![]() |
|
Ambasada FB - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Przedstawicielstwa i ambasady (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-563.html) +---- Dział: Historyczne Ambasady (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-455.html) +---- Wątek: Ambasada FB (/thread-621.html) Strony:
1
2
|
Odp: Ambasada FB - AndrzejSwarzewski - 19.11.2014 Cytat:Z tego powodu apeluję, jako ostatni marszałek Dumy Federacji BrodryjskiejObecnie marszałkiem-seniorem jest Patryk Hyjek, niedługo wybierzemy nowego Marszałka. Dlatego też używa Ekscelencja nieprawdziwego tytułu. Federacji Brodryjska ma się lepiej niż wcześniej, gdy byliśmy nieustannie zagrożeni zbanowaniem i mieliśmy w swoich szeregach różnego rodzaju klony. Jedyną współpracą, którą jesteśmy w stanie zaakceptować, to powrót obywateli tzw. Związku Brodryjskiego do Federacji i samokrytyka. Wszystkim osobom (oczywiście tym, które nie są klonami ), które wyrażą chęć dalszej pracy dla Federacji, jesteśmy w stanie wybaczyć zdradę.
Odp: Ambasada FB - Aleksandra Dostojewska - 19.11.2014 Wychodzimy z otwartą ręką do Państwa, jeżeli jej nie przyjmiecie to trudno... Państwo "Federacja Brodryjska" nie istnieje już, a jedynym spadkobiercą Federacji jest Związek Brodryjski. PS: W Bialenii Brodria praktycznie nie istnieje. Odp: Ambasada FB - Kristian Arped - 19.11.2014 Tak? To proszę mi napisać, który akt prawny to reguluje. Ponadto, Rząd FB na uchodźstwie już dawno ogłosił się spadkobiercą FB.
Odp: Ambasada FB - Hewret von Thorn - 19.11.2014 Nie ma spadkobierczyni Federacji Brodryjskiej - istnieje nadal, a ciągłością tej Federacji jest Rząd na Uchodźstwie w Republice Bialeńskiej. Odp: Ambasada FB - AndrzejSwarzewski - 19.11.2014 Cytat:Państwo "Federacja Brodryjska" nie istnieje już, a jedynym spadkobiercą Federacji jest Związek Brodryjski.Jest to oczywista bzdura. W związku z tym kłamstwem proszę o opuszczenie budynki Ambasady Federacji Brodryjskiej w Republice Bialeńskiego. Związek Brodryjski jest organizacją terrorystyczną, a Pani działa na szkodę państwa i narodu brodryjskiego. Współpraca z klonami jest oznaką ignorancji i chęci życia mirażami, a nie faktami. Wyrażam współczucie z tego powodu i życzę powrotu do normalności. Odp: Ambasada FB - Aleksandra Dostojewska - 19.11.2014 To Pan powinien się bić w piersi. Pełni pan rolę w historii Brodrii porównywalna do roli Stanisława Augusta w Rzeczpospolitej. Już nie o Pana mi chodzi, ale o osoby, które opuściły kraj z powodu tej propagandy . Winnymi rozpadu państwa był zarówno Chruszczenko jak i pan. A pośrednio my wszyscy, bo które państwa wybiera prezydemtem obywatela obcego kraju ? Co do "klonów",wiele wskazuje że to nie są klony. Odp: Ambasada FB - Kristian Arped - 19.11.2014 (19.11.2014, 23:27:54)Aleksandra Dostojewska link napisał(a): Co do "klonów",wiele wskazuje że to nie są klony.Taaak. A zbieżność IP, awatarów i Bóg jeden wie czego to tylko przypadek.
Odp: Ambasada FB - Hewret von Thorn - 19.11.2014 No cóż, wielu Brodryjczyków zapomniało (albo nigdy nie widziało) jak wygląda mikronacja na normalnym poziomie. Obecnie Związek Brodryjski to jak Korea Północna - obywatele są przyzwyczajeni do widoku nędzy i rozpaczy. A jak przypadkiem gdzieś się pojawią, to nie mogą uwierzyć w istnienie czegoś innego i dostają oszołomienia. Ciekawe. Grutinizm działa destrukcyjnie na osobowość i myślenie v-ludności. Odp: Ambasada FB - AndrzejSwarzewski - 19.11.2014 Cytat:To Pan powinien się bić w piersi. Pełni pan rolę w historii Brodrii porównywalna do roli Stanisława Augusta w Rzeczpospolitej.Wolę porównanie do Mojżesza. Ja wyprowadziłem Brodryjczyków z niewoli klonów.
Odp: Ambasada FB - Ronon Dex - 19.11.2014 (19.11.2014, 23:27:54)Aleksandra Dostojewska link napisał(a): Co do "klonów",wiele wskazuje że to nie są klony.Mnie tam sprawy brodryjskie w zasadzie guzik obchodzą (od czasu gdy się indywidua zwane Grutin i Aykm zachowali w stosunku do mnie jak buraki... i to w czasie gdy na wyraźną prośbę Andrzeja Swarzewskiego udzielałem Brodrii pomocy w tworzeniu), ale co niby wskazuje, że nie są to klony? To samo IP, "konwersacje" po których widać, że ktoś gada "sam ze sobą" - co jeszcze potrzeba by uważać, że Grutin nie występuje w paru osobach? Może to mesjanizm? Podobno w mitologii chrześcijańskiej ich bóg występuje w trzech osobach - no to Grutin go przebił (ale łatwiej miał, bo w czasach gdy powstawała ta mitologia to Internetu nie było). Może czuje się "boski"? ;D
|