Forum Republiki Bialeńskiej
Oświadczenie ws. mikroświatowego oszustwa (MUP) - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+--- Wątek: Oświadczenie ws. mikroświatowego oszustwa (MUP) (/thread-4772.html)

Strony: 1 2 3 4

Odp: Oświadczenie ws. mikroświatowego oszustwa (MUP) - Ametyst Faradobus - 29.03.2016

Tego się można było domyślić, cały Al Rajn od dawna wydawał mi się, jakby to powiedzieć, teatrem z rozdzielonymi odgórnie rolami. Wszystko było tam jakieś sztuczne i śmierdziało aferą.

Odp: Oświadczenie ws. mikroświatowego oszustwa (MUP) - Kamil Maciejewski - 29.03.2016

(29.03.2016, 20:30:42)Ametyst Faradobus link napisał(a): Tego się można było domyślić, cały Al Rajn od dawna wydawał mi się, jakby to powiedzieć, teatrem z rozdzielonymi odgórnie rolami. Wszystko było tam jakieś sztuczne i śmierdziało aferą.

Nie było tam żadnych kłótni podobnych do tych z wielkiej środy i czwartku w RB?

Odp: Oświadczenie ws. mikroświatowego oszustwa (MUP) - Maciej Kamiński - 29.03.2016

(29.03.2016, 20:50:53)Kamil Maciejewski link napisał(a): [quote author=Ametyst Faradobus link=topic=4910.msg43345#msg43345 date=1459276242]
Tego się można było domyślić, cały Al Rajn od dawna wydawał mi się, jakby to powiedzieć, teatrem z rozdzielonymi odgórnie rolami. Wszystko było tam jakieś sztuczne i śmierdziało aferą.

Nie było tam żadnych kłótni podobnych do tych z wielkiej środy i czwartku w RB?
[/quote]
A dajże spokój. Od ponad miesiąca mają ni z tego, ni z owego wyłączone forum i cała reakcja 90 obywateli to jeden artykuł w gazecie z 4 marca.

Odp: Oświadczenie ws. mikroświatowego oszustwa (MUP) - Hewret von Thorn - 29.03.2016

Teraz ta cała sztuczność i teatrzyk został odkryty.
No cóż, czas opuścić kurtynę. Smile

Odp: Oświadczenie ws. mikroświatowego oszustwa (MUP) - Jan Kaniewski - 29.03.2016

Kiedyś i ja miałem nieprzyjemność uczestnictwa w takiej mikronacji, a nazywała się ona Islamską Federacją.

Odp: Oświadczenie ws. mikroświatowego oszustwa (MUP) - Frederick Hufflepuff - 29.03.2016

(29.03.2016, 21:14:29)Jan Kaniewski link napisał(a): Kiedyś i ja miałem nieprzyjemność uczestnictwa w takiej mikronacji, a nazywała się ona Islamską Federacją.

Islamska Federacja była o tyle inna od Federacji Al Rajn, że próbowała chociaż utrzymywać w miarę dobre kontakty na arenie międzynarodowej.

Odp: Oświadczenie ws. mikroświatowego oszustwa (MUP) - Jan Kaniewski - 29.03.2016

Żal to mówić, ale zmanym multikonciarzem jest niejaki Adullah Aykm.

Odp: Oświadczenie ws. mikroświatowego oszustwa (MUP) - Hewret von Thorn - 29.03.2016

Nie przypominam sobie, aby Aykm tworzył kilka kont w jednej mikronacji. Faktem jest, że działa w różnych miejscach pod różnymi personaliami (co w ogóle nikogo nie powinno dziwić bo mnóstwo osób tak robi i jest to dozwolone).

Odp: Oświadczenie ws. mikroświatowego oszustwa (MUP) - Frederick Hufflepuff - 29.03.2016

(29.03.2016, 21:19:17)Heinrich Hewret Wettin link napisał(a): Nie przypominam sobie, aby Aykm tworzył kilka kont w jednej mikronacji. Faktem jest, że działa w różnych miejscach pod różnymi personaliami (co w ogóle nikogo nie powinno dziwić bo mnóstwo osób tak robi i jest to dozwolone).

Swego czasu Pan Aykm działał aktywnie w Santanii i Burgii. Smile

No może na potęgę ich nie robił, ale jednak.

Odp: Oświadczenie ws. mikroświatowego oszustwa (MUP) - Thomas von Lisendorff - 29.03.2016

A ja mam lepsze wyjście.  Proponuję utworzyć Sultanat Al Rajn na forum Bialenii. Jeżeli ktokolwiek byłby związany z tym regionem będzie go współtworzył.

W jakim celu? Big Grin

Odp: Oświadczenie ws. mikroświatowego oszustwa (MUP) - Thomas von Lisendorff - 29.03.2016

Nieobecność Al Rajnu mocno zachwieje równowagą W mikroświecie.  Jeżeli nie my to zrobi to Sarmacja.

Odp: Oświadczenie ws. mikroświatowego oszustwa (MUP) - Maciej Kamiński - 29.03.2016

(29.03.2016, 21:23:08)Tomasz Bagrat-Dostojewski link napisał(a): A ja mam lepsze wyjście.  Proponuję utworzyć Sultanat Al Rajn na forum Bialenii. Jeżeli ktokolwiek byłby związany z tym regionem będzie go współtworzył.
Parę osób na fejsie się ujawniło... Tylko Holender wie, czy to też nie multi.

(29.03.2016, 21:26:45)Tomasz Bagrat-Dostojewski link napisał(a): Nieobecność Al Rajnu mocno zachwieje równowagą W mikroświecie.  Jeżeli nie my to zrobi to Sarmacja.

Nie, w tym przypadku akurat nie będzie żadnego zachwiania równowagi.

Nie ukrywajmy - pod względem aktywności obecnie jesteśmy hegemonem mikroświata, zaś pod względem liczby obywateli ustępujemy tylko Sarmacji.

Ale wyobraź sobie tylko groteskowość takiego kroku, Frycu. <))

Uważam że Sultanat Al Rajn powinien stanąć się członkiem naszej wspólnoty.

Odp: Oświadczenie ws. mikroświatowego oszustwa (MUP) - Ametyst Faradobus - 29.03.2016

(29.03.2016, 21:17:24)Jan Kaniewski link napisał(a): Żal to mówić, ale zmanym multikonciarzem jest niejaki Adullah Aykm.

Ja pamiętam jego "żonę Aiszę" i kilku "synów".

Odp: Oświadczenie ws. mikroświatowego oszustwa (MUP) - Eddard Noqtern - 29.03.2016

(29.03.2016, 21:31:08)Tomasz Bagrat-Dostojewski link napisał(a): Uważam że Sultanat Al Rajn powinien stanąć się członkiem naszej wspólnoty.
A może Abachazja też się skusi?