najlepszej, aby trochę ułatwić wybór i zmniejszyć liczbę "kandydatów"? Odp: Dyskusja o Mundialu - Polyna - 01.03.2016 (01.03.2016, 22:20:36)Eddard Noqtern link napisał(a): Na pewno można powiedzieć, że działa bardzo profesjonalnie.Hasselandzka szkoła dowcipu trzyma się widzę że nieźle! Odp: Dyskusja o Mundialu - Maciej Kamiński - 02.03.2016 (01.03.2016, 22:43:43)Kim Myong Won link napisał(a): [quote author=Maciej Kamiński link=topic=4373.msg39221#msg39221 date=1456864717] Słucham? Macieju, głuchyś, czy specjalnie próbujesz się kłócić? [/quote] Ja Cię właśnie poparłem, kotku. ;* (01.03.2016, 23:02:51)Eddard Noqtern link napisał(a): Mam pytanie - czy zgłaszanie po x propozycji ma sens? Czy nie możecie wybrać 1, tej według was najlepszej, aby trochę ułatwić wybór i zmniejszyć liczbę "kandydatów"?Przy takim cudowaniu z zasadami ta, którą się wybierze, prawdopodobnie nie przejdzie, bo cośtam. Dla bezpieczeństwa lepiej dawać po trzy. Zresztą, po co w ogóle się tu czaić? Jak zrobiliśmy kiedyś głosowanie co do nazwy waluty, to wygrał "hajs bialeński", a nikt go nawet nie próbował wprowadzać. Wybrać po zgłoszeniach to, co najbardziej do kraju pasuje, i tyle (stąd piosenka o Kaddafim). |